Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Squaw Valley

Το Squaw Valley ήταν ένα βουνό με ένα ανελκυστήρα το 1955 όταν συγκλόνισε τον κόσμο και κέρδισε την προσφορά χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1960. Σήμερα, είναι ένα από τα θέρετρα πρεμιέρας της λίμνης Tahoe, με 29 ανελκυστήρες, κατακόρυφη πτώση 2.850 ποδιών και εκπληκτική έκταση 3.600 στρεμμάτων - για να μην αναφέρουμε δραματικά τοπία και συναρπαστικές διαδρομές που αντλούν ολυμπιακούς οδηγούς σκι, πρωταθλητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ερασιτέχνες παίκτες. Σημειώστε ότι τα εισιτήρια ανελκυστήρα περιλαμβάνουν πρόσβαση τόσο στο Squaw Valley όσο και στα γειτονικά Alpine Meadows, αλλά αυτός ο οδηγός θα αναθεωρήσει το έδαφος και τις ανέσεις του Squaw.

Εδαφος

3.600 στρεμμένα στρέμματα. 2.850-πόδι κατακόρυφη πτώση? 25% τοις εκατό αρχάριος, 45% το ενδιάμεσο, 30% το προχωρημένο

Το Squaw Valley πιστώνεται με την επινόηση ακραίων σκι στην Αμερική - λίγο μετά τα χειμερινά παιχνίδια του 1960, ατρόμητοι σκιέρ άρχισαν να εξερευνούν την ακατοίκητη κοιλάδα, συχνά περπατώντας σε πιο περιπετειώδες έδαφος. Αναμείνετε ότι τρέχει εδώ για να είναι λίγο πιο απότομη και πιο προκλητική από άλλα βουνά της περιοχής.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα ολοήμερα εισιτήρια ανύψωσης ενηλίκων ξεκινούν από $ 129. διήμερα περάσματα είναι διαθέσιμα για $ 169? και οι περασμένες σεζόν ξεκινούν από $ 599. Τα εισιτήρια ανελκυστήρα περιλαμβάνουν πρόσβαση τόσο στην κοιλάδα Squaw όσο και στα γειτονικά αλπικά λιβάδια.

Φαγητό & Ποτά

Το Village at Squaw Valley συγκεντρώνει περίπου 50 εστιατόρια, παμπ και καφετέριες στην περιοχή της μικρής βάσης. Μερικά σημεία:

Ενοικιάσεις & Εξοπλισμός

Τα βασικά πακέτα ενοικίασης σκι και του σκάφους στο κέντρο του ξενοδοχείου κοστίζουν $ 60 (ίδια ημέρα) ή $ 50 αν αγοράσετε εκ των προτέρων. Τα πακέτα απόδοσης από το demo shop ξεκινούν από $ 70 για συμβούλια και σκι. Ένα μπόνους ενοικίασης στη βάση: Εάν το πρώτο σας τρέξιμο αισθάνεται μακριά ή συνθήκες μετατόπισης, μπορείτε να κάνετε εμπόριο στον εξοπλισμό ανά πάσα στιγμή.

Για να παραλείψετε τις πρωινές γραμμές ενοικίασης ή να εξοικονομήσετε λίγα μετρητά, πάρτε τα εργαλεία από ένα από τα πολλά καταστήματα κοντά στο I-80:

Μαθήματα & Κλινικές

Το Squaw Valley προσφέρει μαθήματα σε ομάδες και ιδιωτικά μαθήματα για όλα τα επίπεδα των σκιέρ και των συνοδών (τιμές ποικίλλουν), καθώς και ειδικές κλινικές ειδίκευσης (παρακάτω). όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα περιλαμβάνουν πρόσβαση με ανελκυστήρα προτεραιότητας.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Η Squaw Valley είναι ένα απροσδόκητο καταφύγιο για τους τοξικομανείς των χειμερινών σπορ, αλλά οι λιγότερο περιπετειώδεις επισκέπτες θα βρουν πολλά να κάνουν, ενώ οι φίλοι τους ταξιδεύουν στο βουνό.

Κατάλυμα

Επιλέξτε από τρεις επιλογές διαμονής στη βάση του βουνού, όλα σε κοντινή απόσταση από έναν ανελκυστήρα: