Εμφανίζει τα Χριστούγεννα φως του Κάνσας

Αν ταξιδεύετε στο Κάνσας Σίτι, Μισσούρι μεταξύ των Ημέρα των Ευχαριστιών και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα θέλετε να χάσετε την επίσκεψη ενός από τα πολλά φώτα Χριστουγέννων εμφανίζει στην περιοχή. Από τα φημισμένα Plaza Lights και τις εκδηλώσεις διακοπών του Kansas City σε ένα σπίτι των οποίων τα φώτα χορεύουν με την μουσική των διακοπών, θα τα βρείτε όλα στο Kansas City αυτή την εποχή των Χριστουγέννων.

Μαζί με τη φιλοξενία ενός πλήθους ειδικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και τελετών φωτισμού για αυτές τις λαμπρές οθόνες, το Kansas City διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα έργα φωτισμού πόλης στη χώρα, καλύπτοντας όλη την εμπορική περιοχή γνωστή ως Country Club Plaza με πάνω από ένα τέταρτο εκατομμύριο φώτα που οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν σε αναψυχή από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου.

Επιπλέον, πολλές από αυτές τις οθόνες φωτισμού περιλαμβάνουν επίσης τα εργαστήρια του Σάντα και τα Χειμερινά Θαυμάσια, όπου οι οικογένειες μπορούν να σταματήσουν μετά από μια διαδρομή μέσα από τα φώτα για να επισκεφθούν την Santa και την κ. Claus σε αναπαραγόμενα χωριά του Βόρειου Πόλου. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις ειδικές εποχιακές οθόνες, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας για διακοπές στο Kansas City.

Το κύριο γεγονός: Το Plaza Lights

Ίσως η μεγαλύτερη κλήρωση για τουρίστες διακοπών στο Kansas City είναι η λαμπρή προβολή Plaza Lights στο Country Club Plaza, το οποίο έχει φωτίσει την εμπορική περιοχή της πόλης για πάνω από 80 χρόνια. Η οθόνη φωτισμού πατάει σε μια επίσημη εκδήλωση έναρξης την ημέρα των ευχαριστιών και διαθέτει πάνω από 280.000 βολβοί σε 80 μίλια σχοινιού φωτισμού που κοσμούν τα ισπανικά κτίρια της περιοχής.

Οι επισκέπτες του Country Club Plaza μπορούν να περιμένουν να βρουν προσφορές για τα ψώνια των Χριστουγέννων, τις καλές γευστικές ευκαιρίες και ακόμη και μια βόλτα με το αυτοκίνητο ενώ περιπλανιούνται μέσω της περιοχής. που χρηματοδοτείται και εγκαθίσταται κάθε χρόνο από το Kansas City Power and Light Company, ο ετήσιος εορτασμός του Plaza Lights διεξήχθη για πρώτη φορά το 1930.

Το Country Club Plaza διαθέτει δεκάδες καταστήματα, πολλά ξενοδοχεία, μερικά εξαιρετικά εστιατόρια και ένα πλήθος από εστιατόρια και μπαρ με μέτρια τιμή. Ενώ περιμένετε τα φώτα να αναπηδούν, περπατήστε κάτω από τους δρόμους εμπνευσμένους από την Ισπανία και πάρτε όλα αυτά που προσφέρει αυτή η εμπορική περιοχή.

Άλλες φημισμένες οθόνες φωτισμού κοντά στο Kansas City

Από την κυκλοφορία του το 2009, οι The Legends Outlets στο Village West Shopping Wow προσφέρουν κοινό κάθε χρόνο με το "Legendary Light Show", την πρώτη δημόσια προβολή που συγχρονίζεται με τη μουσική των διακοπών. η παράσταση εκτελείται κάθε βράδυ από τις 5 έως τις 10 μ.μ. σε διαστήματα 15 λεπτών και ξεκινάει με την ετήσια Τελετή Φωτισμού Δέντρων στις 18 Νοεμβρίου 2017, στις 5 με 8 μ.μ.

Υπάρχουν μερικά ιδιωτικά σπίτια που κινούνται επίσης στη μουσική κατά τη διάρκεια των διακοπών, οπότε σίγουρα αξίζει να οδηγείτε μερικά από τα προάστια του Κάνσας της πόλης για να βρείτε αυτές τις κρυφές οθόνες φωτισμού, να συντονίζετε το ραδιόφωνο σας σε έναν ειδικό σταθμό και να παρακολουθείτε τα φώτα να χορεύουν ΜΟΥΣΙΚΗ. Σκεφτείτε να σταματήσετε από το Downtown Marriot στην οδό 200 West 12th Street, για μια εξαιρετικά ειδική οθόνη που αλλάζει.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη Χριστουγεννιάτικη Κάρτα Λωρίδας στο Olathe του Κάνσας, η οποία διαθέτει πάνω από 200 σπίτια διακοσμημένα με φώτα και διακοσμητικές ενδείξεις διακοπών καθώς και το Candy Cane Lane στο Prairie View του Κάνσας, το οποίο είδε την αναγέννηση της δημοτικότητας μετά την 50ή επέτειό του το 2007 -αυτό το έτος σηματοδοτεί το 60ο έτος που η γειτονιά έχει συμμετάσχει σε αυτό το γεγονός.

Τα Χριστούγεννα στο πάρκο και η περιοχή παιδικών χαρών Paulie's Penguin επίσης δημιουργούν εξαιρετικές εγκαταστάσεις κάθε χρόνο. Επικεφαλής για τα Χριστούγεννα στο πάρκο Longview Lake στο πάρκο για ένα από τα Jackson County πάρκα και τα πιο διάσημα γεγονότα της ψυχαγωγίας του έτους διαθέτει πάνω από 175 κινούμενες εικόνες και 300.000 φώτα που μπορείτε να οδηγήσετε μέσα και να απολαύσετε.