Βερμούδες Ταξιδιωτικός Οδηγός

Πληροφορίες Ταξιδιού, Διακοπών και Διακοπών Σχετικά με το νησί των Βερμούδων

Η έκκληση της Βερμούδας έγκειται στο ιδιαίτερο μείγμα των πολιτισμών της, μια Βερμούδα-σορτς-και-γόνατο-κάλτσες-συναντά-reggae-και-calypso μελάνω της αποικιακής ιστορίας και της αφρικανικής κληρονομιάς. Όταν αρχίζετε να σκέφτεστε να ταξιδέψετε στις Βερμούδες, μην ξεχνάτε ότι ο καιρός είναι σχετικά δροσερός το χειμώνα και την άνοιξη. Ως αποτέλεσμα, η μέγιστη ταξιδιωτική περίοδος της Βερμούδας (όταν οι τιμές και η ζήτηση είναι υψηλότερες) είναι ο Μάιος μέχρι τον Αύγουστο, το αντίθετο της Καραϊβικής (από το οποίο δεν συμμετέχουν τεχνικά οι Βερμούδες).

Ελέγξτε τιμές και κριτικές σχετικά με το TripAdvisor

Βερμούδες Βασικές Πληροφορίες Ταξιδιού

Τοποθεσία: Εκτός από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, 640 μίλια από το Cape Hatteras, NC

Μέγεθος: 27,7 τετραγωνικά μίλια. Δείτε το χάρτη

Πρωτεύουσα: Hamilton

Γλώσσα: Αγγλικά

Θρησκείες: Αφρικανός μεθοδιστής, Αγγλικανός, Βαπτιστής, Εβραίος, Μεθοδιστής, Πρεσβυτεριανός, Ρωμαιοκαθολικός, Έβδομος Ηγέτης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Νόμισμα: Δολάριο Βερμούδων (B $); χρησιμοποιείται εναλλακτικά με το αμερικανικό δολάριο

Τηλέφωνο / Περιοχή: 441

Ανατροπή: Συμβουλές που προστίθενται συχνά στο λογαριασμό. αλλιώς, άκρη 15 τοις εκατό. Συμβουλές οδηγών ταξί 10 έως 15 τοις εκατό

Καιρός: Καμία εποχή βροχών. τα καλοκαιρινά σπόρια σπάνια ξεπερνούν τους 85 βαθμούς. Το φθινόπωρο και τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι το Μάρτιο, τα βήματα είναι στη δεκαετία του '60 και του '70. Η εποχή των τυφώνων είναι στις Αυγούστου-Οκτ.

Σημαία της Βερμούδας

Έγκλημα και ασφάλεια στις Βερμούδες

Αεροδρόμιο : Διεθνές Αεροδρόμιο LF Wade (Έλεγχος πτήσεων)

Δραστηριότητες και αξιοθέατα της Βερμούδας

Η ενοικίαση ενός μοτοποδηλάτου για την περιήγηση στο νησί είναι απόλυτη ανάγκη, καθώς περπατάει μέσα από τις ιστορικές πόλεις του Αγίου Γεωργίου (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO) και του Hamilton. Θα θελήσετε επίσης να δείτε το Ναυτικό Μουσείο της Βερμούδας στο Βασιλικό Ναυτικό Ναυπηγείο στο νησί της Ιρλανδίας για μια ματιά στο θαλάσσιο παρελθόν της Βερμούδας.

Η ιστιοπλοΐα, το γκολφ και το τένις είναι άλλες δημοφιλείς δραστηριότητες.

Παραλίες της Βερμούδας

Μια από τις πιο δημοφιλείς και φωτογραφηθεί από τις ροζ-αμμώδεις παραλίες της Βερμούδας είναι η παραλία Horseshoe Bay, η οποία συνορεύει με βραχώδεις περιοχές, ιδανικές για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Ένας ναυαγοσώστης είναι σε υπηρεσία εδώ από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, κάνοντας αυτό μια καλή επιλογή για τις οικογένειες. Το Tiny Jobson's Bay Beach περιβάλλεται από οδοντωτούς, γραφικούς βράχους. Το Warwick Long Bay διαθέτει την μεγαλύτερη έκταση άμμου της Βερμούδας, ενώ στην παραλία του West Whale Bay μπορείτε να δείτε φάλαινες με σκουλήκια τον Απρίλιο καθώς μετακινούνται προς βορρά. Αν ψάχνετε για απομόνωση, κατευθυνθείτε στο Astwood Cove.

