Είναι χρόνος να πάρει μαγικό με το μυστηριώδες γκολφ

Ψάχνετε για ένα σημείο για να ξεφύγετε από αυτή την εορταστική περίοδο με τους φίλους του γκολφ σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε τα χρήματα που έχουν παραμείνει για να αγοράσετε δώρα για όλη την οικογένεια; Αν ναι, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μαγικό χαρακτήρα με το Mystical Golf. Καλέστε τους καλύτερους φίλους σας, συσκευάστε τα κλαμπ και κατευθυνθείτε στο Mystical Golf, το σπίτι για τις "καλύτερες 54 τρύπες του γκολφ" στην Μυρτλ Μπιτς, SC

Με τα καταξιωμένα μαθήματά του Witch, Man-O-War και Wizard, το Mystical Golf είναι ένας απόλυτος προορισμός φίλων.

Γιατί; Πρώτο πράγμα είναι το πρώτο, ας μιλήσουμε για τα γήπεδα γκολφ που είναι το κύριο αξιοθέατο.

Τα μαθήματα

Ξανά και ξανά, η μάγισσα κατατάσσεται στα καλύτερα γήπεδα γκολφ στη Νότια Καρολίνα . Τοποθετημένο σε 500 στρέμματα ήσυχων κυπαρισστικών ελαιώνων και υγροτόπων που γεμίζουν με φυσικά φυτά και ζώα, παίρνει τους παίκτες του γκολφ σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι μέσα από το εθνικό καταφύγιο άγριας πανίδας Waccamaw. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταλάβουμε ότι η γη στην οποία κάθεται η σειρά μαθημάτων έγινε για γκολφ. Η απόκλιση σε 6.796 μέτρα, η διάταξη par-71 δεν είναι βαθιά από τα σημερινά πρότυπα, αλλά είναι απαιτητική. Το τακτικό παιχνίδι επιβραβεύεται, καθώς οι λήψεις προσέγγισης πρέπει να καλούνται για να σκοράρουν καλά. Η προσθήκη στην ατμόσφαιρα πίσω από τη φύση είναι η γέφυρα μήκους 4.000 ποδιών, η οποία περνάει μέσα από βάλτους (μπροστά εννέα) και λόφους (πίσω εννέα). Στην πορεία, μην εκπλαγείτε με τους γερανούς, τους φαλακρούς αετούς, τους αλλιγάτορες ή τις μαύρες αρκούδες (αν όμως χτυπήσετε μια μπάλα του γκολφ από τους τελευταίους δύο, καλύτερα να το αφήσετε να είναι).

Τότε υπάρχει ο θρυλικός Man-O-War, ο οποίος χαρακτηρίζει μία από τις πιο ασυνήθιστες διατάξεις στη χώρα. Με το νερό που αγγίζει σχεδόν κάθε τρύπα, η σειρά μαθημάτων par-72, 6.967-yard έχει εντολή κλίσης 141 και την προσοχή σας σε κάθε βολή. Ειδικά όταν έρχεστε στις τρύπες 14 και 15, που συμβαίνει να είναι ένα από τα μοναδικά σετ πρασίνων νησιωτικών νησιών στον κόσμο.

Στρογγυλοποιώντας το τρίο των τεράστιων κομματιών είναι ο οδηγός. Υπενθυμίζοντας τα κλασικά μαθήματα συνδέσμων με αιολική ενέργεια στη Σκωτία και την Ιρλανδία, παρουσιάζει τους παίκτες του γκολφ με βαθιές δεξαμενές, τις πλαγιές που πλαισιώνουν το ανάχωμα και τις δραματικές αλλαγές ύψους. Με την έξοδο στα 6.721 ναυπηγεία, περισσότερα από ένα εκατομμύριο κυβικά μέτρα γης μετακινήθηκαν για να χτίσουν αυτή την εξαιρετικά διασκεδαστική διάταξη par-72 συνδέσμων. Προσκαλώντας για όλα τα επίπεδα ικανότητας, οι παίκτες του γκολφ μπορούν να παίξουν μια ποικιλία από πλάνα και να δοκιμάσουν όλες τις όψεις του παιχνιδιού τους.

Οι Προσφορές

Το Χρυσό Πακέτο ξεκινά από περίπου $ 93 (ανά άτομο, ανά ημέρα) και έρχεται με τρεις γύρους με ένα καλάθι με τις πολύ-θαυμασμένες διατάξεις Mystical Golf. Περνούν ακόμη και έναν δωρεάν γύρο. Περιλαμβάνει επίσης διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε μια καλά εξοπλισμένη βίλα τριών υπνοδωματίων (τέσσερα κρεβάτια), δωρεάν πρωινό IHOP καθημερινά (διαθέσιμη 24 ώρες, καθώς οι τηγανίτες είναι καλοί σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και ένα δωρεάν βραδινό μπριζόλα στο Logan's Οδοστρώματος.

Προσφέρεται επίσης το Silver Package που ξεκινά από περίπου $ 83 (ανά άτομο, ανά ημέρα) και διαθέτει όλα τα συστατικά του Χρυσού Πακέτου εκτός από τον δωρεάν γύρο, το καθημερινό πρωινό και το δείπνο με μπριζόλες. Και τα δύο πακέτα προσφέρουν έναν δωρεάν παίκτη γκολφ για ομάδες 20 ή περισσότερων παικτών. όπως λένε, τόσο περισσότερο ο πιο ευχάριστος.

Ο καιρός

Ο καιρός είναι δύσκολος για το χειμώνα. Απλά ρωτήστε τον Claude Pardue, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mystical Golf. "Οι ήπιοι χειμώνες μας στο Myrtle Beach είναι ιδανικοί για διακοπές γκολφ για όσους υποφέρουν από τους κρύους και κακούς μήνες από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο", λέει ο Pardue. "Προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για μια διασκεδαστική απόδραση παίζοντας τρία από τα καλύτερα μαθήματα που θα βρείτε οπουδήποτε".

Τέλος, υπάρχει η ευκολία να φτάσετε στο Mystical Golf. Στην καρδιά της Μυρτλίτσας, τα τρία μαθήματα απέχουν 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μυρτλ Μπιτς (MYR), το οποίο προσφέρει απευθείας πτήσεις από περισσότερες από δύο πόλεις όπως η Ατλάντα, η Βοστώνη, το Σικάγο, το Ντάλας, η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον, DC . Επίσης κοντά υπάρχουν παραλίες, καταλύματα, εστιατόρια και μια σειρά από άλλα αξιοθέατα της περιοχής.

Κάνετε τον εαυτό σας μια χάρη και σκεφτείτε εσάς και τους φίλους του γκολφ σας για ένα ταξίδι στο Mystical Golf.

Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε την επίσκεψή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Mystical Golf.