Χαβάη Θέρετρα - Οχάου

Το Oahu είναι το πιο επισκέψιμο νησί της Χαβάης και τα περισσότερα από τα θέρετρά του είναι συγκεντρωμένα στη Χονολουλού σε εκείνες τις πιο διάσημες παραλίες της Waikiki.

Παραλία Waikiki

Κοντά στην παραλία μια πολυάσχολη αστική περιοχή έχει μεγαλώσει, γεμάτη με υψηλές αυξήσεις και ευκαιρίες για ψώνια. Όμως η ίδια η παραλία Waikiki εξακολουθεί να είναι υπέροχη και έχει ένα όμορφο διάδρομο, και ένα μακρύ μη αναπτυγμένο τέντωμα που οδηγεί προς το Diamond Head.

Οι οικογένειες λαμβάνουν υπόψιν: η Waikiki προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν να σερφάρετε, και ακόμη και παιδιά τόσο μικρά όσο οκτώ μπορούν να δοκιμάσουν.

Μόνο μερικά θέρετρα ή ξενοδοχεία έχουν ένα σημείο στο Waikiki Beah, το ίδιο. Πολλοί άλλοι βρίσκονται απέναντι από το δρόμο ή σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Κάντε κλικ για να εξερευνήσετε το 22-στρεμμάτων Hilton Hawaiian Village Resort, το ορόσημο Moana Surfrider και περισσότερα Waikiki Beach Resorts / Hotels .

Βόρεια ακτή

Η βόρεια ακτή του Οχάου - περίπου μια ώρα οδήγησης - είναι μια πολύ διαφορετική Χαβάη, γνωστή για όμορφες παραλίες και για surf. οι διαγωνισμοί σέρφινγκ πραγματοποιούνται εδώ το χειμώνα. Υπάρχουν λίγα θέρετρα και μικρή ανάπτυξη.

Το Turtle Bay Resort είναι ένα μοναδικό θέρετρο στο Oahu: μόνο στην όμορφη βόρεια ακτή με 880 στρέμματα, πέντε μίλια παραλία, πέντε διαφορετικούς όρμους, πισίνα με καταρράκτη και ολίσθηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιππασία, μαθήματα σερφ.

Ko Olina - Δυτική Ακτή

Ko Olina είναι μια περιοχή θέρετρο και μαρίνα περίπου 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, και 45 λεπτά από Waikiki. Το JW Marriott Ihilani Resort & Spa στο Ko Olina έχει για εκείνη την εποχή ένα σημείο επιλογής στην περιοχή.

Ο νέος γείτονάς του, το Aulani, ένα Disney Resort and Spa - άνοιξε το 2011 και έχει ένα υπέροχο σημείο σε μια ήσυχη λιμνοθάλασσα, ένα εκπληκτικό δωρεάν club για παιδιά και τη δική του κοιλάδα των 7 στρεμμάτων και το ηφαίστειο με τεμπέληδες ποτάμι, νεροτσουλήθρες πισίνα για κολύμβηση με αναπνευστήρα.