Χάρτες της Αυστραλίας

Χάρτες πόλεων και εδαφών της Αυστραλίας

Μου αρέσουν οι χάρτες.

Κάθε φορά που πηγαίνω σε έναν νέο προορισμό, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω είναι να πάρω έναν οδηγό και να περάσω αρκετές ώρες κοιτάζοντας τους χάρτες της χώρας. Ένα από τα αγαπημένα μου αναμνηστικά ταξιδιού είναι ένας χάρτης της χώρας που μόλις επισκέφτηκα. Και πιστεύω ακράδαντα ότι ένας χάρτης είναι ένα μεγάλο δώρο για όσους αγαπούν να ταξιδέψουν.

Έτσι, πιθανότατα δεν θα εκπλαγείτε να ακούσετε ότι έχω μια αρκετά συλλογή χαρτών της Αυστραλίας.

Είτε ψάχνετε για έναν χάρτη για να σκαρφαλώσετε παντού όσο σχεδιάζετε το οδικό σας ταξίδι ή κάποια ωραία έργα τέχνης για να κρεμάσετε στον τοίχο σας, αυτό το άρθρο έχει μια δέσμη χαρτών της Αυστραλίας για να ελέγξετε έξω.

Βρείτε χάρτες της ηπείρου ή λεπτομερέστερους χάρτες των περιοχών (Νέα Νότια Ουαλία, Βικτώρια, Κουίνσλαντ, Τασμανία, Νότια Αυστραλία, Βόρεια Επικράτεια, Δυτική Αυστραλία και Αυστραλιανή Πρωτεύουσα) και μεγάλες πόλεις (Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Περθ , Μπρίσμπεϊν και Καμπέρα).

Χάρτες της Αυστραλίας για πλοήγηση

Να πάρει γύρω από την Αυστραλία είναι απλή αλλά χρονοβόρα.

Οι οδικές εκδρομές είναι εύκολες, καθώς όλοι μιλούν αγγλικά, οι πινακίδες είναι στα αγγλικά και οι δρόμοι δεν είναι πολύ απασχολημένοι όταν φύγετε από τις πόλεις. Οδήγηση στην Αυστραλία είναι μια πρόκληση στην αρχή, δεδομένου ότι ο τροχός και η λωρίδα σας είναι στην "λάθος" πλευρά του δρόμου? από την άλλη πλευρά, ως φοιτητής οδηγών σακιδίων, θα διαπιστώσετε ότι είστε πραγματικά ευπρόσδεκτοι.

Για την πλοήγηση στην Αυστραλία, η εφαρμογή Χάρτες Google και μια τοπική κάρτα SIM είναι μόνο που χρειάζεστε πραγματικά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά ολόκληρο το χάρτη της Αυστραλίας για χρήση εκτός σύνδεσης όταν δεν έχετε σήμα και η πλοήγηση θα συνεχίσει να λειτουργεί όταν είστε εκτός εμβέλειας.

Χάρτες της Αυστραλίας στους οδηγούς

Αν, όπως και εγώ, σας αρέσει να σχεδιάζετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας χάρτες και οδηγό, τα ακόλουθα είναι μερικά από τα καλύτερα για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στην Αυστραλία:

Η βασική Αυστραλία του Fodor (2016): Αυτός ο οδηγός έχει αρκετές δωδεκάδες χάρτες της χώρας και της πόλης, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τον προγραμματισμό της διαδρομής του ταξιδιού και είναι ένας από τους πιο λεπτομερείς οδηγούς που υπάρχουν. Ένα πράγμα που μου αρέσει για τον οδηγό του Fodor είναι ότι είναι πλήρους χρώματος, έτσι ώστε να βλέπετε πραγματικά ποιοι είναι οι προορισμοί και να αποφασίσετε εάν θέλετε να επισκεφθείτε. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι χάρτες δεν εκτελούνται σωστά όταν χρησιμοποιείτε Kindle, οπότε αυτό είναι καλύτερο αντίγραφο.

Το Lonely Planet Australia (2015): Ο οδηγός Lonely Planet της Αυστραλίας έρχεται με έναν επιβλητικό 190 χάρτες, συμπεριλαμβανομένου ενός pull-out χάρτη του Σίδνεϊ, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αν είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε να πορεύεστε σε μια πιθανή διαδρομή. Οι χάρτες κάνουν σωστά στο Kindle με αυτόν τον οδηγό, αλλά εξακολουθούν να είναι δύσκολο να το δουν και να το χρησιμοποιήσουν κατά την προβολή τους σε μια οθόνη, γι 'αυτό προτείνω και την έκδοση με το βιβλίο αυτό.

Διακοσμητικοί χάρτες της Αυστραλίας

Χάρτης ακουαρέλας της Αυστραλίας: Αυτός ο χάρτης ακουαρέλας 8x10 της Αυστραλίας είναι ζωντανός, καθαρός και θα φανεί εξαιρετικός σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα.

Τυρκουάζ χάρτη υγρασίας του Αυστραλία: Αυτός ο χάρτης τοπίου της Αυστραλίας είναι μπλε και πράσινο και ζωγραφισμένο σε στυλ ακουαρέλας. Νομίζω ότι θα φαινόταν φανταστικό με ένα μαύρο πλαίσιο όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία.

Κείμενο κειμένου της Αυστραλίας: Από όλους τους διακοσμητικούς χάρτες της Αυστραλίας, νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το αγαπημένο μου. Λατρεύω ότι είναι τολμηρό, φωτεινό και προσφέρει μια ασυνήθιστη ανάληψη σε έναν παραδοσιακό χάρτη. Ο χάρτης αποτελείται από κείμενο και εμφανίζει το όνομα κάθε κράτους στη χώρα. Πιστεύω ότι αυτό θα ήταν ένα σημείο ομιλίας σε οποιοδήποτε διαμέρισμα.

Βαμβάκι Μαξιλάρι Με Χάρτη της Αυστραλίας: Για κάτι λίγο διαφορετικό, γιατί να μην πάρει ένα μαξιλάρι με ένα χάρτη της Αυστραλίας σε αυτό; Μου αρέσει αυτή η τετράγωνη θήκη μαξιλαριού με έναν χάρτη της Αυστραλίας και θα ήταν ιδανικό για όλους τους οπαδούς της γης Down Under.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.