Παραλίες του Μελλοντικού κόλπου

Ο κόλπος Half Moon έχει τόσες πολλές παραλίες που η Κρατική παραλία του αποτελείται από τρεις παραλίες μέσα και γύρω από την πόλη του Half Moon Bay: Francis Beach, Βενετία και Dunes Beach. Κάθε παραλία διαθέτει ξεχωριστό χώρο στάθμευσης και διάφορες ανέσεις.

Η ακτή του Half Moon Bay είναι δραματική και οι τρεις παραλίες είναι όμορφες. Είναι επίσης προστατευμένες επειδή οι άνθρωποι τους μοιράζονται με ένα μικροσκοπικό, απειλούμενο πουλί: το δυτικό χιονισμένο plover.

Για να επιβιώσει, το μικρό plover χρειάζεται τη βοήθεια του καθενός. Αφήστε τα σκυλιά σας στο σπίτι ή τα κρατήστε σε ένα λουρί έτσι ώστε να μην ενοχλούν τις φωλιές, να υπακούτε σε όλες τις πινακίδες που σας ζητούν να μείνετε μακριά και να σέβεστε τους κανόνες για τις φωτιές.

Τι υπάρχει για να κάνετε στην παραλιακή παραλία του Half Moon Bay;

Μπορείτε να περπατήσετε, να τρέξετε ή να οδηγήσετε ποδήλατα στο μήκος των τριών μιλίων Coastside Trail. Συνδέει τις τρεις παραλίες και συνεχίζει βόρεια προς το λιμάνι Pillar Point.

Η αλιεία είναι επίσης δημοφιλής στο κόλπο Half Moon. Μπορείτε να πιάσετε το rockfish ή την ριγέ.

Οι συνθήκες σέρφινγκ ποικίλλουν, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν ρεκόρ κύματα τέρας που αφήνονται καλύτερα στους επαγγελματίες. Αν θέλετε να κάνετε surf, ελέγξτε εδώ την αναφορά surf

Η κολύμβηση δεν είναι μια καλή ιδέα γύρω από τον κόλπο Half Moon. Δεν υπάρχουν σταθμοί ναυαγοσώστη και το νερό είναι επικίνδυνο. Η ιστοσελίδα του Half Moon Bay State Beach προειδοποιεί: "Το νερό των ωκεανών είναι πολύ κρύο όλο το χρόνο. Ακόμα και μια σύντομη κολύμβηση μπορεί να προκαλέσει κράμπες ή υποθερμία (μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που συμβαίνει όταν η θερμοκρασία του σώματός σας πέσει κάτω από το φυσιολογικό).

Επιπλέον, τα ισχυρά ρεύματα ρήξης μπορούν να τραβήξουν ακόμα και τους πιο έμπειρους κολυμβητές από την ακτή. "

Εκδηλώσεις για το Half Moon Bay

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε στην Παραλία Beach Bay

Επειδή οι Παραλίες της Κρουαζιέρας του Μελλοντικού κόλπου είναι πραγματικά τρεις παραλίες σε ένα, μπορεί να πάρει λίγο συγκεχυμένη. Εάν δεν αναφέρεται συγκεκριμένη παραλία, αυτές οι συμβουλές ισχύουν και για τις τρεις.

Francis Beach

βενετσιάνικη παραλία

Παραλία Dunes

Πώς να φτάσετε στην παραλία Half Moon Bay State

Σταθμός παραλιών του Half Moon Bay

Οι παραλίες είναι δυτικά του CA Hwy 1 στον κόλπο Half Moon. Έξοδος: