Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε όταν εξερευνάτε την Αυστραλία Solo

Ταξιδεύοντας σε όλη την τεράστια και ποικίλη γη της Αυστραλίας είναι μια ιεροτελεστία διέλευσης για κάθε εξερευνητή, αλλά το ταξίδι μόνο του είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως πνευματική εμπειρία. Είναι μια ιδανική χώρα για να επισκεφθείτε μόνοι σας, καθώς υπάρχουν τόσοι παραθεριστές που ταξιδεύουν στις όχθες τους και σπάνια θα είστε μόνοι σας.

Τούτου λεχθέντος, ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του σόλο που ταξιδεύει μέσα στην Αυστραλία είναι η ικανότητα να βυθιστεί πλήρως σε έναν νέο κόσμο.

Κανείς δεν σας κρατά πίσω, είστε ελεύθεροι να εκτελέσετε το δικό σας πρόγραμμα, το οποίο κάνει το ταξίδι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό.

Πρέπει να δείτε τους προορισμούς στην Αυστραλία για τους μοναχικούς ταξιδιώτες

Έτσι, καθώς προετοιμάζετε να εξερευνήσετε το όμορφο νησί μας, ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για εσάς ως σόλο ταξιδιώτης;

1. Εξερευνήστε το Great Ocean Road, Victoria.

Το σπίτι στους 12 Αποστόλους, ο δρόμος των 151 μιλίων προσφέρει κάτι μοναδικό σε όλους εκείνους που ακολουθούν το μονοπάτι. Συνιστάται από τον ταξιδιωτικό πράκτορα Debbie Trip από τους διαχειριστές ταξιδιών, ο Great Ocean Road είναι ιδανικός για κάθε σόλο ταξιδιώτη.

"Ο μεγάλος ωκεάνιος δρόμος είναι ιδανικός για να εξερευνήσετε μόνοι σας. Σταματήστε από τον Lorne, τους 12 Αποστόλους, περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από το καθένα, μείνετε εν μία νυκτί στο Port Campbell και μετά προχωρήστε στο Warrnambool ", λέει.

Δραστηριότητες όπως μαθήματα ομαδικής περιήγησης και περιηγήσεις φερμουάρ σας επιτρέπουν να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει ο Μεγάλος Ωκεανός δρόμος και αυτό το ορόσημο που έχει χαρακτηριστεί ως πολιτιστική κληρονομιά αξίζει σίγουρα να εξερευνήσετε.

2. Περιπλανηθείτε στις Κυριακές, Κουίνσλαντ.

Για να δείτε τα καταπληκτικά νερά των Whitsundays είναι μια εμπειρία εμπιστοσύνης από μόνη της. Ως μία από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες του Queensland, αυτή η φυσική έλξη είναι απαραίτητη για κάθε εξερευνητή σόλο.

Συνιστάται από τον ταξιδιώτη Mandy Bradtke, οι κοραλλιογενείς θάλασσες των Whitsundays δεν είναι παρά ο παράδεισος.

"Δεν υπάρχει τίποτα σαν να βοηθάτε να ταξιδέψετε στα πανέμορφα νερά των Whitsundays και να γνωρίσετε τους συντρόφους σας", λέει.

3. Πηγαίνετε στους Γκράμπιους, Βικτώρια.

Τα αξιοθέατα και οι ήχοι του Grampians προσφέρουν περισσότερο από το αδρανές τοπίο, σύμφωνα με τον Mandy. "Είναι καταπληκτικό για όσους θέλουν να δουν την άγρια ​​φύση του Aussie - οι roos, emus, koalas και το περίεργο echidna και το φίδι αφθονούν" εξηγεί.

Με αυτό το ιστορικό κέντρο της Βικτώριας, το Grampians είναι το τέλειο σημείο για να δημιουργήσετε διαχρονικές αναμνήσεις.

4. Εμπλέξτε με τον Eli Creek, Queensland.

Το Eli Creek του Queensland είναι μία από τις καλύτερες πηγές της Αυστραλίας για καθαρό, φυσικό νερό. Παρέχοντας περίπου 4 εκατομμύρια λίτρα γλυκού νερού ετησίως, το Eli Creek είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους χώρους της Αυστραλίας για χαλάρωση.

"[Είναι] ο πιο χαλαρωτικός χρόνος που επιπλέει στο κρυστάλλινο καθαρό νερό, κάτω προς την παραλία. Εξαιρετική για τους ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας, δεν χρειάζεται καν να γνωρίζουν πώς να κολυμπούν », εξηγεί ο Mandy.

Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για κάθε ταξιδιώτη που λαχταράει να βρει το τέλειο σημείο για να χαλαρώσει και να χαλαρώσει στην προκυμαία.

5. Δείτε το Riverland, Νότια Αυστραλία.

Riverland της Νότιας Αυστραλίας είναι ένας χώρος που πραγματικά σας επιτρέπει να επιλέξετε τη δική σας περιπέτεια.

