Ο οδηγός σας για τα toterhomes

Μια κατανομή των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των toterhomes

Είναι πάντα διασκεδαστικό να θαυμάσετε το μεγαλύτερο και καλύτερο από οτιδήποτε στη ζωή, ειδικά τα ταξίδια. Είτε πρόκειται για σπίτια, κατασκευές είτε, φυσικά, RVs. Μπορεί να πιστεύατε ότι είχατε δει τα μεγαλύτερα όταν πρόκειται για RVs με τη μορφή κινητήρων ντίζελ ή ρυμουλκούμενων. Μπορεί επίσης να πιστεύατε ότι το είχατε δει όλα με μερικά από τα πιο ακριβά RVs στον κόσμο . Υπάρχει ένας άλλος τύπος RV που τα φυσάει όλα έξω από το νερό, ειδικά όταν τα χρήματα δεν είναι ένα αντικείμενο - ο toterhome.

Ας δούμε το toterhome και όλα όσα προσφέρει. Θα εξετάσουμε τις ιδιότητές του καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αυτοί οι μεγαθήρες μπορεί να είναι κατάλληλοι για εσάς και τα ταξίδια σας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα toterhomes

Ένα toterhome είναι μοναδικό στον κόσμο RV, καθώς του παίρνει πολλές διαφορετικές ιδιότητες από άλλους τύπους RV. Μπορείτε να εξετάσετε ένα toterhome ένα αυτοκινούμενο, το πέμπτο τροχό, το ρυμουλκούμενο ταξίδι και ο μεταφορέας παιχνιδιών όλα ταυτόχρονα.

Το πρώτο νεκρό giveaway ενός toterhome είναι η ομοιότητά του με ένα ρυμουλκούμενο φορτηγό ή τρακτέρ. Στην πραγματικότητα, το μηχανοκίνητο τμήμα του toterhome είναι συνήθως χτισμένο σε ένα τροποποιημένο ημι-φορτηγό πλαίσιο. Το όχημα ρυμούλκησης μοιάζει με φορτηγό κατηγορίας C ή ακόμη με ημι-φορτηγό.

Ένα ευρύχωρο ρυμουλκούμενο πέμπτου τροχού θα συνδέεται συνήθως με το φορτηγό του toterhome. Μπορεί να στεγάσει καθιστικό και υπνοδωμάτια, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ακόμα και μικρά αεροπλάνα. Οι επαγγελματικές ομάδες αγωνιστικών αυτοκινήτων συχνά χρησιμοποιούν τα toterhomes για να μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους από το κομμάτι στο κομμάτι.

Παρέχουν επίσης καθιστικό και υπνοδωμάτιο ταυτόχρονα εν κινήσει.

Ένα toterhome μπορεί επίσης να αναφέρεται ως κρεβατοκάμαρα φορτηγών, επειδή το φορτηγό θα έχει συχνά και καθιστικό και υπνοδωμάτια, επίσης.

Πλεονεκτήματα των Toterhomes

Για το Long Haul

Οι toterhomes, όπως και οι ξαδέλφες ρυμουλκούμενων τρακτέρ τους, είναι χτισμένοι για έναν και μόνο λόγο, για την ανάσυρση.

Κάποια toterhomes μπορεί να έχουν πλήρη γκαράζ στο πίσω μέρος του ρυμουλκούμενο τους και μπορεί να μεταφέρει πολλά οχήματα σε μια στιγμή. Αν έχετε πολύ βάρος στην ανάσυρση και είστε συχνά στο δρόμο, ο toterhome μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή σας. Αν ψάχνετε για RV πλήρους απασχόλησης και να διασκεδάσετε να το κάνει, προσαρμόζοντας ένα toterhome με τις προτιμήσεις σας είναι ο τρόπος να πάτε.

Πολύς χώρος

Όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικιών δεν μεταφέρουν αυτοκίνητα αποθεμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Μερικοί όπως όλος ο χώρος που παρέχει ο toterhome. Ο πέμπτος τροχός ενός toterhome μπορεί να είναι μεγάλος. Φανταστείτε τον χώρο που θα έδινε ένα κενό δοχείο μεταφοράς και θα έχετε μια ιδέα για το τι μπορεί να προσφέρει το toterhome. Ένα toterhome θα μπορούσε να κοιμηθεί άνετα μια ντουζίνα ή περισσότερα άτομα, γι 'αυτό και χρησιμοποιούνται συχνότερα από συγκροτήματα και μουσικούς σε περιοδεία.

Ανεσεις

Μην νομίζετε ότι οι ιδιοκτήτες toterhome θέλουν το χώρο, θέλουν χαρακτηριστικά επίσης. Το toterhome μπορεί να είναι γεμάτο με πολλές ανέσεις όπως κουζίνες, ντους και ξαπλώστρες. Τα toterhomes μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως, δύο ιστορίες, και έχουν προστιθέμενη λειτουργικότητα που ποτέ δεν νόμιζες ότι θα δεις σε ένα RV. Σχεδόν οτιδήποτε έχετε στο σπίτι σας, μπορείτε να έχετε σε ένα από αυτά τα behemoths.

Μειονεκτήματα των Toterhomes

Μέγεθος

Πόσο μεγάλο είναι πολύ μεγάλο; Αυτό μπορεί να είναι αλαζονικό, αλλά οι περισσότεροι RVers εκεί έξω, ακόμη και εκείνοι με μεγάλες οικογένειες, δεν θα χρειαστούν το μέγεθος του toterhome.

Τα toterhomes προορίζονται για επαγγελματικές ομάδες όπως ομάδες αγώνων αυτοκινήτων ή κινητά συνεργεία. Ακόμα και μια μεγάλη οικογένεια θα είναι συχνά πολύ καλύτερα για να πάρει ένα στοιβαγμένο ώθηση ντίζελ. Αυτά τα τέρατα δεν είναι τόσο εύκολο να το οδηγήσεις όπως ένα ταξί C καμπάνα , το μέγεθος και το βάρος μπορεί να κάνει τη συγχώνευση σε κυκλοφορία και την υποστήριξη σε μια ταλαιπωρία.

Τιμή

Με όλο αυτό το χώρο και την εξουσία, οι toterhomes δεν φθάνουν φτηνές. Αγοράζετε ένα ρυμουλκούμενο πέμπτου τροχού και ένα ημι-φορτηγό, το οποίο μπορεί να σκιάσει έξι αριθμούς με ευκολία και μπορεί να ωθήσει ακόμη και επτά αριθμούς. Ο toterhome μπορεί να είναι διαθέσιμος μόνο για άτομα με βαθιές τσέπες. Τα toterhomes είναι εύκολα τα πιο ακριβά RVs στην αγορά και συχνά είναι εντελώς εξατομικευμένα, όπως τα είδη που βλέπετε μουσικούς και διασημότητες που ταξιδεύουν.

Συνολικά, ο toterhome είναι ιδανικός για τον τύπο του ατόμου ή της ομάδας που το χρειάζεται, αλλά μπορεί να μην είναι πρακτικό για όσους δεν το κάνουν.

Αν θέλετε το μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό RV στο δρόμο και έχετε τα χρήματα για να περάσετε, ο toterhome μπορεί να σας προβληματίσει.

Εάν είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το δρόμο με στυλ, να έχετε τα χρήματα για να πετάξετε σε αυτό, και θέλετε να ταξιδέψετε με πλήρη απασχόληση, ένα toterhome μπορεί να την πολυτέλεια στο δρόμο τρόπο ζωής που ψάχνετε .