Οι καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες στο Κολοράντο

Εδώ είναι ένα μυστικό για το Κολοράντο ότι πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν: Ναι, έχουμε μερικά από τα καλύτερα σκι στον κόσμο. Αλλά ακόμα και όταν το έδαφος καλύπτεται από χιόνι, ο καιρός εδώ είναι εκπληκτικά ήπιος. Μπορείτε να ζήσετε και τις τέσσερις εποχές σε ένα μόνο απόγευμα. Και οι ουρανοί είναι σχεδόν πάντα μπλε.

Γι 'αυτό οι Coloradans δεν περιορίζουν μόνο τις υπαίθριες δραστηριότητες τους την άνοιξη και το καλοκαίρι. Βγαίνουμε όλο το χρόνο. Η πεζοπορία είναι μια δραστηριότητα όλο το χρόνο.

Όχι όλα τα μονοπάτια είναι ιδανικά για χειμερινές συνθήκες. Οι διαδρομές μεγαλύτερου υψομέτρου μπορεί να κλείσουν λόγω του χιονοστιβάδα και κάποιοι να πάρουν λασπώδες, καθώς το χιόνι πέφτει και στη συνέχεια λιώνει. Άλλα μονοπάτια καλύπτονται από χιόνι, οπότε είναι εύκολο να χαθείτε αν είστε σε χιονοπέδιλα και δεν είστε προσεκτικοί.

Εξαιτίας αυτού, συνιστούμε πάντα να σταματάτε από ένα σταθμό πτηνών πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε χειμερινή πεζοπορία. Οι ποταπόλοι γνωρίζουν ποια είναι τα καλύτερα μονοπάτια για τη συγκεκριμένη ημέρα και χρόνο. Είναι επίσης έξυπνο να τους ενημερώσετε ότι είστε εκεί έξω, σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Μην αφήσετε αυτό να σας αποτρέψει από το να πάει σε μια υπέροχη χειμερινή πεζοπορία, όμως. Οι χιονισμένες πεζοπορίες τείνουν να είναι πολύ λιγότερο γεμάτες από ό, τι το καλοκαίρι και οι απόψεις είναι εξίσου θεαματικές, με διαφορετικό τρόπο.

Οι καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες είναι εύκολο να φτάσουν και να προστατευθούν από τον άνεμο, γεγονός που μπορεί να κάνει τον ψυχρό αέρα δυστυχισμένο. Οι καλύτερες πεζοπορίες δεν είναι επίσης πολύ μεγάλες (τρεις ώρες το μέγιστο). Και πάνω απ 'όλα, είναι όλοι εκπληκτικά όμορφοι.

Εδώ είναι τα 13 καλύτερα μέρη για πεζοπορία στο Κολοράντο το χειμώνα.