Γυμνές παραλίες κοντά στο Άμστερνταμ

Οι παραλίες φυσικού αερίου είναι συχνά μια περιέργεια για τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ολλανδία και υπάρχουν πολλές τέτοιες παραλίες σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ . Αλλά να σας συμβουλεύουμε: Αν σχεδιάζετε να πάτε σε γυμνή παραλία μόνο για να γλείφουμε, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε. Σε γενικές γραμμές, κοιτάζοντας και φωτογράφώντας άλλους γυμνούς λουόμενους κρύβεται (και σε ορισμένες ιδιωτικές παραλίες, τέτοια συμπεριφορά απαγορεύεται).

Πριν ξεκινήσετε, διερευνήστε τους κανόνες για τη συγκεκριμένη παραλία που σχεδιάζετε να επισκεφθείτε. Ενώ οι ηλιοθεραπευτές επιτρέπεται να κάνουν τις κορυφές τους στις περισσότερες ολλανδικές παραλίες, το πλήρες γυμνό μπορεί να μην επιτρέπεται, ανάλογα με την παραλία.

Σε ορισμένες φυσικές παραλίες, υπάρχουν περιοχές που προορίζονται αποκλειστικά για γυμνιστές. σε άλλες, όλη η παραλία είναι διαθέσιμη. Αναζητήστε πινακίδες ανάγνωσης naturistenstrand (παραλία γυμνιστών) ή naaktstrand (γυμνή παραλία). Εάν πρόκειται για παραλία όπου μόνο ορισμένες περιοχές επιτρέπουν γυμνό, αυτά τα σημάδια θα βρίσκονται στους πυλώνες που σημαίνουν τα σύνορα.

Οι γυμνές παραλίες, που είναι ανοικτές σε όλους, είναι βολικές για το Άμστερνταμ και είναι κατάλληλες τόσο για νέους όσο και για γυμνιστές γυμνιστές.