Συνάντηση ανθρώπων στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Νέοι στην πόλη, θέλουν να κάνουν νέους φίλους, ή ψάχνουν για μια ημερομηνία;

Εάν έχετε ακούσει την έκφραση "Μινεσότα Νίκαια", ίσως να πιστεύετε ότι είναι πολύ εύκολο να κάνετε νέους φίλους στη Μινεάπολη. Αλλά το στερεότυπο της Μινεσότα της Νίκαιας είναι από ανθρώπους που είναι ευγενικοί με αποκλειστικό τρόπο, και οι Μινεσότες δεν είναι το πιο φιλόξενο για τους ξένους και τους νεοφερμένους.

Αλλά ποιος ταιριάζει με τα στερεότυπα; Στην πραγματικότητα, κάνοντας φίλους και συναντήσεις νέων ανθρώπων είναι εξίσου δύσκολο και εξίσου εύκολο όπως σε άλλες πόλεις στις ΗΠΑ.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να συναντήσετε νέους ανθρώπους στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο.

Συνάντηση ανθρώπων και δημιουργία φίλων στη Minneapolis / St. Παύλος

Εάν έχετε χόμπι ή ενδιαφέροντα ή θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο χόμπι ή να μάθετε κάτι καινούργιο, πιθανότατα υπάρχει ομάδα ή λέσχη στη Μινεάπολη με τακτικές συναντήσεις και εκδηλώσεις για να συναντήσετε συναδέλφους με το ίδιο πνεύμα. Δεν είναι απαραίτητη η εμπειρία, απλώς μια επιθυμία συμμετοχής και μάθησης. Και πολλοί είναι ελεύθεροι ή έχουν ελάχιστα τέλη για να ενταχθούν. Ακολουθούν μερικές προτάσεις.

Χόμπι

Οι αρτοποιοί μπορούν να συμμετάσχουν στο Bread Club του St. Paul.

Τα καταστήματα κόμικς όπως το Outpost 2000 στο Coon Rapids έχουν αρκετές εβδομαδιαίες συναντήσεις και διαγωνισμούς για οπαδούς παιχνιδιών φαντασίας.

Οι πλεκτοβιομηχανίες μπορούν να παρακολουθήσουν κοινωνικούς κύκλους πλέξιμο, όπως το μηνιαίο σε Needlework Unlimited.

Κηπουρική κλαμπ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους νεοφερμένους στην Twin Cities για να μάθετε τι πρέπει να αναπτυχθεί σε αυτό το κλίμα. Το Men's Gardening Club της Μινεάπολης είναι πραγματικά ανοιχτό σε όσους και από τα δύο φύλα από οπουδήποτε στην περιοχή του μετρό και έχει πολλές εκδηλώσεις για να συναντήσει άλλους κηπουρούς και ανθοκόμους.

Αθλητισμός

Πολλοί Μινεσόταδες αγαπούν τα ποδήλατά τους και υπάρχουν αρκετές λέσχες ποδηλάτων για να συμμετάσχουν, για αγώνες, ποδηλασία βουνού και κοινωνικές βόλτες. Το Minneapolis Bike Love είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε ανθρώπους που απολαμβάνουν μπύρα κατά τη διάρκεια ποδηλασίας, αγώνων alleycat και ποδοσφαίρου.

Η Σπηλαιολογική Έρευνα Μινεσότα χάρτες και προστατεύει τις σπηλιές Μινεσότα .

Και αν αναπτύξετε ενδιαφέρον για τη σπηλαιολογία, κάνει ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης για άλλες κοινωνικές δραστηριότητες.

Το Curling είναι ένα δημοφιλές άθλημα στη Μινεσότα, και αν ενταχθείτε σε ένα κύπελλο curling στο Dakota Curling Club, μπορείτε να παίξετε όλο το χρόνο.

Το Sitzmark Ski and Social Club προσφέρει εκπτώσεις στα μέλη για εισιτήρια ανελκυστήρα σε τοπικές περιοχές σκι και άτομα με σκι.

Το Σωματείο Πεζοπορίας του Αγίου Παύλου ασχολείται με τις αστικές πεζοπορίες αρκετές φορές την εβδομάδα, την πεζοπορία των Minnehikers στα πάρκα της Minneapolis και τα ταξίδια γύρω από το κράτος.

Τέχνη και απόδοση

Το Chick on Sticks είναι το Twin-Cities, όλα τα θηλυκά ξυλοπόδαρα, και μπορούν να σας διδάξουν πώς να περπατήσετε στα ξυλοπόδαρα. Το Twin Cities Unicycle Club είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο έθνος και θα διδάξει σε πλήρεις αρχάριους να πάνε αρκετά καλά για να είναι σε μία από τις πολλές παρελάσεις που κάνει η λέσχη να βόλτες. Στη καρδιά του θεάτρου κουκλοθεάτρου χρειάζεται εκατοντάδες εθελοντές την άνοιξη να δημιουργήσουν μαριονέτες και διακοσμήσεις για την ετήσια παρέλαση MayDay, μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες εκδηλώσεις της Μινεάπολη.

Εθελοντισμός

Εγγραφείτε για μια εθελοντική ευκαιρία με ένα τοπικό μη κερδοσκοπικό και κάνετε καλό και συναντήστε άλλους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν άλλους. Υπάρχουν αρκετοί οργανισμοί που θα εκτιμούσαν ότι συμβάλλαζες τον χρόνο σου σε τακτική βάση.

Ο εθελοντικός αγώνας είναι ένας ιστότοπος γεμάτος ευκαιρίες τοπικών εθελοντών.

Οι εκκλησίες συχνά σχεδιάζουν κοινωνικές εκδηλώσεις και προσφέρουν εθελοντικές ευκαιρίες και οι εργοδότες συχνά προσλαμβάνουν εργαζόμενους για εθελοντικά προγράμματα στην κοινότητα.

Εύρεση ημερομηνίας στο Minneapolis / St. Παύλος

Θέλετε λοιπόν να πάτε στη διαδρομή σκηνής; Λειτουργεί για πολλούς, και εδώ είναι μερικοί τρόποι να συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να σας δώσουν.

Συνδυάζοντας μια ξεχωριστή ομάδα όπως το Events and Adventures ή τα ελεύθερα Singles στην πόλη θα σας συνδέσουν τουλάχιστον με άλλα singles για να βγείτε έξω, πάρτι και να διασκεδάσετε με τα πράγματα.

Αν βγείτε από τον εαυτό σας, δοκιμάστε μια συναυλία στην είσοδο της έβδομης οδού, έναν καφέ στο Anodyne Coffee House ή το καφέ Wilde Roast, όλα τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε μόνοι σας χωρίς να αισθάνεστε εκφοβισμένοι για να είσαστε σόλο.

Παρά όλη αυτή τη σύγχρονη συζήτηση για την ισότητα των φύλων, υπάρχουν ακόμα μέρη που μπορείτε να έχετε καλύτερη τύχη από ό, τι άλλοι που βρίσκουν άνδρες ή μόνο γυναίκες.

Ψάχνετε για έναν άνδρα; Περισσότερα τρόποι για να συναντήσετε τους άντρες στη Μινεάπολη / Αγ. Paul . Ψάχνετε για μια γυναίκα; Περισσότεροι τρόποι να γνωρίσεις τις γυναίκες στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο .