Ξεκινήστε τις διακοπές στο Kansas City με τα Χριστούγεννα στο πάρκο

Οι οικογένειες ταξιδεύουν με ποδήλατα ή οδηγούν σε περίπου 200 εμφανίσεις φωτισμού διακοπών

Τα Χριστούγεννα στο πάρκο είναι μια αγαπημένη παράδοση διακοπών στην πόλη του Κάνσας, Μιζούρι. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες φώτα διακοπών και ζωντανές φιγούρες για την εκδήλωση μετατρέπουν το κάμπινγκ στη λίμνη Longview σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο.

Χριστούγεννα στο πάρκο

Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια ντόπιοι κάτοικοι έχουν οδηγήσει μέσα από το ετήσιο φεστιβάλ των Χριστουγέννων από τότε που ξεκίνησε το 1987. Μια συντροφική εκδήλωση που ονομάζεται Χριστούγεννα στον ουρανό προστέθηκε το 1997 για να ξεκινήσει η ετήσια έκθεση των Χριστουγέννων με μια σκηνική επίδειξη και πυροτεχνήματα.

Και οι δύο εκδηλώσεις έχουν γίνει αγαπημένα των διακοπών στο Jackson County, όπου βρίσκεται το Kansas City. Οι υπάλληλοι της κομητείας διοργανώνουν και τα δύο γεγονότα κάθε χρόνο και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός 99.7 The Point παρέχει το μουσικό soundtrack πυροτεχνημάτων σε μια ταυτόχρονη μετάδοση.

Τα Χριστούγεννα στο πάρκο είναι ανοιχτά κάθε βράδυ από την Παρασκευή μετά την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στο Longview Lake Park του Kansas City, που βρίσκεται δύο μίλια νότια του I-470 από το View High Drive.

Χριστούγεννα στον ουρανό

Τα Χριστούγεννα στο The Sky είναι ένα event kick-off, που πραγματοποιήθηκε στο Longview Lake Beach, πριν από τα Χριστούγεννα στο πάρκο. Περιλαμβάνει παραστάσεις διασημοτήτων και σκηνική βραδιά διακοπών με πολλά τραγουδιστές και χορευτές. Ο Σάντα φτάνει σε έλκηθρο με μουλάρι με το πρώτο δώρο των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, τεράστιες συστοιχίες πολύχρωμων πυροτεχνημάτων, συγχρονισμένες με μουσική διακοπών στο 99,7 The Point, φωτίζουν τον ουρανό πάνω από τη λίμνη Longview.

Μετά τα Χριστούγεννα στον ουρανό, οι πολίτες του Κάνσας έχουν την πρώτη ευκαιρία να ταξιδέψουν στο πάρκο με αυτοκίνητο ή ποδήλατο για να δουν περισσότερα από τα 300.000 φώτα και 175 κινούμενες οθόνες που συνθέτουν τα Χριστούγεννα στο πάρκο.

Κάθε χρόνο, το τμήμα πάρκων και ψυχαγωγίας του νομού προσθέτει μια νέα οθόνη στην εμπειρία.

Οφέλη φιλανθρωπίας

Η είσοδος είναι ελεύθερη τόσο για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Σκι και για τις εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων, όσο και για τα φώτα διακοπών των Χριστουγέννων στο πάρκο. Ωστόσο, οι δωρεές γίνονται αποδεκτές και ένα μέρος των εσόδων κατανέμεται μεταξύ των 39 φιλανθρωπικών οργανώσεων της περιοχής του Κάνσας.

Χριστούγεννα στον ουρανό

Χριστούγεννα στο πάρκο