Άμστερνταμ προς Βόρεια Ιταλία: Προτεινόμενο δρομολόγιο

Ακολουθεί ένα προτεινόμενο ταξιδιωτικό δρομολόγιο που σας μεταφέρει σε δύο από τις κορυφαίες χώρες της Ευρώπης, τη Γερμανία και την Ιταλία, και προσφέρει μια στάση σε μία από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης, το Άμστερνταμ. Το προτεινόμενο δρομολόγιο μπορεί να γίνει σε δύο εβδομάδες, αν και ο περισσότερος χρόνος είναι πάντα καλύτερος.

Άμστερνταμ προς την περιοχή της λίμνης της Ιταλίας

Το δρομολόγιο που βλέπετε στον χάρτη μας θα σας οδηγήσει στην καρδιά της Δυτικής Ευρώπης. Θα ζήσετε τη ζωντάνια του Άμστερνταμ, το καλύτερο της Δυτικής Γερμανίας, της Ελβετίας και της λίμνης της Ιταλίας.

Το δρομολόγιο μπορεί να ακολουθηθεί εύκολα και αποτελεσματικά με τρένο, αν και η οδήγηση είναι πάντα μια επιλογή.

Πότε να πάτε στην προτεινόμενη διαδρομή μας

Αυτό είναι ένα υπέροχο ταξίδι την άνοιξη και το φθινόπωρο. Το έχω κάνει το Νοέμβριο, και εκεί είναι πολύ χιόνι στις Άλπεις εκείνη την εποχή. Αν το κάνατε στις αρχές του καλοκαιριού, θα ξεκινούσα στην Ιταλία και θα κατευθυνόμουν προς τα βόρεια, καθώς θα ζεσταθούν τα πράγματα.

Ταξιδιωτικοί πόροι για το προτεινόμενο δρομολόγιο

Άμστερνταμ : 3 ημέρες, με προαιρετικό ταξίδι στην Ουτρέχτη. Ταξιδιωτικές πηγές: Άμστερνταμ Travel Guide Ταξίδι του Άμστερνταμ Οδηγός για τον αερολιμένα του Schiphol Άμστερνταμ Ταξιδιωτικός καιρός και κλίμα

Συγκρίνετε τιμές σε ξενοδοχεία του Άμστερνταμ μέσω Hipmunk.

Κολωνία: 2 ημέρες με προαιρετικό ταξίδι στο Ντίσελντορφ, γερμανική πρωτεύουσα μόδας: Ταξιδιωτικός οδηγός της Κολωνίας | Κολωνία - Δωρεάν Αξιοθέατα | Ταξιδιωτικός Καιρός και Κλίμα στην Κολωνία

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στην Κολωνία μέσω Hipmunk

Μπάντεν-Μπάντεν: Χαλαρώστε, περάστε μια μέρα ή δύο στα λουτρά ή ανακαλύψτε την Καρλσρούη ή το Φράιμπουργκ: Baden Baden Χάρτης & ταξιδιωτικές πληροφορίες

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία Baden Baden μέσω Hipmunk

Βασιλεία, Ελβετία: Περάστε δύο ημέρες στα σύνορα μεταξύ Γαλλίας, Γερμανίας και Ελβετίας. Κάντε ένα υπέροχο γεύμα σε μια ιστορική αίθουσα συντεχνίας

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στην πόλη Βασιλεία μέσω Hipmunk

Μετά τη Βασιλεία, θα έχετε μια απόφαση να κάνετε. Μπορείτε να πάρετε τη διαδρομή της Βέρνης και να σταματήσετε λίγες μέρες στη Stresa , στις όχθες του Lago Maggiore, ή μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το Λουγκάνο στην περιοχή Ticino της Ελβετίας και να πάτε στη λίμνη Como .

Έχετε περισσότερο χρόνο; Από την περιοχή της λίμνης για την προτεινόμενη διαδρομή μας, κατευθυνθείτε προς τη Βενετία με το καλύτερο της βορειοανατολικής προτεινόμενης διαδρομής της Ιταλίας .

Περισσότερο? Κατευθύνετε όλη την κατεύθυνση προς τα κάτω με τη δική μας διαδρομή στη Βενετία προς τη Σικελία.

Πως θα φτάσετε στα Σημεία Εκκίνησης και Τερματισμού της Προτεινόμενης Διαδρομής μας

Στο Άμστερνταμ, θα πρέπει να σχεδιάσετε να πετάξετε στο αεροδρόμιο του Schiphol . Στην Ιταλία, το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο βρίσκεται έξω από το Μιλάνο του αεροδρομίου Malpensa. Το Malpensa βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για τους επισκέπτες της περιοχής της λίμνης. Έχω κάποιες προτάσεις για να μείνω κοντά στο Μαλπένσα .

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε στη μέση του δρομολογίου, στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Το Rail Passes για το προτεινόμενο δρομολόγιο

Δεδομένου ότι τα τρένα στην Ιταλία είναι αρκετά φτηνά, μπορείτε να πάτε με Pass Eurail Γερμανία-Ελβετία (ή Eurail Γερμανία-Ελβετία Saverpass, εάν ταξιδεύετε ως μια οικογένεια μαζί) με στόχο τον αριθμό των ημερών που θα ταξιδεύετε με τρένο. Προτείνω τη Γερμανία και την Ελβετία αντί της Γερμανίας Μπενελούξ γιατί πιθανότατα θα ταξιδέψετε μόνο μια μέρα από το Άμστερνταμ στη Γερμανία και είναι εύκολο να αγοράσετε ένα εισιτήριο για αυτό το σκέλος της διαδρομής. Επιπλέον, υπάρχει πλεονέκτημα για την αγορά ενός δελτίου για την Ελβετία - δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε σε ελβετικά φράγκα, καθώς η Ελβετία δεν χρησιμοποιεί το ευρώ.

Εάν θέλετε ένα δελτίο για όλες τις χώρες του δρομολογίου, επιλέξτε το Eurail Selectpass για τον αριθμό των ημερών που θα ταξιδέψετε.

Το Eurail Saver Pass θα σας δώσει 15 διαδοχικές ημέρες ταξιδιού σε όλες τις χώρες με λίγες παρενοχλήσεις. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν αποφασίσετε ότι θα επιθυμούσατε να κάνετε παράπλευρα ταξίδια ή ημερήσιες εκδρομές - για παράδειγμα στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε: Επιλογή του σωστού σιδηροδρομικού περάσματος για τις ευρωπαϊκές σας διακοπές .

Απολαύστε αυτό το προτεινόμενο δρομολόγιο.