Ο καφές σταματά στην πλατεία

Είτε ταξιδεύετε στο Kansas City είτε έχετε ζήσει εδώ ολόκληρη τη ζωή σας - όλοι απολαμβάνουν να ξοδεύουν τουλάχιστον μερικές από τις αγορές τους, να γευματίζουν και να απολαμβάνουν την αρχιτεκτονική και τις βρύσες που κάνουν το Country Club Plaza τόσο διάσημο.

Ωστόσο, κανένα ταξίδι στην Plaza δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς λίγη καφεΐνη για να αναζωογονήσει τις αισθήσεις μετά από όλα αυτά το περπάτημα και τα ψώνια ή ίσως απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ένα latte με εκείνους με τους οποίους είστε.

Είτε ψάχνετε για να πάρετε κάποια java εν κινήσει, είτε προτιμάτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το όμορφο περιβάλλον της Plaza - εδώ είναι μερικά υπέροχα μέρη για να πάρετε κάποιο καφέ.

LatteLand Espresso και τσάι

Το Latte Land έχει δύο τοποθεσίες, το πρωτότυπο, στην 318 Δυτική 47η οδό, και τη θέση τους στη Δύση, στο 4771 Jefferson. Ο τοπικός προορισμός καφέ προσφέρει φανταχτερά φασόλια (δοκιμάστε τους εποχιακούς καφέδες), τρομερή λουκάνικα και υπέροχο τσάι (το London Fog Latte είναι ένα από τα αγαπημένα). Ενώ τα Latteland είναι μικρά, και οι δύο θέσεις έχουν εσωτερική και εξωτερική καθίσματα.

Κλασικό Κύπελλο

Ενώ επίσης ένα εστιατόριο, το The Classic Cup είναι μια μεγάλη επιλογή καφέ με καταπληκτική βεράντα και μια ευρωπαϊκή αίσθηση. Το όμορφο μπαρ τους είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε έναν εσπρέσο ή καπουτσίνο και να κάνετε ένα διάλειμμα για ψώνια.

Starbucks

Ο γίγαντας καφέ έχει μια πρόσφατα ανανεωμένη τοποθεσία στο δρόμο 302 Nichols Road, που διαθέτει ένα από τα καλύτερα αίθρια στην πλατεία (αν μπορείτε να βρείτε ένα σημείο).

Υπάρχει επίσης ένα στο Barnes και Noble (420 W 47th St), το οποίο διαθέτει ένα εκτεταμένο καφέ με πολλά καθίσματα.

Σκούτερ Καφετέρια

Ένα παραδοσιακό καφενείο, τα σκούτερ βρίσκεται στην 446 Δύση 47η οδός δίπλα στη Δημοκρατία Μπανάνα. Τα σκούτερ είναι υπέροχα για να πάρετε τον καφέ εν κινήσει και έχουν άφθονα καθίσματα τόσο μέσα όσο και έξω και η περιοχή της αυλής τους είναι ιδανική για τους ανθρώπους που βλέπουν.

Panara Bread

Panera έχει μια μεγάλη ποικιλία από lattes, cappuccino, τσάι, και τα παρόμοια αν ψάχνετε για μια γρήγορη επιλογή καφέ. Πάρτε για να πάει ή να μείνετε και να απολαύσετε το καφέ τους, 4700 Pennsylvania.

Cupcake Al a Mode

Τίποτα δεν πάει καλύτερα από cupcakes και καφέ κατά τη γνώμη μου, οπότε γιατί να μην σταματήσει και να αρπάξει και τα δύο; Βρίσκονται στο Wornall, στη μικρή λωρίδα απέναντι από το Χιούστον.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας καφέ στο Plaza;