Οι κορυφαίες 10 διαδρομές για προβολή Maia Fall φύλλωμα

Το Maine είναι μια τόσο τεράστια πολιτεία και υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες γραφικές διαδρομές και διαβάσεις που δύσκολα μπορεί κανείς να αποφασίσει πού να πάει να δει το καλύτερο φύλλωμα πτώσης. Θα μπορούσε να πάρει μια ζωή για να δει όλα αυτά.

Από τους αυτοκινητόδρομους και τους πίσω δρόμους του νότιου και κεντρικού Maine, μέχρι το βόρειο τμήμα του Baxter State Park, της περιοχής της λίμνης Moosehead και της περιοχής Lake Lake. από την ακτή μέχρι τα Λευκά Όρη μεταξύ Maine και New Hampshire: εδώ είναι 10 από τις καλύτερες διαδρομές για να δείτε το φύλλωμα πτώσης του Maine.

  1. Η διαδρομή 1 από Bath προς Brunswick (και στις δύο κατευθύνσεις) είναι μια σύντομη διαδρομή, αλλά πολύ πολύχρωμη στην κορυφή. Για μεγαλύτερη κίνηση, συνεχίστε νότια στη διαδρομή 95 από Brunswick προς Yarmouth και πίσω. Ή μετά την επιστροφή σας στο Brunswick, συνεχίστε βόρεια στη διαδρομή 1 προς Wiscasset, όπου το μεσημεριανό μενού στο Cafe του Sarah διαθέτει σπιτικές σούπες, σάντουιτς ψημένα στο φούρνο και απολαύσεις αστακών.
  2. Διαδρομή 17 από Rockland προς Augusta.
  3. Η διαδρομή 17 από Rumford προς Rangeley: περιλαμβάνει την εκπληκτική θέα από το ύψος του εδάφους , με θέα τη λίμνη Mooselookmeguntic. Δεν βλέπεις αρκετό χρυσό στα δέντρα; Τραβήξτε στο φαράγγι Coos στο Byron, και τηγάνι για χρυσό ... πραγματικά!
  4. Διαδρομή 22 από το Πόρτλαντ προς τη διαδρομή 35 στο Bonny Eagle, στη συνέχεια δρομολόγια 35 βόρεια προς Standish, συνεχίζοντας πίσω στο Portland στη διαδρομή 25 East.
  5. Διαδρομή 127 Νότια από το Bath μέσω Arrowsic και Georgetown μέχρι το Five Islands. Πάρτε μεσημεριανό γεύμα στο Five Islands Lobster Co., το οποίο παραμένει ανοιχτό τα σαββατοκύριακα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.
  1. Διαδρομή 105 από Camden προς Hope και North Appleton, στη συνέχεια διαδρομή 131 Βόρεια προς Searsmont, στη συνέχεια Appleton Ridge Road νότια προς τη διαδρομή 131 στην Ένωση, στη συνέχεια Διαδρομή 17 προς Rockland.
  2. Διαδρομή 3 γύρω από το Εθνικό Πάρκο Acadia στο Mount Desert Island (Bar Harbor), συμπεριλαμβανομένης της μετάβασης στην κορυφή του όρους Cadillac Mountain . Θα λατρέψετε τις γραφικές φωτογραφίες του πάρκου. Για μια πραγματική πτώση φύλλων πτώση εμπειρία πτώση, το σχέδιο μπροστά και να διατηρήσετε τα σημεία σας σε ένα άλογο περιοδεία του διάσημου οδοστρώματος της Acadia με Carriages της Acadia.
  1. Διαδρομή 27 από το Farmington στο Kingfield.
  2. Διαδρομή 201 από Αουγκούστα προς Waterville, Skowhegan, Solon και Bingham προς Jackman, κοντά στα καναδικά σύνορα. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες βόλτες, αλλά αξίζει τον κόπο. Η περιοχή Jackman προσφέρει μακριές όψεις βουνού γεμάτη χρώμα και η διαδρομή 201 περνάει πολύ χρόνο τρέχοντας κατά μήκος του ισχυρού ποταμού Kennebec, όπου μπορείτε να κατασκοπεύσετε ραβδώσεις whitewater σε δράση.
  3. Διαδρομή 15/6 βόρεια από το Greenville κατά μήκος της ανατολικής ακτής της λίμνης Moosehead στο Rockwood (μην χάσετε το όρος Kineo στο Rockwood), συνεχίζοντας δυτικά στη διαδρομή 15/6 στο Jackman. Κατά την επιστροφή σας, ακολουθήστε τη διαδρομή 201 στον Αουγκούστα (βλ. Παραπάνω). Πριν φύγετε από το Greenwood, οδηγήστε το Squaw Mountain στο Big Squaw Mountain Ski Resort για εκπληκτική θέα κατά μήκος του δρόμου και από την κορυφή, κοιτάζοντας πάνω από τη λίμνη Moosehead. Το Birches Resort στη λίμνη Moosehead είναι ο ιδανικός χώρος προσγείωσης όταν τελειώνει η μέρα σας.