Μπορεί να ταξιδέψει στην Καραϊβική

Μηνιαία Καραϊβική Ταξιδιωτικός Οδηγός

Με μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 76ºF και 86ºF και μόλις 4,8 ίντσες βροχής (μέσος όρος ημερών με βροχόπτωση τον Μάιο: 9), δεν μπορείτε πραγματικά να νικήσετε τον καιρό του Μαΐου στην Καραϊβική. Είναι υπέροχη παραλία και κολυμβητικός καιρός, όχι ψημένο ζεστό όπως στο ύψος του καλοκαιριού, και ακόμη περισσότεροι προορισμοί από τη Βόρεια Βερμούδα αρχίζουν να ζεσταίνονται.

Επισκέψεις στην Καραϊβική το Μάιο: Πλεονεκτήματα

Ο καιρός είναι σπουδαίος, δεν υπάρχει απειλή τυφώνων , τα θέρετρα είναι σε λειτουργία χαμηλής σεζόν με εξαιρετικές τιμές και ευκαιρίες τελευταίας στιγμής και υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τους επισκέπτες κάτω για να γεμίσουν αυτά τα κενά δωμάτια του ξενοδοχείου.

Λοιπόν, τι δεν αρέσει;

Επίσκεψη στην Καραϊβική το Μάιο: Μειονεκτήματα

Κάποιοι προορισμοί μπορεί να αισθάνονται λίγο "νεκροί" αυτή τη στιγμή του έτους, και όχι κάθε έλξη μπορεί να είναι ανοιχτό.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Η συσκευασία για το ταξίδι σας στην Καραϊβική τον Μάιο αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Τα στρώματα βαμβακιού που χαλαρώνουν θα σας κρατήσουν δροσερά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ένα ελαφρύ πουλόβερ και παλτά θα είναι το κατάλληλο μέρος για τα δροσερά βράδια. Μην ξεχνάτε μαγιό, άφθονο αντηλιακό, καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Θα θέλετε ρούχα dressier για την επίσκεψη ωραία εστιατόρια ή κλαμπ - και να φέρει πιο επίσημα υποδήματα από μόνο flip-flops και αθλητικά παπούτσια.

May Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Το Μάιο στην Καραϊβική σηματοδοτεί το τέλος της εποχής του Πάσχα , αλλά τα νησιά χτυπούν με συναυλίες, ιστιοπλοϊκά και αλιευτικά τουρνουά, εκδηλώσεις κατάδυσης και πολλά άλλα.

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor