Επισκόπηση εστιατορίων NYC: Το Club Water & The Crow's Nest

Εικονικοί χώροι εστίασης και ποτών East River

Ήταν ένα καλοκαίρι όπου η προκυμαία του ποταμού Hudson έχει αγωνιστεί με επιτυχία για την αμέριστη προσοχή μου. Και ποιος θα μπορούσε να με κατηγορήσει, τι με το buzzy νέο ποταμό Hudson λατρεύει όπως τις ελεύθερες μίνι-κρουαζιέρες της εταιρείας North River Lobster Company ή το νέο τυμπανιστικό μπαρ Tribeca που βρίσκεται στο ιστορικό σκούτερ Grand Banks ; Αλλά όταν ο Αύγουστος έτρεξε γύρω μου, ένιωσα μια κατεύθυνση προς την ανατολή και το μακρινό Ανατολικό Ποτάμι μου, ειδικά όταν άκουσα για το πρόσφατα αναβαθμισμένο μπαρ The Crow's Nest, ένα περιστασιακό ευτυχισμένο ωραίο καταφύγιο με μια πριγκήπισσα στην κορυφή του ποταμού, καλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων με ιδιαίτερη διάθεση, The Water Club.

Το ζευγάρι θυγατρικών ιστιοπλοϊκών κέντρων, που θυμίζουν κλαμπ, εκτοξεύεται στον Ανατολικό Ποταμό σε μια μόνιμα αγκυροβολημένη αμφιγγυημένη φορτηγίδα, για να μεταφέρει τις προκυμαίες. Ενώ οι χώροι υπέστησαν σοβαρές ζημιές μετά τον Superstorm Sandy, ο προορισμός είναι ο Shiphape για άλλη μια φορά, μετά από μεγάλες αποκαταστάσεις που είδαν το The Water Club να ανοίξει ξανά το φθινόπωρο του 2013 και να παρασύρεται από το Crow's Nest τον Μάιο του 2014. Εδώ μπορείτε να περιμένετε:

Η λέσχη νερού

Ένα εξαιρετικό εστιατόριο για πάνω από 30 χρόνια, αυτό το ζευγάρι ναυτικών εμπνευσμένων ζευγαριών, συνδυάζει απαράμιλλη θέα με τον ποταμό East River με φωτεινές φωτιές και νυχτερινή μουσική για πιάνο, για τον απόλυτο ρομαντικό δείπνο ειδικών περιστάσεων. Αναμείνετε σύγχρονες ανατροπές στην κλασική αμερικανική κουζίνα, αναδεικνύοντας φρέσκα τοπικά συστατικά, με τον σεφ Aaron Bashy, δίνοντας έμφαση στα θαλασσινά, με πιάτα όπως αστακομακαρονάδα ή ιριδίζουσα πέστροφα της Βόρειας Καρολίνας, αν και τα πιάτα κρέατος, όπως τα διπλά κομμένα αρνιά και το filet mignon, τρόφιμα.

Νέο για το 2014, το "πρόγραμμά τους σε πιάτο" χαρακτηρίζει το ναύλο ψαριού, το οποίο προέρχεται από τα ύδατα του Long Island - την ημέρα που ήμουν, ο τόνος που αλιεύθηκε πρόσφατα ήταν η εβδομαδιαία ειδική που εξυπηρετούσε ευχάριστες ενσαρκώσεις, όπως ψιλοκομμένο τόνα.

Μια νέα μεσημεριανή προσφορά, à la carte πιάτα για το Σαββατοκύριακο (πρώην μπουφέδες), πιάτα από πιάτα όπως γλυκά ρετσότζα και αυγά Benedict, σε συνδυασμό με mimosas και Bloody Marys, φυσικά.

Επιπλέον, βυθίστε στο εκλεπτυσμένο εσωτερικό σαλόνι για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ που συναντάμε με τζάκι που καίγεται ξύλα (σε εποχή). Το δείπνο σερβίρεται την Τρίτη μέχρι τις Κυριακές. κλειστή Δευτέρα. ανοιχτό για brunch τα σαββατοκύριακα.

Η φωλιά του Crow's

Στο τελευταίο κατάστρωμα του The Water Club, αυτό το πρόσφατα ανανεωμένο εναλλακτικό εστιατόριο -και τέλεια πέρκα για αλκοολούχα κοκτέιλ- είναι ένα από τα κρυμμένα πολύτιμα πετράδια του καλοκαιριού, έχοντας ξανανοίξει, μετά το Sandy τον Μάιο του 2014. Nosh στα ελαφριά τσιμπήματα όπως μπιφτέκια, και πρώτες επιλογές μπαρ, πλένονται με λεμονιά με καρφιά, παγωμένο τσάι μπέρμπον, ή σαγκρία. Παρακολουθήστε τον ορίζοντα Queens / Brooklyn, δραστηριότητα αναψυχής κατά μήκος του Ανατολικού Ποταμού και ενεργές αναχωρήσεις και αναχωρήσεις στο γειτονικό Ελικοδρόμιο 34ης Οδού. Ανοιχτό εποχιακά, κλειστό Δευτέρα.

East River στις 30 Αυγούστου, σημειώστε ότι η πρόσβαση πεζών κάτω από το FDR είναι μέσω της 34ης St. (δεν υπάρχει πρόσβαση από την 30η Στ). Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης με παρκαδόρο. 212-683-3333; www.thewaterclub.com .