Τον Δεκέμβριο στον Οδηγό Καιρού και Εκδηλώσεων της Νέας Υόρκης

Η Νέα Υόρκη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσετε τις διακοπές και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ο Δεκέμβριος είναι μια υπέροχη (και δημοφιλής) εποχή για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη. Οι επισκέπτες επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη για να κάνουν τις αγορές τους για διακοπές, να βιώσουν τα καταπληκτικά αξιοθέατα και τις εκδηλώσεις της πόλης (τους Rockettes, anyone?) Και να βιώσουν από πρώτο χέρι τις εντυπωσιακές διακοσμήσεις που κάνουν τη Νέα Υόρκη σε μια χώρα των διακοπών, Κέντρο για τις διακοσμήσεις στο Dyker Heights, Μπρούκλιν . Φυσικά, ο μήνας λήγει με την αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς και την πτώση της μπάλας στην Times Square .

Με σωστή προετοιμασία, μπορεί να είναι ένας αξέχαστος και μαγικός χρόνος για να επισκεφθείτε.

Μέσος Δεκέμβριος Καιρός

Μην αφήσετε το κρύο να σας κρατήσει από το να δείτε όλα τα αξιοθέατα του Δεκέμβρη. Όσο φοράν ντυθείτε σωστά, δεν είναι συνήθως το πάγωμα του ψυχρού το Δεκέμβριο και οι εορτασμοί και τα φώτα της σεζόν φέρνουν μια ενέργεια στην πόλη που είναι ιδιαίτερα αξέχαστη.

Τι να φορέσω

Το ντύσιμο για τον καιρό είναι απαραίτητο για να έχετε έναν ευχάριστο χρόνο στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Παρόλο που ίσως να μην το θεωρήσετε ως υπαίθριο προορισμό, για να δείτε τα περισσότερα αξιοθέατα και να ζήσετε την πόλη, θα βρείτε τον εαυτό σας να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο έξω και ίσως περισσότερο χρόνο περπατώντας από ό, τι θα περίμενε κανείς. Το να είστε άνετα ντυμένοι για τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των στρώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τις διακυμάνσεις των θερμοκρασιών που θα συναντήσετε ανάμεσα στο να βρίσκεστε έξω, στο μετρό και κατά τη διάρκεια επισκέψεων σε μουσεία και αξιοθέατα , θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στο να σας επιτρέψει να μεγιστοποιήσετε απόλαυση κατά την επίσκεψή σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επίσκεψης του Δεκεμβρίου

Η Νέα Υόρκη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε τα ψώνια διακοπών σας. Οι πολλές αγορές διακοπών της πόλης είναι ιδανικά μέρη για να αγοράσετε ενδιαφέροντα δώρα για σχεδόν οποιονδήποτε στον κατάλογο αγορών διακοπών σας - και έχουν γίνει καλά επιτηδευμένα όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να υπάρχουν πολλά τοπικά και χειροποίητα προϊόντα.

Περισσότερα που δεν πρέπει να χάσετε τα αξιοθέατα είναι οι παραστάσεις παραθύρων διακοπών και το φημισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center .

Από την άλλη πλευρά, οι τιμές των ξενοδοχείων και οι αεροπορικές πτήσεις είναι υψηλές, καθώς πρόκειται για το μέγιστο ταξίδι στην πόλη. Και ενώ μπορείτε να πάρετε τυχεροί, η αλήθεια είναι ότι ο καιρός είναι απρόβλεπτος - ενώ μπορείτε να ζήσετε ήπιο καιρό, ο καιρός μπορεί να είναι αρκετά κρύος.

Καλό να ξέρω