Βερμούδα ξενοδοχεία και θέρετρα

Θα βρείτε μερικά διαφορετικά είδη καταλύματα σε Βερμούδες: B & B; συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, των σουιτών και των διαμερισμάτων που διαθέτουν εγκαταστάσεις κουζίνας και αποτελούν καλές επιλογές για οικογένειες. μικρά ξενοδοχεία; και θέρετρα που προσφέρουν εξαιρετικά εστιατόρια, ιαματικά λουτρά, πισίνες και πολλά άλλα. Μια άλλη πιο ασυνήθιστη επιλογή είναι η συλλογή εξοχικών κατοικιών της Βερμούδας, μια σειρά εξοχικών σπιτιών με κεντρικό κλαμπ για κοινωνικοποίηση, ποτό και φαγητό, καθώς και πισίνα ή παραλία. Πολυτελή καταλύματα αφθονούν? η εύρεση ευκαιριών είναι περισσότερο μια πρόκληση.

Εστιατόρια και Κουζίνα της Βερμούδας

Το πιο διάσημο τοπικό πιάτο είναι η ψαροταβέρνα που σερβίρεται με μια σάλτσα σάλτσας Sherry Pepper. Άλλα παραδοσιακά πιάτα περιλαμβάνουν τα μπιζέλια και τα αρακά (μαύρα μάτια με κρεμμύδια, χοιρινό κρέας και ρύζι) και τον John Hoppin, ένα άλλο μπιζέλι και πιάτο ρύζι, το οποίο δεν πρέπει να συγχέεται με το Johnny Bread, το οποίο είναι ψωμί καλαμποκιού. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να βρείτε εστιατόρια που σερβίρουν τα πάντα, από κάρυ σε ζυμαρικά. Εκτός από τα εστιατόρια στα ξενοδοχεία θέρετρα, υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις φαγητού στο Χάμιλτον και στην πόλη Αγίου Γεωργίου. Πλένετε τα γεύματα με ένα σκοτεινό και θυελλώδες, ένα μείγμα μπύρας πιπερόριζας και τοπικού ρούμι του Gosling.

Πολιτισμός και ιστορία των Βερμούδων

Καθισμένος από τους Άγγλους το 1609, οι Βερμούδες έγιναν αυτοδιοικούμενη αποικία το 1620.

Οι Δυτικοί Ινδοί υπάλληλοι, τότε δούλοι από την Αφρική, αργότερα έφτασαν. Η δουλεία καταργήθηκε το 1834. Μετά την Αμερικανική Επανάσταση, το Βασιλικό Ναυτικό έχτισε ένα ναυπηγείο στις Βερμούδες για να φυλάξει τους ναυτιλιακούς δρόμους του Ατλαντικού. Στις αρχές του εικοστού αιώνα, οι Βερμούδες έγιναν ένας δημοφιλής προορισμός για πλούσιους τουρίστες. Η βρετανική κληρονομιά της Βερμούδας βρίσκεται στην αρχιτεκτονική της. Οι αφρικανικές επιρροές είναι οι κυριότερες στο χορό και τη μουσική, ειδικά οι χορευτικές και τυμπανιστικές ομάδες του Gombeys.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ της Βερμούδας

Ο αγώνας Κύπελλο, ένας ετήσιος διαγωνισμός κρίκετ που περιλαμβάνει δύο λέσχες της Βερμούδας σε ετήσιο αγώνα μνησικακίας, μπορεί να είναι η πιο αγαπημένη διακοπές στις Βερμούδες. Αυτό το νησί που αγαπάει τον αθλητισμό φιλοξενεί επίσης ένα ετήσιο πρωτάθλημα ράγκμπι, ένα φημισμένο φεστιβάλ μουσικής και ακόμη και ένα "Φεστιβάλ Αγάπης" που επικεντρώνεται στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Νυχτερινή ζωή των Βερμούδων

Κατά γενικό κανόνα, η νυχτερινή ζωή δεν είναι μεγάλη στις Βερμούδες. Καθώς τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται στο νησί, πολλοί επισκέπτες προτιμούν να κρεμούν στα σαλόνια και τα μπαρ τους αντί να ταξιδεύουν μέσω σκούτερ (ή να πάρουν ένα ακριβό ταξί) το βράδυ. Ωστόσο, ο Hamilton έχει πολλά μπαρ διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένου του Hubie, το οποίο παρουσιάζει το τοπικό μουσικό ταλέντο. Το νησί είναι επίσης γνωστό για τη συλλογή αυθεντικών αγγλικών παμπ, όπως ο Βάτραχος και το κρεμμύδι, ο Χένρις VIII, και ο Γιώργος και ο Δράκος.