Κατάλογος Καταστημάτων στο Fulton Mall, Μπρούκλιν

Ένα εύρωστο σύνολο καταστημάτων ενδυμάτων και υποδημάτων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά

Περισσότερο από μια εμπορική ζώνη πεζών παρά από ένα στερεότυπο προαστιακό εμπορικό κέντρο, το Fulton Mall του Μπρούκλιν αντλεί τόσο τους Brooklynites, τους γείτονες της Νέας Υόρκης, όσο και τους τουρίστες με τη σειρά εθνικών εμπορικών σημάτων και ανεξάρτητων καταστημάτων. Σε κεντρική τοποθεσία κοντά στα Brooklyn Heights , τόσο στις γέφυρες του Μανχάταν όσο και στο Μπρούκλιν , καθώς και στο Fort Greene, αυτός ο δρόμος περιπατητής απευθύνεται σε προγραμματιστές ακινήτων με τον μεγάλο όγκο κυκλοφορίας.

Περισσότεροι από 150 λιανοπωλητές πραγματοποιούν πωλήσεις σε περίπου οκτώ τετράγωνα της οδού Fulton Street. Αγκυροβολημένο από το πολυκατάστημα του Macy, η οδός εκτείνεται σε ένα ανατολικό-δυτικό μονοπάτι από την προκυμαία προς το Bedford-Stuyvesant.

Η ιστορία του Fulton Mall εκτείνεται σε αρκετούς μετασχηματισμούς

Η ιστορική ιστορία του Fulton Mall ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν οι Νιούκερντ από κάθε υπόβαθρο φορούσαν τα καλύτερα ρούχα για να επισκεφθούν μια από τις πιο πολυσύχναστες εμπορικές περιοχές της πόλης. Η δεκαετία του '80 έφερε στο δρόμο μια απαραίτητη αναζωογόνηση και μια ατμόσφαιρα hip-hop. Η πρόσθετη διαμάχη με τον 21ο αιώνα που έφθασε κράτησε τον εμπορικό χαρακτήρα της περιοχής άθικτο και παραμένει ένας αγαπημένος προορισμός μεταξύ των New Yorkers όλων των υποβάθρων για ένα απόγευμα περιπάτου και ψώνια. Η βολική τοποθεσία κοντά σε πολλές γραμμές του μετρό και ένα πλήρες cast από εστιατόρια και μπαρ που υποστηρίζουν κάνουν το Fulton Mall ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε φίλους και να περιηγηθείτε σε κάτι ξεχωριστό.

Ανάμεσα στα πολλά καταστήματα ένδυσης και υποδημάτων, μπορείτε να βρείτε καταστήματα κοσμημάτων, αρωματοπωλεία και μπουτίκ ειδικότητας με αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε τη νέα σας στολή.

Καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων στο Fulton Mall, Μπρούκλιν: