Διοργανώστε μια άμαξα για να δείτε τα αξιοθέατα της πόλης του Κάνσας

Περιπλανήστε το Country Club Plaza, το καλύτερο μυστικό της πόλης

Οι ιπτάμενες διαδρομές γύρω από το κέντρο του Κάνσας Σίτι, Μιζούρι, είναι ευχάριστες όλο το χρόνο, ιδιαίτερα κατά τις διακοπές του τέλους του έτους, όταν το Plaza Lights φωτίζει την όμορφη ισπανική αρχιτεκτονική της περιοχής. Οι εκδρομές συνήθως ξεκινούν από το Nichols Road στο Country Club Plaza και περιηγούνται στις πιο γνωστές τοποθεσίες σε όλη την πλατεία. Οι περισσότερες εκδρομές πραγματοποιούνται το βράδυ.

Είναι πάντα καλύτερο να κάνετε κράτηση, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση, θα παραμείνετε στη γραμμή που περιμένετε για την επόμενη μεταφορά. Οι γραμμές και οι χρόνοι αναμονής μπορεί να είναι μακρύς. αν περιμένετε σε κρύο καιρό, φορέστε θερμά και πάρτε λίγο καυτή σοκολάτα στο Starbucks (Nichols Road και Central Street) ή στο Latte Land (W 47th Street και Jefferson Street).

Δύο εταιρείες πραγματοποιούν βόλτες με άμαξα στην περιοχή Country Club Plaza εδώ και δεκαετίες, από ρομαντικές βόλτες μετά το βράδυ μέχρι εξορμήσεις με ειδικές προσφορές για ρομαντικούς γάμους (ή προτάσεις), πλήρως εξωραϊσμένες πριγκίπισσες και βόλτες με Σταχτοπούτα για γενέθλια με καρότσια όπως οι κολοκύθες, και οι εταιρικές εκδηλώσεις που αποσκοπούν να αναδείξουν την πόλη στους πελάτες. Οι οδηγοί είναι συχνά ντυμένοι με κοστούμι για να ταιριάζουν με την ευκαιρία.

Αυτές είναι οι δύο εταιρείες που παρέχουν βόλτες με άλογα στο Country Club Plaza και μερικές από τις υπηρεσίες τους. Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας για λεπτομερείς πληροφορίες, όπως ενημερωμένες ημερομηνίες και ώρες υπηρεσίας, τρέχουσες τιμές, αριθμούς τηλεφώνου και άλλα.

KC Carriages

Επίσκεψη στο Plaza