Επισκεφθείτε το Rocky Mountain National Park σε ένα RV

Είναι γνωστό ότι το Κολοράντο είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τους RVers . Το τοπίο είναι γεμάτο με τα πάντα, από τα τραχιά βουνά μέχρι τα δάση και ακόμη και τους αμμόλοφους. Το Κολοράντο επίσης περιλαμβάνει τέσσερα εθνικά πάρκα μεταξύ αυτού του εδάφους. Ο καθένας έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες, αλλά θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι το στολίδι του συστήματος πάρκου Κολοράντο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain.

Ας δούμε το Rocky Mountain National με μια σύντομη ιστορία, μέρη για να πάμε, πράγματα να κάνουμε, πού να μείνουμε και την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτούμε.

Ιστορία του εθνικού πάρκου Rocky Mountain

Η περιοχή που θα γίνει γνωστή ως Rocky Mountain National Park έχει κατοικηθεί για περίπου 11.000 χρόνια από τους ντόπιους Αμερικανούς εποίκους. Περίπου στα μέσα του 19ου αιώνα, ο αμερικανικός συνοριοφύλακας έφθασε στην περιοχή του τι θα γίνει αργότερα Estes Park και άρχισε να αρπάζει μεγάλα κομμάτια γης για να εγκατασταθεί για εξόρυξη, καλλιέργεια και κυνήγι.

Ένα νεαρό αγόρι που ονομάζεται Enos Mill μετακόμισε στο Estes Park όταν ήταν 14 ετών και ερωτεύτηκε την περιοχή. Αυτό το πάθος έμεινε μαζί του καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του και ο Mill μαζί με τον δικηγόρο του Ντένβερ, James Grafton Rodgers, υποστήριζαν την προστασία της περιοχής. Τελικά, οι υποστηρικτές τους βρήκαν αποτελέσματα και η περιοχή γνωστή ως Rocky Mountain National Park υπογράφηκε στο νόμο από τον Πρόεδρο Woodrow Wilson στις 26 Ιανουαρίου 1915. Το πάρκο είναι σήμερα διακυβεύεται από 265.000 στρέμματα κατά μήκος της ηπειρωτικής διαίρεσης στην πρόσοψη της Rocky Mountains.

Δραστηριότητες στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain

Τα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στο Rocky Mountain National Park έχουν παραμείνει αμετάβλητα στην ιστορία 100 ετών του πάρκου. Με 355 μίλια μονοπατιών, υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να εξερευνήσετε. Οι πεζοπορίες παίρνουν πολλές μορφές από αρχάριους περιπάτους γύρω από αλπικές λίμνες στην αντιμετώπιση των 14.259 'θηρίο γνωστό ως Longs Peak.

Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για πεζοπορία και αξιοθέατα βλέπουν περιλαμβάνουν το μονοπάτι της κοιλάδας του Coyote στην κοιλάδα Kauneechee, τη λίμνη Bear και τη λίμνη Lily. Εκείνοι που προτιμούν να οδηγούν έχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές στο Trail Ridge Road και στην Old River Fall River Road. Αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες από μεγάλη θέαση άγριας φύσης, δεν είναι ασυνήθιστο να εντοπίζετε μουλάρια, μους, λάκες και ακόμα και φέρει στο Rocky Mountain National Park.

Άλλες δημοφιλείς δραστηριότητες στο πάρκο περιλαμβάνουν την αλιεία στις λίμνες του πάρκου, την ορειβασία, το καγιάκ ή το ράφτινγκ κάτω από τον ποταμό Κολοράντο, που πηγαίνουν στις εκδρομές ξεναγών, backpacking και ιππασία. Το Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain έχει σίγουρα κάτι για το τραχύ outdoorsman σε όλους μας.

Πού να μείνετε στο Rocky Mountain National Park

Λαμβάνοντας RV σας ευθεία στο Rocky Mountain National Park δεν είναι η καλύτερη ιδέα, καθώς δεν υπάρχουν λόγοι με hookups χρησιμότητα και λόγους που επιτρέπουν RVs έχουν διαφορετικούς περιορισμούς μεγέθους. Ευτυχώς το θέρετρο του Estes Park είναι γεμάτο από μεγάλα πάρκα RV, όπως το Manor RV Park.

Καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain

Όπως και τα περισσότερα Εθνικά Πάρκα, ο βασικός χρόνος για τους περισσότερους ανθρώπους να επισκεφθούν το Rocky Mountain National είναι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη του καλοκαιριού το καλύτερο στοίχημά σας είναι να δοκιμάσετε το Rocky Mountain κατά τη διάρκεια των εποχών της άνοιξης και της πτώσης, ειδικά την άνοιξη. Λέμε άνοιξη, ειδικά επειδή οι θερμοκρασίες είναι δροσερές, είναι σίγουρα ανεκτές. Έχετε επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα των αγριολούλουδων, μερικά από τα καλύτερα βλέμματα της άγριας ζωής και πολλά χιονοδρομικά κέντρα γύρω από την περιοχή εξακολουθούν να είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος της άνοιξης.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για να επισκεφθείτε το Κολοράντο και με πολλές δραστηριότητες υπαίθριων διασκέδασης, απέραντη θέα στο βουνό και βολικά κοντινά πάρκα RV, που επισκέπτονται το Rocky Mountain National Park θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας.