Πώς να φτάσετε από το Άμστερνταμ στην Αμβέρσα, Βέλγιο

Η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στο Βέλγιο, η Αμβέρσα συναντά την πρωτεύουσα των Βρυξελλών για την αγάπη των τουριστών. η πλούσια ιστορία και η φήμη της για την τέχνη, τα τρόφιμα και τη μόδα προσελκύουν ταξιδιώτες από όλες τις γωνιές του κόσμου - για να μην το αναφέρουμε από τα ολλανδικά σύνορα. Η Αμβέρσα μπορεί εύκολα να προστεθεί σε ένα δρομολόγιο Ολλανδίας / Κάτω Χώρων με αυτές τις οδηγίες μεταφοράς.

Άμστερνταμ στην Αμβέρσα με το τρένο

Η μόνη απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσας είναι με το τρένο Thalys .

Η διαδρομή μεταξύ του Κεντρικού Σταθμού του Άμστερνταμ και της Αμβέρσας ξεκινά από € 34 (περίπου $ 40) σε κάθε διαδρομή και διαρκεί 75 λεπτά. Εναλλακτικά, για περίπου την ίδια τιμή, οι ταξιδιώτες μπορούν να πάρουν ένα τρένο Intercity απευθείας από το Άμστερνταμ στο Ρότερνταμ και στη συνέχεια να μεταφερθούν σε τρένο που συνδέεται με το Roosendaal για να ολοκληρωθεί το ταξίδι στην Αμβέρσα. η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου δύο ώρες. Τα εισιτήρια και για τις δύο διαδρομές μπορούν να κρατηθούν στην ιστοσελίδα της NS International.

Άμστερνταμ προς Αμβέρσα με λεωφορείο

Το διεθνές λεωφορείο είναι η πιο προσιτή επιλογή για ταξίδια μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσας. Το ταξίδι είναι μόνο δύο ώρες και 45 λεπτά και είναι ουσιαστικά φθηνότερο από το τρένο. Δύο διεθνείς εταιρείες πούλμαν εξυπηρετούν αυτή τη διαδρομή. οι ναύλοι ξεκινούν από € 17 (περίπου $ 20) κάθε φορά στα Eurolines, € 15 (περίπου $ 18) στην ευρωπαϊκή αδελφή εταιρία Megabus, Flixbus. (Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης.) Ελέγξτε κάθε δικτυακό τόπο της εταιρείας λεωφορείων για σημεία αναχώρησης και άφιξης στις δύο πόλεις.

Άμστερνταμ στην Αμβέρσα με αυτοκίνητο

Οι οικογένειες, οι μειωμένοι στην κινητικότητα και άλλοι μπορεί να επιθυμούν να οδηγήσουν μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσας. Η διαδρομή 100 μιλίων (160χλμ.) Διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Επιλέξτε από διάφορες διαδρομές, βρείτε αναλυτικές οδηγίες και υπολογίστε το κόστος ταξιδιού στο ViaMichelin.com.

Αμβέρσα Τουριστικές πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα για το ταξίδι της Αμβέρσας, από μια γενική εικόνα της Αμβέρσας με πρακτικές πληροφορίες και αξιοθέατα όπως το φανταστικό Μουσείο Plantin-Moretus, με λεπτομερείς συστάσεις των καταλυμάτων της Αμβέρσας.