Το καλύτερο νέο ξενοδοχείο για επαγγελματίες ταξιδιώτες

Το νεότερο Hyatt Regency κάνει τους ταξιδιώτες να αναθεωρήσουν μια στάση στο Aurora

Υπάρχει ένας νέος παίκτης στην ξενοδοχειακή σκηνή του Ντένβερ και έχει πολλά μάτια των ταξιδιωτών - ειδικά επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Το συνεδριακό κέντρο Hyatt Regency Aurora-Denver στο Aurora άνοιξε μόλις τον Μάρτιο.

Αυτή είναι μια από τις χούφτες του Hyatts στο Ντένβερ, συμπεριλαμβανομένου του γοητευτικού Hyatt Place στο κέντρο της πόλης και του τεσσάρων αστέρων Grand Hyatt.

Το νέο Regency προσφέρει πολυτελή δωμάτια σε εξαιρετική τοποθεσία λίγα μόνο λεπτά από τον αυτοκινητόδρομο και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο Anschutz Medical Campus.

Δεν είναι στην καρδιά του κέντρου της πόλης, αλλά μάλλον κοντά στην πανεπιστημιούπολη, όπου συγκεντρώνονται μερικά από τα πιο λαμπρά εγκεφάλου της πόλης και στην πιο ανατολική πόλη Aurora.

Αυτή η περιοχή περνάει από μια μεγάλη ανάπλαση, καθώς κινείται προς την κατεύθυνση ενός άλλου hotspot του Κολοράντο για ταξιδιώτες.

Το νέο Hyatt Regency προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα ανέσεων από ό, τι ακόμη και μερικά από τα καλύτερα πολυτελή θέρετρα της πολιτείας, ώστε να προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο για να φιλοξενήσει επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Εάν βρίσκεστε σε ένα ιδιαίτερα πολυάσχολο ταξίδι, δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το ξενοδοχείο. Στο χώρο του ξενοδοχείου θα βρείτε εκτενείς εγκαταστάσεις συσκέψεων, θερμαινόμενη πισίνα στον τελευταίο όροφο, πλήρες εστιατόριο, μπαρ με εξαιρετικά κοκτέιλ, στάση barista που σερβίρει καφέ Starbucks, πλυντήριο ρούχων (ή μπορείτε να ζητήσετε από το ξενοδοχείο να χειριστεί το πλυντήριο σας) και ένα state-of-the-art γυμναστήριο. Για κάτι περισσότερο, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Anschutz απέναντι από το δρόμο.

Το λόμπι του Hyatt είναι ακόμη εφοδιασμένο με "νερό του σπα", που εγχέεται με φρούτα ή λαχανικά.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι το Borealis, με επικεφαλής τον βραβευμένο σεφ και με εξειδίκευση στα τοπικά πιάτα. Πάρτε το γεύμα σας στην μεγάλη εξωτερική βεράντα το καλοκαίρι, ή απλά να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο βουνό ακριβώς από το δωμάτιό σας.

Οι όμορφα σχεδιασμένες σουίτες έρχονται ακόμη και με υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού και μίνι ψυγείο - και ψυγείο κρασιού, κάτι που δεν βλέπετε καθημερινά. Από τα 249 δωμάτια, 195 είναι πολυτελή deluxe king δωμάτια. Υπάρχουν ακόμη και μεγάλες σουίτες και για την πρόσθετη τυχερή, μια ενιαία προεδρική σουίτα.

Συμβουλή: Ζητήστε ένα δωμάτιο στο τέλος της αίθουσας και μπορείτε να έχετε μια πλήρη γωνία των παραθύρων δίπλα στο κρεβάτι σας.

Τα μπάνια διαθέτουν υπερμεγέθη, μοντέρνο ντους και υπερμεγέθη μπανιέρα. Τα δωμάτια είναι επίσης εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 ιντσών και δωρεάν κανάλια ταινιών, αν θέλετε να χαλαρώσετε το μυαλό σας.

Για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, το Aurora Hyatt διαθέτει ένα πλήρες συνεδριακό κέντρο στο χώρο του ξενοδοχείου - μιλάμε για χώρους εκδηλώσεων άνω των 30.000 τετραγωνικών ποδιών - με ισχυρή και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Από αυτό, υπάρχει επίσης μια μεγάλη αίθουσα χορού, καθώς και ένας χώρος συνάντησης με ελίτ διαπίστευσης από τη Διεθνή Ένωση Συνεδριακών Κέντρων, με εργονομικές καρέκλες.

Τα δωμάτια διαθέτουν άφθονο χώρο εργασίας και πολυφωνικό μεγάφωνο με φωνητικό ταχυδρομείο και τη δυνατότητα να κάνουν συνέδρια και βίντεο μηνύματα. Κλείστε το φορητό υπολογιστή σας στο φορητό ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο όταν φύγετε.

Ή μπορείτε να πάρετε την εργασία σας στο business lounge. Το επιχειρηματικό κέντρο δημιουργείται με σταθμούς εργασίας, εάν χρειάζεστε την πρόσθετη εστίαση.

Οι ταξιδιώτες που χρειάζονται να περάσουν εύκολα μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στη γραμμή Light Rail της νέας Περιφέρειας Περιφέρειας και να πάρουν μια ευθεία βολή στο αεροδρόμιο.

Η κατώτατη γραμμή: Αυτό το νέο ξενοδοχείο ανεβάζει το μπαρ για το Aurora, ακόμα και για το Ντένβερ.

Περισσότερα για την Aurora

Η πόλη Aurora δεν είναι ο πρώτος προορισμός που έρχεται στο μυαλό όταν προγραμματίζετε διακοπές στο Κολοράντο. Αλλά καθώς η περιοχή ανατολικά του Ντένβερ συνεχίζει να ανθίζει, οφείλεται εν μέρει στο ότι είναι το σπίτι της ιατρικής πανεπιστημιούπολης.

Αξίζει να δοθεί μια δεύτερη ματιά στο Aurora.

Το στοίχημα δεν ξέρατε: