Πού να νοικιάσετε ένα ποδήλατο στο Άμστερνταμ

Βρείτε το σωστό κατάστημα ενοικίασης ποδηλάτων στο Άμστερνταμ για σας

Όλα τα καταστήματα ενοικίασης ποδηλάτων του Άμστερνταμ προσφέρουν εκπτώσεις για ομάδες ή επιπλέον ημέρες ενοικίασης, καθώς και ασφάλιση κατά της κλοπής (με επιπλέον χρέωση). Το τελευταίο αξίζει να εξεταστεί, ειδικά αν επιλέξετε ένα μη τουριστικό μοντέλο.

Τα περισσότερα τυποποιημένα ποδήλατα πόλης διαθέτουν μία ταχύτητα (είναι επίπεδη εδώ, μην ανησυχείτε) και ένα πεντάλ φρένου (ναι, όπως και το πρώτο ποδήλατό σας ως παιδί). Καλή οδήγηση!

Bike City

Τηλέφωνο: +31 (0) 20 626 37 21

Τοποθεσία: Bloemgracht 68-70, Τραμ 13, 14 & 17 (στάση Westermarkt) ή 10 (στάση Bloemgracht)

Ενοικιάσεις:

Περιηγήσεις / Χάρτες:

Προφίλ:

Εάν δεν θέλετε ο καθένας στη λωρίδα ποδηλασίας να γνωρίζει ότι είστε τουρίστας, κατευθυνθείτε προς το Bike City στην περιοχή Jordaan του ισχίου. Η εταιρεία στοχεύει να καμουφλάρει τους επισκέπτες του Άμστερνταμ ως ντόπιους - θα βρείτε μόνο ανόητα ολλανδικά ποδήλατα για ενοικίαση σε αυτό το αυτοαμφισβητούμενο "πιο φιλικό κατάστημα ποδηλάτων στο Άμστερνταμ".

Damstraat Rent-a-Bike

Τηλέφωνο: +31 (0) 20 625 50 29

Θέση: Damstraat 20-22, Σχεδόν όλα τα τραμ εξυπηρετούν την πλατεία Dam.

Ενοικιάσεις:

Περιηγήσεις / Χάρτες:

Προφίλ:

Το Damstraat Rent-a-Bike προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή ενοικίασης ποδηλάτων στο Άμστερνταμ.

Ενώ η πινακίδα στο τιμόνι σας θα δείξει την τουριστική σας κατάσταση, μπορείτε να δοκιμάσετε την ποδηλασία στην πόλη σε ένα πραγματικό ποδήλατο "Granny", το πιο παραδοσιακό και πολυπόθητο όλων των ποδηλάτων του Άμστερνταμ. Απλά θέλω ένα γρήγορο βρόχο γύρω από την πόλη; Επίσης νοικιάζονται για τρεις ώρες.

MacBike Amsterdam

Τηλέφωνο: +31 (0) 20 620 09 85

Τοποθεσίες:

Τρία άλλα συνεργεία επισκευής, κλειδώματος και / ή ελαστικών στην πόλη.

Ενοικιάσεις:

Περιηγήσεις / Χάρτες:

Προφίλ:

Είναι προφανές ότι δεν είστε τοπικός Άμστερνταμ όταν νοικιάζετε από το MacBike - τα ποδήλατα είναι λαμπερά κόκκινα, έχουν ένα μεγάλο σημάδι MacBike και φωνάζουν " Τουριστικοί έρχονται !" Αλλά, καθώς το πιο δημοφιλές κατάστημα ενοικίασης ποδηλάτων στο Άμστερνταμ, δεν θα είστε μόνοι σας. Και να θυμάστε, αν μοιάζετε με έναν τουρίστα, οι τοπικοί ποδηλάτες μπορούν να συγχωρήσουν πιο εύκολα τις ικανότητές σας για ποδηλασία αρχαρίων (και θα σας κοιτάξουν)!

Εκδρομές ποδηλάτων του Mike

Τηλέφωνο: +31 (0) 20 622 79 70

Τοποθεσία: Kerkstraat 134, Τραμ 1, 2 & 5 (στάσεις Keizersgracht ή Prinsengracht)

Ενοικιάσεις μόνο για ποδήλατα:

Περιηγήσεις / Χάρτες:

Προφίλ:

Το Mike's Bike Tours είναι γνωστό για τις περιηγήσεις του στο "Άμστερνταμ", που παρουσιάζονται σε ένα κοινωνικό, χαλαρό ύφος (η "απλή εμφάνιση" η πολιτική χωρίς κρατήσεις κάνει εύκολη τη διασκέδαση). Κινούμενοι, ενημερωμένοι οδηγοί οδηγούν καθημερινά βόλτες μέσα από την πόλη και την κοντινή ύπαιθρο (δείτε ανεμόμυλους, ένα τυροκομείο και ένα εργοστάσιο clog). Το Bike & Boat Tour είναι μια μεγάλη αξία για δύο αξέχαστες εμπειρίες στο Άμστερνταμ.