Το Campendium σας βοηθά να βρείτε το σωστό πάρκο RV για την επόμενη περιπέτεια

Μια ματιά στο Campendium.com και όλα όσα προσφέρει το RVers

RVers μπορεί μερικές φορές να είναι μια πεισματική ομάδα όταν πρόκειται για την αγκαλιά της τεχνολογίας. Πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν με ένα οδικό χάρτη και προορισμό και δεν θέλουν τίποτα άλλο να παρεμποδίζει την εμπειρία. Οι καιροί αλλάζουν και πολλοί άνθρωποι που δίσταζαν να αγκαλιάσουν τεχνολογία όπως το GPS ή οι κάμπινγκ εφαρμογές στο τηλέφωνό τους βρίσκονται τώρα στους πόρους που παρέχουν αυτές οι εξελίξεις.

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές RVing και κάμπινγκ που έχουν κάνει τον τρόπο τους στον κόσμο του RVing και μία από τις πρώτες εφαρμογές ιστού που ελπίζουν να είναι ένας πόρος για τους κατασκηνωτές και τους RVers.

Ονομάζεται Campendium και το set του για να πάρει τον κόσμο κάμπινγκ. Ας δούμε αυτή την εφαρμογή, τι κάνει και τι οι δημιουργοί ελπίζουν να παρέχουν για το r.

Τι είναι το Campendium;

Το Campendium είναι μια εφαρμογή ιστού που στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες να αναζητήσουν, να αναθεωρήσουν, να προβούν σε προεπισκόπηση και ακόμα να κάνουν μια εικονική επίσκεψη σε πάνω από 21.000 διαφορετικούς χώρους κατασκηνώσεων σε όλες τις κατώτερες 48 πολιτείες και την Αλάσκα. Είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και στο διαδίκτυο. Με την κατασκήνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες να φέρει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως και 20 εκατομμύρια RVers να χτυπήσουν τους δρόμους, ο συνιδρυτής της Campendium και ο Πρόεδρος Brian Easterling αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να φέρουμε αυτό το δημογραφικό στην ψηφιακή εποχή.

Το Easterling εξηγεί την αποστολή του Campendium:

Με την τελική εκσυγχρονισμό της έρευνας στο campground, βοηθούμε τους ανθρώπους να αλλάξουν την εμπειρία της κάμπινγκ προς το καλύτερο. Οι 900+ χρήστες beta έχουν ήδη αναθεωρήσει περισσότερα από 600 κάμπινγκ, πρόσθεσαν 463 αναρτήσεις ιστολογίου και πάνω από 1.500 φωτογραφίες. το κοινό και να επεκτείνει περαιτέρω τις υπηρεσίες μας στην κοινότητα. "

Το Campendium θέλει να ενώσει τον ιστό RVing, ο οποίος είναι διάσπαρτος ανάμεσα σε ξεπερασμένες ιστοσελίδες, πληροφορίες και οδηγούς προορισμού. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα κεντρικό σημείο για τους RVers και τους κατασκηνωτές να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον ανοιχτό δρόμο. Είτε είστε RVer είτε camper, το Campendium.com προσφέρει κάτι για κάθε τυχοδιώκτη που θέλει να χτυπήσει το δρόμο και να αφήσει την καθημερινή ζωή πίσω.

Ποιος δημιούργησε το Campendium;

Η ιδέα του Campendium δημιουργήθηκε από μια ομάδα νεαρών αερομεταφορέων πλήρους απασχόλησης. Ήθελαν να συγκεντρώσουν όλες τις πληροφορίες που διασκορπίστηκαν σε ολόκληρο τον ιστό από τα blogs στα φόρουμ και να τα μεταφορτώσουν σε έναν κεντρικό πόρο. Η εφαρμογή θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επεξεργάζονται σχόλια και να δημοσιεύουν τις δικές τους φωτογραφίες, διασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν το χέρι για να επιτύχουν το όραμα του Campendium.

Τι κάνει το Campendium

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το Campendium:

Το Campendium είναι μια τεράστια πηγή για τους RVers και τους κατασκηνωτές. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένας χώρος στον ιστό για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα πάρκα RV και τα campgrounds σε ένα μέρος.

Μέχρι τώρα. Το Campendium θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι RVers και οι κατασκηνωτές βρίσκουν μέρη για διαμονή σε ολόκληρη τη χώρα. Με τη δημιουργία ενός τόπου μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε ποτέ σε ένα πάρκο RV ή campground, RVers μπορεί να πάρει ακριβώς αυτό και πολλά άλλα.

¶Έτσι βγείτε από την κάμπινγκ σπηλιά σας και μπείτε στην ψηφιακή εποχή χρησιμοποιώντας μια μεγάλη εφαρμογή όπως το Campendium. Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες για να κάνετε μια επιλογή σχετικά με το πού να σταθμεύσετε στο επόμενο ταξίδι σας RV, ελέγξτε τι Campendium έχει να προσφέρει.

Καθώς περισσότερες υπηρεσίες αρχίζουν να διευκολύνουν τη ζωή του RVer, είναι μόνο θέμα χρόνου να βρείτε το σωστό μέρος για να κάνετε κράτηση μιας περιοχής RV, να βρείτε ένα μέρος για να πάτε και να κάνετε ευκολότερη την RVing γενικότερα. Το Campendium είναι το πρώτο από τα πολλά που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το RVing σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως ενημερώσεις, πληροφορίες και πώς να φτάσετε στο πλοίο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο Campendium.com.