Οδηγός για τα καλύτερα εστιατόρια του Pancake στο Άμστερνταμ

Περάστε τις παγίδες τουριστών και επισκεφθείτε αυτές τις αυθεντικές ολλανδικές κρεοπωλεία

Οι ολλανδικές τηγανίτες είναι διαφορετική από τις τυπικές τηγανίτες της αμερικανικής σούπας της Κυριακής, τις γαλλικές κρέπες , τις ντομάτες της Νότιας Ινδίας ή οποιεσδήποτε άλλες τηγανίτες μπορεί να έχουν δειχθεί σε όλο τον κόσμο. Οι ολλανδικές τηγανίτες είναι συχνά αλμυρές και σερβίρονται με μπέικον, ζαμπόν, τυρί Gouda ή με συνδυασμό δύο. Σερβίρονται επίσης με γλυκά φρούτα όπως ανανά, μπανάνες ή μήλα.

Αυτό που θέτει πραγματικά τις ολλανδικές τηγανίτες εκτός από το σιρόπι σφενδάμνου που είναι φορτωμένο με αμερικανικές τηγανίτες είναι η ώρα που σερβίρονται. Πιο συχνά ένα πιάτο δείπνο, τα περισσότερα εστιατόρια με τηγανίτες στο Άμστερνταμ δεν ανοίγουν ούτε μέχρι και μετά το πρωινό! Ωστόσο, αν έχετε πάρει ποτέ πρωινό για δείπνο, θα απολαύσετε πλήρως αυτά τα αλμυρά ή γλυκά, αλλά πάντα χνουδωτά μικρά σύννεφα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Οι τηγανίτες και οι μικρότεροι, αλλά όχι λιγότερο νόστιμοι ξάδελφοι τους , είναι ένα δημοφιλές ολλανδικό γεύμα που οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ολλανδία πρέπει να δοκιμάσουν τουλάχιστον μια φορά. Εάν έχετε χρόνο τέλεια τα πράγματα, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας, επισκεφθείτε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με τηγανίτες στο Άμστερνταμ αμέσως μόλις φτάσει η πτήση σας το πρωί και θα είναι ώρα πρωινού στο σπίτι.