Είτε ονειρεύεστε μια χαλαρωτική απόδραση είτε μια περιπέτεια που τροφοδοτείται με ταξίδι μιας ζωής, ο Riverland είναι ο τόπος για εσάς.

"Fabulous spot και μπύρα παγκόσμιας κλάσης κάνουν αυτό να πρέπει να δείτε στο Riverland της Νότιας Αυστραλίας", προτείνει ο Mandy.

Όταν αυτό το αναπνευστικό τοπίο συναντάται με την κορυφή της γραμμής-ζυθοποιίας, γοητευτικά houseboats και πανέμορφα σπίτια, το Riverland είναι η ιδανική τοποθεσία για κάθε σόλο εξερευνητής.

6. Εξερευνήστε το Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία

Το Σίδνεϊ, που συχνά ονομάζεται η ωραιότερη πόλη της Αυστραλίας, είναι η ιδανική τοποθεσία για κάθε σόλο εξερευνητής να χαθεί.

Είτε χτυπάτε τους κύριους τουριστικούς χώρους, όπως τη Γέφυρα του Λιμανιού ή την Όπερα ή απλά περιπλανιέστε μέσα από την πόλη, θα πρέπει να βρείτε κάτι που θα αγαπήσετε απολύτως.

Όποιος κι αν είναι ο σκοπός της επίσκεψης σας, το Bondi Beach Hotel είναι μια εξαιρετική επιλογή για την διαμονή σας στη Μπαντί.

Με κάτι για όλους, το Σίδνεϊ είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας τόπος όπου οποιοσδήποτε εξερευνητής σόλο θα βρει κάτι που λατρεύουν.

7. Πάρτε στο Περθ σε μια περιήγηση με τα πόδια.

Προσφέροντας την ομορφιά και την ηρεμία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, το Perth είναι μια συναρπαστική πόλη - και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το γνωρίσετε παρά για να περπατήσετε στους πίσω δρόμους, τις γωνίες και τις κρησφύγεές του.

Συνιστάται από την ειδικευμένη Alison Banks, αυτές οι πεζοπορίες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικές και οικείες. "Χτυπήστε στους δρόμους σε μια δροσερή πεζοπορία με το" Two Feet & a Heartbeat "μια εταιρεία που κάνει επίσης περιηγήσεις στο Fremantle και στο Rottnest Island", συνιστά ο Alison. Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την πόλη πίσω από τα τουριστικά φυλλάδια.

Το Περθ είναι έξι ώρες πτήσης από την ανατολική ακτή της Αυστραλίας, αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά εάν σκοπεύετε να δείτε μερικά διαφορετικά αξιοθέατα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Συνιστούμε την περιοχή κρασιού του ποταμού Margaret και τα απίστευτα καμένα πορτοκαλί τοπία του Broome, για να αναφέρουμε λίγα.

8. Κολυμπήστε με δελφίνια στο Moreton Bay, Queensland.

Για να κολυμπήσετε με τα δελφίνια είναι μια εμπειρία που κάθε εξερευνητής πρέπει να προσπαθήσει να χτυπήσει από τη λίστα των κουβάδων στην Αυστραλία, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε μόνοι σας ή όχι.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Danielle Goncalves συνιστά να προσπαθήσετε να κολυμπήσετε με τα δελφίνια στο Moreton Island στο Queensland, καθώς το τοπίο και η εμπειρία είναι τόσο καλά όσο θα πάρετε.

Αλλά εάν ο Moreton Bay δεν βρίσκεται στη λίστα των ταξιδιωτικών προορισμών σας, μην φοβάστε ποτέ: υπάρχουν ευκαιρίες να κολυμπήσετε με αυτά τα απαλά ωκεάνια πλάσματα σε όλη την Αυστραλία.

9. Τάνγκο στο Τάουνσβιλ, Κουίνσλαντ.

Βρίσκεται στο μακρινό βόρειο Queensland, Townsville είναι μια ακμάζουσα δήμος που βρίσκεται περίπου δύο ώρες πτήσης βόρεια του Brisbane .

Από εδώ, οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο φημισμένο Great Barrier Reef, όπου μπορείτε να βουτήξετε καταδύσεις και να συναντήσετε και μεγάλη απίστευτη ωκεάνια ζωή. Πιο κοντά στην ξηρά, μπορείτε να εξερευνήσετε μερικά από τα αξιοθέατα που προσφέρει το Townsville, όπως το όμορφο Μαγνητικό νησί. Νυσταγμένο και γλυκό καθημερινά, το νησί ζωντανεύει κατά τη διάρκεια των μηνιαίων πάρτι Full Moon - τα οποία σας δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία να χορέψετε τη νύχτα μακριά και να συναντήσετε άλλους νέους ταξιδιώτες με το ίδιο πνεύμα!

Αν και το μεγάλο αυστραλιανό τοπίο μπορεί να φανεί σαν μια αποθαρρυντική περιπέτεια, αυτά τα παραδείγματα δείχνουν πόση ομορφιά υπάρχει για να δείτε κάτω κάτω!