Υπηρεσία εκκλησιών κλόουν

Αφιερώστε το αφιέρωμα στο πιο ωραίο κλόουν της Αγγλίας, τον Joseph Grimaldi

Σχετικά με την υπηρεσία εκκλησιών του κλόουν: Την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου είναι η ετήσια υπηρεσία εκκλησιών κλόουν στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Dalston, ανατολικό Λονδίνο. Οι κλόουν παρακολουθούν εκκλησιαστική υπηρεσία στη μνήμη του Ιωσήφ Γκρίμαλντι. Οι κλόουν συνήθως εκτελούν το κοινό μετά την εκκλησιαστική υπηρεσία.

Πρόκειται για μια ετήσια παράδοση από το 1946. Η υπηρεσία μεταφέρθηκε στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας το 1959 και το 1967 δόθηκε άδεια για τους κλόουν να παρευρεθούν στα κοστούμια τους.

Σημείωση: Προγραμματίστε να φθάνουν νωρίς καθώς οι φωτογράφοι Τύπου βγαίνουν σε ισχύ και αναλαμβάνουν ένα μεγάλο τμήμα της εκκλησίας.

Τοποθεσία: Η υπηρεσία είχε προηγουμένως πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Holy Trinity, Beechwood Road, Dalston, Λονδίνο E8 3DY, αλλά από το 2015 η υπηρεσία λαμβάνει χώρα στην αδελφή εκκλησία: Όλοι οι Άγιοι, οι γωνίες Haggerston και Livermere Roads, Hackney E8 4EZ

Κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός: Dalston Kingsland. Πολλά λεωφορεία εξυπηρετούν το Dalston Junction. Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Κόστος: Η υπηρεσία εκκλησίας είναι δωρεάν, αλλά οι δωρεές είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Σχετικά με τον Joseph Grimaldi: Ο Joseph Grimaldi είναι ο πιο διάσημος αγγλόφωνος κλόουν. Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1778 και πέθανε το 1837. Ο τάφος του βρίσκεται στο πάρκο Joseph Grimaldi στο Islington όπου μπορείτε να «χορέψετε στον τάφο του».

Διεύθυνση: Δίπλα στην οδό Pentonville της 154α, μεταξύ της οδού Rodney και της Cumming Street
Κοντινότεροι σταθμοί του υπόγειου σιδηρόδρομου: King's Cross St Pancras και Angel

Μετά την Υπηρεσία Εκκλησιών του Κλόουν: Όταν οι κλόουν φύγουν από την εκκλησία, είναι συνήθως αρκετά ευγενικοί για να εκτελέσουν για το κοινό που περιμένει στην παρακείμενη εκκλησία. Η απόδοση συνήθως διαρκεί περίπου μία ώρα και είναι ιδανική για οικογένειες.

Η αίθουσα είναι πάντα συσκευασμένη στην αρχή, αλλά το πάτημα αφήνουν αρκετά γρήγορα και στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε μια οικογενειακή επίδειξη δωρεάν.

Κάθισα δίπλα στους κλόουν στο ακροατήριο που ήταν επίσης μια υπέροχη απόλαυση.

Η γκαλερί του κλόουν: Το μουσείο του κλόουν έχει μετακομίσει από το Λονδίνο σε σπήλαια Wookey Hole στο Wells του Somerset.

Ωστόσο, η εκκλησία της Αγίας Τριάδας είναι η επίσημη "Εκκλησία του Κλόουν" και έχει μια γωνιά Grimaldi και μια μικρή έκθεση φωτογραφιών, αυγών και αντικειμένων σε τρεις περιπτώσεις εμφάνισης.

Επίσης στο The Area: Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στην περιοχή την Κυριακή, ώστε να κάνουμε μια μέρα.

Αν σας αρέσουν τα ψώνια, κατευθυνθείτε στην αγορά ανθοφορίας του δρόμου Columbia Road το πρωί. περιηγηθείτε στα καταστήματα vintage της Brick Lane . πάρτε ευκαιρίες από τους πάγκους στο Petticoat Lane , ή ψωνίστε για δροσερά κοσμήματα, έργα τέχνης ή δώρα στο Old Spitalfields .

Αν ψάχνετε για ένα διορθωτικό του πολιτισμού, σκεφτείτε ένα ταξίδι στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας ή στο Μουσείο Geffrye .