Απόκριες εκδηλώσεις στο Ρίνο - στοιχειωμένα σπίτια, μπάλες κολοκύθας και πολλά άλλα

Φανταστική Απόκριες διασκέδαση γύρω από Reno / Tahoe

Απόκριες δραστηριότητες για σχεδόν όλους μπορούν να βρεθούν στην περιοχή Reno / Tahoe. Οι οικογένειες με παιδιά θα βρουν λιγότερο τρομακτικό ναύλο, όπως μπαλώματα κολοκύθας, ασφαλές τέχνασμα ή θεραπεία και αποκριές διασκέδασης στη βιβλιοθήκη County Washoe. Οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν μερικές σοβαρές αποκριές πάρτι, αν το επιλέξουν. Για όσους είναι αρκετά γενναίοι, υπάρχουν πολλά στοιχειωμένα σπίτια που υπόσχονται να δώσουν φοβερές εμπειρίες.

(Σημείωση: Ορισμένα γεγονότα αποκριών δεν ανακοινώνονται και / ή δεν ενημερώνονται παρά λίγο πριν από τα Halloween και θα προστεθούν εδώ καθώς οι πληροφορίες γίνονται διαθέσιμες.)

Απόκριες Δραστηριότητες ανά τύπο

Άλλες αποκριές δραστηριότητες γύρω από Reno / Tahoe

Αυτά τα γεγονότα και οι δραστηριότητες αποκριών δεν ταιριάζουν καλά σε συγκεκριμένες κατηγορίες, αλλά κάτι εδώ μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε για να κάνετε το Halloween σας ένα διασκεδαστικό χρόνο. Δείτε τι συμβαίνει σε κοντινές περιοχές όπως το Virginia City, το Carson City και η κοιλάδα Carson.

χέρια / ON! στα 2ο Σάββατο - Dia de los Muertos

Σάββατο 12 Οκτωβρίου - Παρουσιάζεται από το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα , 160 W. Liberty Street στο κέντρο του Reno. Δωρεάν χέρια / ON! οι δραστηριότητες που προσφέρονται από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Όλοι στην οικογένεια θα απολαύσουν αυτό το δωρεάν, διασκεδαστικό πρόγραμμα με έργα hands-on art και δραστηριότητες γκαλερί για όλες τις ηλικίες.

Η είσοδος στο Μουσείο είναι δωρεάν για όλους κάθε 2ο Σάββατο.

Συγκομιδή Φεστιβάλ στο καταφύγιο άγριων ζώων αρκούδας ζώων

Σάββατο 5 και 19 Οκτωβρίου - Φέρτε την οικογένεια για να παρακολουθήσετε τους κατοίκους της Κιβωτού των ζώων λαμβάνουν κολοκύθες γεμάτες με ιδιαίτερες απολαύσεις. Είναι μέρος του προγράμματος εμπλουτισμού συμπεριφοράς και όλοι μπορούν να απολαύσουν αυτόν τον ιδιαίτερο χρόνο με τα ζώα.

Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας για μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες. Το Φεστιβάλ Συγκομιδής είναι από τις 10:15 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. Η είσοδος είναι $ 15 για ενήλικες και $ 13,50 για παιδιά (3 έως 12) και ηλικιωμένους (62+). Παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν. Η Κιβωτό των ζώων βρίσκεται βόρεια του Reno και φτάνει στο Red Rock Road (Exit 78) από την οδό 395- 1265 Deerlodge Road. Ο αριθμός τηλεφώνου πληροφοριών είναι (775) 970-3111.

Μεγάλη Μάη Κέντρο Πελοπόντικα Περπάτημα

Σάββατο 12 Οκτωβρίου, 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. - Το κέντρο Wilbur D. May στο Rancho San Rafael Regional Park είναι το μέρος για να γίνει αυτό το Halloween. Ελάτε να κάνετε μια βραδινή βόλτα κατά μήκος ενός σκηνικού που φωτίζεται με μια μεγάλη εκδήλωση εκατοντάδων φωτισμένων, σκαλιστών κολοκυθιών και εορταστικών διακοσμήσεων αποκριών. Κατά μήκος του δρόμου, οι επισκέπτες θα συναντήσουν δεκάδες κοστούμι που περνούν από καραμέλα. Αυτή η εκδήλωση είναι φιλική για τα καροτσάκια, δεν είναι πολύ τρομακτική και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Τα εισιτήρια είναι $ 3 ανά άτομο. Το Wilbur D. May Center βρίσκεται στην οδό 1595 N. Sierra στο Reno. Καλέστε (775) 785-5961 για περισσότερες πληροφορίες.

Reno 5000 Trick-or-Treat 5K Run / Walk και Jr 1/2 Mile Run

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου - Ελάτε μαζί μας στο Reno 5000 για ένα κόλπο-ή-θεραπεία 5K τρέξιμο. Το στοιχειωμένο μισό μίλι (για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών) ξεκινά στις 6 μ.μ. και το 5Κ ξεκινά στις 6:30 μ.μ. Οι κοστούμι ενθαρρύνονται.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Grand Sierra Resort του Reno, 2500 E. 2nd Street. Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχει μια επίδειξη τροφίμων και αμοιβής. Η μετά-κούρσα διασκέδασης περιλαμβάνει τέχνασμα ή θεραπεία στα περίπτερα των πωλητών και διαγωνισμό κοστουμιών για τους συμμετέχοντες σε αγώνες. Μπορείτε να εγγραφείτε στο διαδίκτυο και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα εισόδου.