Κορυφαίες περιοχές τέχνης στο Τορόντο

6 υπέροχα σημεία για να δείτε τις γκαλερί τέχνης στο Τορόντο

Το Τορόντο δεν έχει έλλειψη γκαλερί τέχνης και μουσεία και αν και μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τις μεγαλύτερες, όπως η Πινακοθήκη του Οντάριο και το Μουσείο Σύγχρονης Καναδικής Τέχνης, υπάρχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες για να δείτε κάποια εκπληκτική τέχνη στο Τορόντο. Υπάρχουν πολλές γειτονιές στην πόλη που έχουν υψηλή συγκέντρωση γκαλερί τέχνης και εδώ είναι έξι για να εξερευνήσετε την επόμενη φορά που είστε στη διάθεση για τέχνη.

Επαρχιακή Ποτάλα

Το Distillery District είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξιοθέατα και γειτονιές του Τορόντο, ένα χτύπημα τόσο με τους ντόπιους όσο και με τους επισκέπτες της πόλης. Οι δρόμοι με πεζοδρόμια μόνο για πεζούς γίνονται για άσκοπη περιπλάνηση και εκτός από καταστήματα και εστιατόρια, η περιοχή φιλοξενεί αρκετές αξιόλογες γκαλερί τέχνης. Η γκαλερί Corkin είναι ένας χώρος έκτασης 10.000 τετραγωνικών ποδιών που αντιπροσωπεύει μια ποικιλία καλλιτεχνών που εργάζονται σε μέσα που κυμαίνονται από τη φωτογραφία μέχρι τη γλυπτική. Η γκαλερί Arta φιλοξενεί μια μεγάλη συλλογή σύγχρονων έργων τόσο από καναδούς όσο και από διεθνείς καλλιτέχνες και η Thompson Landry Gallery ειδικεύεται στους καλλιτέχνες και γλύπτες του Κεμπέκ , για να αναφέρουμε μερικές γκαλερί στις εγκαταστάσεις.

Ossington

Ο γρήγορος ρυθμός των εστιατορίων, των μπαρ και των γκαλερί που ανοίγουν γύρω και γύρω από το Ossington έχει επιβραδυνθεί κάπως τα τελευταία χρόνια, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες γκαλερί που θα βρεθούν σε αυτή τη δημοφιλή γειτονιά του Τορόντο. Η Γκαλερί Loop είναι όπου θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που αποτελείται από τα πάντα, από τη ζωγραφική και την εκτύπωση, μέχρι τη φωτογραφία, τη γλυπτική, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και άλλα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε το Le Gallery, Milk Glass Co. (γκαλερί και χώρο εκδηλώσεων) και Inter / Access στην περιοχή.

Τρίγωνο συνδέσμου και γύρω

Η περιοχή γύρω από το Dupont και το Lansdowne, ειδικά με κατεύθυνση δυτικά στο Dupont, είναι μια περιοχή που εκρήγνυται με γκαλερί τέχνης. Αυτή η κουκούλα είναι ίσως το νεώτερο και πιο συναρπαστικό σημείο για τέχνη στο Τορόντο αυτή τη στιγμή και έχει δει μια πληθώρα καλλιτεχνών να ανοίξει κατάστημα τα τελευταία δύο χρόνια.

Μερικά αστικά παραδείγματα περιλαμβάνουν την γκαλερί Angell, την γκαλερί ESP, το Clint Roenisch, τη συλλογή Scrap Metal και την Gallery TPW για να αναφέρουμε μερικά από αυτά σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κατάλογο δημιουργικότητας σε αυτό το τμήμα της πόλης. Επιπλέον, το Μουσείο Σύγχρονης Καναδικής Τέχνης βρίσκεται στη διαδικασία της μετάβασης στη συνοικία Κάτω Κωνσταντινούπολη του Τορόντο.

Yorkville

Ενώ η γειτονιά του Yorkville του Τορόντο μπορεί να είναι πιο γνωστή για τεράστια καταστήματα και εστιατόρια παρά για την τέχνη, υπάρχουν αρκετές γκαλερί που αξίζει τον κόπο να κάνετε check out στην περιοχή εάν είστε αγορασμένοι έξω, ή θα προτιμούσατε να περιηγηθείτε στην τέχνη από τα υψηλά ευρήματα μόδας. Η Γκαλερί Liss ασχολείται με τη σύγχρονη τέχνη, η Gallery Loch επικεντρώνεται τόσο στους καθιερωμένους σύγχρονους καλλιτέχνες (κυρίως ζωγραφική και γλυπτική) όσο και σε σημαντικά ιστορικά έργα καναδικής και ευρωπαϊκής εμβέλειας και η Gallery Navillus ειδικεύεται σε καναδούς και διεθνείς καλλιτέχνες αναδυόμενων και μεσαίων σταδιοδρομιών σε φωτογραφικά έργα και πίνακες ζωγραφικής. Άλλες γκαλερί μέσα και γύρω από το Yorkville περιλαμβάνουν την Mayberry Fine Art και τη γκαλερί Mira Goddard μεταξύ άλλων.

Δυτική Βασίλισσα Δύση

Η "δεύτερη πιο ωραία γειτονιά" του Τορόντο, όπως ονομάστηκε από το Vogue, είναι επίσης ένας σημαντικός κόμβος για την τέχνη στην πόλη με περισσότερες από λίγες γκαλερί που αξίζει να επισκεφθείτε. Η Γκαλερί Stephen Bulger ειδικεύεται στη φωτογραφία, η Gallery 1313 στεγάζει τέσσερις εκθεσιακούς χώρους που παρουσιάζουν τοπική, εθνική και διεθνή σύγχρονη τέχνη. Γενικά Υλικό Σύγχρονη χαρακτηριστικά σύγχρονη ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, έργα τέχνης σε χαρτί και βίντεο τέχνης? και η Katharine Mulherin ειδικεύεται στη σύγχρονη τέχνη από το 1998.

Άλλα γκαλερί περιοχής περιλαμβάνουν Twist Gallery, Walnut Studios και Birch σύγχρονα για να αναφέρουμε μερικά.

Βασίλισσα Ανατολή

Το δυτικό άκρο του Τορόντο είναι όπου θα βρείτε την υψηλότερη συγκέντρωση γκαλερί τέχνης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη δημιουργικότητας στο ανατολικό άκρο. Κάνοντας ένα ταξίδι ανατολικά στο 501 Streetcar μπορεί να σας καθαρίσει μερικά καλά αποτελέσματα από όπου γίνονται οι γκαλερί τέχνης. Η Gallery Parts ιδρύθηκε το 2002 και συνεχίζει να παρουσιάζει σύγχρονη καλλιτεχνική και ζωγραφική με φωτογράφους από καλλιτέχνες αναδυόμενων και μεσαίων σταδιοδρομιών. Το Project Gallery είναι ένα άλλο ανατολικό σημείο με σύγχρονη τέχνη και μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την Urban Gallery και το Studio 888 μεταξύ άλλων για να διορθώσετε τη γκαλερί σας.