Κάνετε το Punch απαγόρευσης από το Campbell Bar του Grand Central στο σπίτι

Το Campbell Apartment, επίσης γνωστό ως The Campbell, είναι ένα μπαρ που βρίσκεται στο Grand Central Terminal στην λεωφόρο Vanderbilt 15, ακριβώς έξω από την 43η οδό στο Midtown. Ήταν στο παρελθόν το ιδιωτικό διαμέρισμα του John W. Campbell, ενός πολύ γνωστού χρηματοδότη, του εκατομμυριούχου Jazz Age, και του διευθυντή του σιδηροδρόμου. Το The Campbell είναι όμορφα ανακαινισμένο και έχει μια αυθεντική αίσθηση της "παλιάς Νέας Υόρκης" και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να έχετε ένα κλασικό κοκτέιλ και να πάρετε την ατμόσφαιρα της εποχής του 1920 μετά από μια μακρά εργάσιμη μέρα.

Οι βελτιώσεις αναδιαμορφώσεως και ράβδων

Το μπαρ θεωρήθηκε εξαιρετικά μυστική τοποθεσία μέχρι το ανακαινισμένο μοντέλο του τον Μάιο του 2017. Η οργάνωση φιλοξενίας του, ο Gerber Group, ήθελε μια πιο περιεκτική εμπειρία για τους μετακινούμενους με το αναδιαμορφωμένο. Τώρα, είναι διαθέσιμες κρατήσεις για περισσότερα από δύο άτομα, αντί για μεγάλα κόμματα, και έχουν γίνει βελτιώσεις φωτισμού. Παρά τις αλλαγές, το μπαρ διατηρεί ακόμα τη γοητεία του και είναι γνωστό ως ιερό και ιστορικό σημείο. Ακόμη θεωρείται ένα κρυμμένο στολίδι από τους μετακινούμενους, οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να απολαύσουν τον υπέροχο χώρο με την ατμόσφαιρα speakeasy και περισσότερο χώρο καθισμάτων.

Εξερευνήστε το The Campbell Bar

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα μοντέρνα κοκτέιλ με φρέσκα υλικά, κρασί και βιοτεχνική μπύρα, καθώς και μενού με επιλογές για μεσημεριανό γεύμα όπως σούπες και σάντουιτς. Ενώ το μενού τείνει να κλίνει προς την ακριβή πλευρά, η μοναδική ατμόσφαιρα και τα νόστιμα ποτά κάνουν το μέρος αξίζει τον κόπο. Οι επισκέπτες που πέφτουν από το ξενοδοχείο θα πρέπει να σημειώσουν ότι τα καπελάκια μπέιζμπολ και τα σορτς δεν επιτρέπονται στο μπαρ, έτσι θα καθίσουν έξω στη βεράντα.

Ωστόσο, η περιστασιακή φθορά είναι γενικά αποδεκτή. Οι οικογένειες πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη ότι οι επισκέπτες πρέπει να είναι 21 ετών ή μεγαλύτεροι και τα παιδιά δεν επιτρέπονται.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ιδιωτικές εκδηλώσεις στο μπαρ The Campbell, τη βεράντα και το παλάτι. Το μπαρ είναι ιδανικό για μεγάλες ομάδες (περίπου 250 άτομα) που θέλουν εκπληκτική οπτική εμπειρία με πράσινο χαλαζίτη και ζωγραφισμένη στο χέρι οροφή.

Οι λάτρεις της βεράντας με παρόμοιο μέγεθος μπορούν να απολαύσουν την εξωτερική βεράντα που διαθέτει το δικό του πλήρες μπαρ και τον εξωτερικό καιρό. Τέλος, το παλάτι προσφέρει ένα εσωτερικό σαλόνι για μια μικρή ομάδα ατόμων (κάτω των 65 ατόμων) με μια σειρά γύρω από φοίνικες μέσα στο τερματικό.

Κάνετε το Punch Απαγόρευσης Campbell στο σπίτι

Απαγόρευση Punch είναι το πιο δημοφιλές κοκτέιλ Campbell. Επιστρέφει στο ύφος των ποτών που σερβίρονται κατά τη διάρκεια της Απαγόρευσης να αποκρύψουν τη γεύση του αλκοόλ για ένα κοινό που πίνει κρασί και μπύρα. Δεν είναι υπερβολικά γλυκό, αλλά έχει λίγο γλυκύτητα από τους διάφορους χυμούς φρούτων που χρησιμοποιούνται. Αυτό το ποτό σαμπάνιας συνοδεύεται από ζωντανή μουσική τζαζ για να καλύψει τις ειδικές βραδιές του Σαββατοκύριακου.

Συστατικά

Παρασκευή

  1. Συνδυάστε το ρούμι, το Grand Marnier και τους χυμούς φρούτων με πάγο σε ένα τσουγκράνα και ανακατεύετε απαλά.
  2. Κορυφή με σαμπάνια.