Πώς να φτάσετε από το Άμστερνταμ στην Κολωνία, Γερμανία

Με τρένο, λεωφορείο ή αυτοκίνητο, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μετάβαση στην Κολωνία

Μία από τις πλησιέστερες μεγάλες πόλεις ανατολικά των ολλανδο-γερμανικών συνόρων, η Κολωνία είναι μόλις 150 μίλια (240 χλμ.) Από το Άμστερνταμ. Η πόλη εξυπηρετεί ως ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στη Γερμανία για ταξιδιώτες, καθώς η πλοήγηση μεταξύ των δύο πόλεων, είτε πρόκειται για τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο, είναι τόσο προσιτή όσο και εύκολη.

Τουριστικές πληροφορίες της Κολωνίας

Η Κολωνία είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις της Γερμανίας, καθώς και ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός.

Με τη μυρωδιά του ομώνυμου της, Eau de Cologne που κυκλοφορεί στον αέρα, η πόλη καλωσορίζει τους επισκέπτες με το χαρακτηριστικό γλυκό της άρωμα.

Μάθετε τα βασικά στοιχεία της πλοήγησης στην πόλη και όλα τα καλύτερα αξιοθέατα και δραστηριότητες με αυτόν τον περιεκτικό Οδηγό Ταξιδίων της Κολωνίας . Αν φέρνετε την οικογένεια μαζί, ελέγξτε τον οδηγό για την παιδική ηλικία της Κολωνίας και εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, η Κολωνία για την Ελεύθερη θα κρατήσει αυτές τις πένες στην τσέπη σας.

Τα Χριστούγεννα είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε την Κολωνία, καθώς είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρική. Η πόλη ζωντανεύει κάθε εποχή με διακοσμήσεις διακοπών σε σχεδόν κάθε γωνιά και τις περίφημες πολυσύχναστες αγορές των Χριστουγέννων. Υπάρχουν επτά συνολικά και η μεγαλύτερη και πιο γνωστή αγορά βρίσκεται μπροστά από τον εικονικό καθεδρικό ναό της Κολωνίας .

Η Κολωνία είναι το καλύτερο γεύμα μέσα σε λίγες μέρες, και υπάρχουν πολλές επιλογές ξενοδοχείων και ξενώνων στην πόλη για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένου ενός απίστευτα μοναδικού πύργου νερού, που μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Άμστερνταμ στην Κολωνία με τρένο

Το ταξίδι με το τρένο μεταξύ Άμστερνταμ και Κολωνίας είναι τόσο γρήγορη και προσιτή επιλογή. Ο χρόνος ταξιδιού από τον Κεντρικό Σταθμό του Άμστερνταμ είναι συγκρίσιμος με τον οδηγό, σε μόλις δύο ώρες και 40 λεπτά. Είναι σημαντικό να κλείσετε το ταξίδι σας δύο έως τρεις μήνες εκ των προτέρων για τους πιο οικονομικούς ναύλους και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στην ιστοσελίδα του NS Hispeed.

Άμστερνταμ στην Κολωνία με λεωφορείο

Αρκετές εταιρείες λεωφορείων εξυπηρετούν τη διαδρομή μεταξύ Άμστερνταμ και Κολωνίας. Το διεθνές λεωφορείο είναι περίπου το ήμισυ της τιμής του τρένου, αλλά και η μισή ταχύτητα. Οι Eurolines διαθέτουν φανταστικά ποσοστά προώθησης, αλλά είναι λίγα και απέχουν μεταξύ τους, οπότε αναμένετε ότι οι ναύλοι θα είναι πολύ υψηλότεροι που υποσχέθηκαν.

Άμστερνταμ στην Κολωνία με αυτοκίνητο

Ένα οδικό ταξίδι από το Άμστερνταμ προς την Κολωνία επιτρέπει στους ταξιδιώτες την ευελιξία να σταματήσουν σε οποιοδήποτε αριθμό προορισμών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού 150 χλμ. (240 χλμ.) Κατά βούληση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, δεδομένων των πολλών μικρών, γραφικών πόλεων που ευθυγραμμίζουν τη διαδρομή μεταξύ των δύο πόλεων. Για να κάνετε το ταξίδι σας δύο και μισή ώρα όσο το δυνατόν πιο σαφές, επισκεφτείτε το ViaMichelin.com για να εντοπίσετε λεπτομερείς οδηγίες και να υπολογίσετε το κόστος ταξιδιού.

Άμστερνταμ προς Κολωνία με αεροπλάνο

Ενώ μπορεί να είναι δυνατή η πτήση μεταξύ του Άμστερνταμ και της Κολωνίας στην KLM Cityhopper σε μόλις μία ώρα, είναι μακράν η πιο ακριβή και χρονοβόρα επιλογή. Φροντίζοντας τον χρόνο check-in συν τα ταξίδια προς και από το αεροδρόμιο και θα αποφύγετε σχεδόν καθόλου χρόνο, ούτε χρήματα.