Θάνατος πάνω από την έκθεση πυροτεχνημάτων Λούισβιλ

Η μεγαλύτερη έκθεση πυροτεχνημάτων στον κόσμο

Κάθε χρόνο, περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώνονται γύρω από το ποτάμι του Λούισβιλ για να παρακολουθήσουν Thunder Over Louisville, τη μεγαλύτερη έκθεση πυροτεχνημάτων στον κόσμο και την εναρκτήρια εκδήλωση για το Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ . Η εκπομπή πυροτεχνημάτων 28 λεπτών προηγείται από το Thunder Air Show, ένα από τα πέντε καλύτερα air shows στη χώρα. Το Thunder Air Show διαθέτει περισσότερα από 100 αεροπλάνα που εκτελούν ώρες κατάδυσης και ακροβατικών ακροβατικών.

Τόσο η αεροπορική επίδειξη όσο και η επίδειξη πυροτεχνημάτων συνδυάζονται για να κάνουν το Thunder Over Louisville ένα από τα πιο αναμενόμενα ετήσια γεγονότα του Φεστιβάλ Kentucky Derby Festival .

Ιστορία της βροντής πάνω από Λούισβιλ

Kroger, Thunder Ο πρώτος χορηγός της Louisville, ανέπτυξε την ιδέα για την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ του Κεντάκυ Ντέρμπι το 1988 μαζί με τους Dan Mangeot και Wayne Hettinger. Το πρώτο Thunder Over Louisville συνέβη το 1990, αν και δεν είχε κερδίσει ακόμα το σημερινό του όνομα. Το 1991, το δεύτερο ετήσιο Thunder Over Louisville έδωσε στην εκδήλωση το επίσημο όνομα καθώς και τη μορφή του.

Θάνατος πάνω από το Air Show του Λούισβιλ

Η Thunder Over Louisville Air Show ξεκίνησε ως ένας τρόπος για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του χρόνου που οδηγεί στα πυροτεχνήματα. Ωστόσο, ως ένας από τους πέντε κορυφαίους αεροπορικούς αγώνες στη χώρα, το Thunder Over Louisville Air Show έχει τώρα τα δικά του καυχησιακά δικαιώματα. Το Thunder Over Louisville Air Show διαθέτει περισσότερα από 100 αεροπλάνα που εκτελούν περισσότερες από έξι ώρες πτήσης, ακροβατικά και καταδύσεις.

Παρέχει επίσης την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν τα νεότερα αεροπλάνα που πετούν από τον αμερικανικό στρατό, το ναυτικό, την πολεμική αεροπορία και τους πεζοναύτες.

Thunder Πάνω από τα πυροτεχνήματα του Λούισβιλ

Στις 9:30 μ.μ. τη νύχτα του Thunder Over Louisville, ξεκινά η πραγματική παράσταση. Θα γνωρίζετε ότι τα πυροτεχνήματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν όταν δύο ελικόπτερα πετούν μια μεγάλη αμερικανική σημαία, καθώς οι "Αμερική ο όμορφος" και το "The Star Spangled Banner" εκτοξεύονται πάνω από τα ηχεία.

Στη συνέχεια, ξεκινά η επίδειξη πυροτεχνημάτων Thunder Over Louisville.

Αν έχετε παρακολουθήσει μόνο Thunder Over Louisville στην τηλεόραση, ποτέ δεν το έχετε βιώσει πραγματικά. Να πάρεις εκεί, να σταθμεύσεις, να βρεις ένα μέρος για να παρακολουθήσεις την παράσταση και να έρθεις σπίτι στην κυκλοφορία μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, αλλά αξίζει τον κόπο όταν αρχίζουν αυτά τα πυροτεχνήματα και αισθάνεσαι το χτύπημα των εκρήθειών τους σε όλο το σώμα σου. Μπορεί να είστε περιτριγυρισμένοι από ξένους που στέκονται πιο κοντά σε σας από ό, τι φροντίζετε, μπορεί να καλύπτετε τέφρα και αιθάλη όταν τελειώνει η εκπομπή και μπορείτε να καθίσετε στο αυτοκίνητό σας για τρεις ώρες σε ένα γκαράζ που προσπαθεί να φτάσει στο σπίτι, αλλά θα χαμογελάς σε όλα και θα ορκιστείς να επιστρέψεις το επόμενο έτος.

Thunder Over Louisville Εισιτήρια

Ενώ φαίνεται σαν ένα γεγονός που θα απαιτούσε από τους επισκέπτες να πληρώσουν κάποιο είδος εισόδου, το Thunder Over Louisville είναι ένα δωρεάν event. Με εξαίρεση μερικές περιορισμένες περιοχές, όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την επίδειξη μπορεί να το κάνει από τις προκυμαίες Louisville ή Jeffersonville χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την επίδειξη από το Waterfront Park Chow Wagon εφ 'όσον φοράνε ένα Φεστιβάλ Derby Festival Pegasus Pin από το τρέχον έτος.

Θάνατος πάνω από το χρονοδιάγραμμα Λούισβιλ

Το Thunder Over Airshow Λούισβιλ ξεκινάει στις 3 μ.μ. και συνεχίζει μέχρι τις 9 μ.μ. εκείνο το βράδυ.

Στις 9 μ.μ. θα παίζουν τα "Star Spangled Banner" και "America the Beautiful", υποδηλώνοντας ότι τα πυροτεχνήματα θα ξεκινήσουν σύντομα. Τα πυροτεχνήματα εξέρχονται από τις 9:30 έως τις 10:00

Thunder Over Louisville Πάρκινγκ

Χώρος στάθμευσης για Thunder Over Louisville είναι διαθέσιμο σε όλη Downtown Λούισβιλ. Δεν υπάρχει χρέωση για στάθμευση σε ένα χώρο στάθμευσης, αλλά τα περισσότερα γκαράζ και χώροι στάθμευσης θα χρεώνουν ένα τέλος. Όσο νωρίτερα φτάσετε εκεί, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε χώρο στάθμευσης όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ποταμό. Η Υπηρεσία Διαμετακόμισης του River City πραγματοποιεί επίσης εκδρομές από και προς το ποτάμι καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης - για δρομολόγια και σημεία παραλαβής / πτώσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του TARC.

Thunder Over Λούισβιλ Κανόνες

Thunder Over Louisville οι επισκέπτες μπορούν να φέσουν ποτά που περιέχονται σε πλαστικά μπουκάλια, αλλά τα δοχεία και οι γυάλινες φιάλες δεν επιτρέπονται.

Κανένα αλκοολούχο ποτό δεν μπορεί να φτάσει στην περιοχή Thunder Over Louisville, αν και η μπύρα είναι διαθέσιμη στο Waterfront Park Chow Wagon και το Bever Garden Belvedere. Όπλα, σκηνές, ποδήλατα, skateboards, πατίνια και κατοικίδια ζώα απαγορεύονται επίσης.