Δέκα πράγματα που πρέπει να κάνουμε με έκπληξη, Αριζόνα

Δραστηριότητες στο Northwest Valley

Η έκπληξη ήταν λίγο περισσότερο από ένα βενζινάδικο και λίγα μικρά σπίτια το 1938, όταν ο ιδρυτής, ο Homer Charles Ludden, ένας κατασκευαστής ακινήτων της Glendale και ένας κρατικός νομοθέτης, υποδιαιρούσε το αγροτεμάχιο αγροτικών τετραγωνικών μιλίων σε εγχώριες περιοχές χαμηλού κόστους για τους αγροτικούς εργάτες της περιοχής, μετά τη νοτιοανατολική πατρίδα του στη Νεμπράσκα. Σήμερα, είναι μια πόλη 74 τετραγωνικών μιλίων σε κίνηση.

Κοντά στη μια από τις μεγαλύτερες ορεινές διατηρητέες περιοχές της Αριζόνα και βρίσκεται στην έρημο Sonoran στο βορειοδυτικό άκρο της κοιλάδας του Ήλιου , δεν αποτελεί έκπληξη ότι η έκπληξη ονομάστηκε ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη της Αριζόνα αρκετές φορές μετά την απογραφή των ΗΠΑ το 2010.

Είναι μια από τις δέκα πιο πολυπληθείς πόλεις στην Αριζόνα .

Ακόμη και οι Κανσάι Σίτι Ρόιαλς και το Τέξας Ρέιντζερς αποφάσισαν να εγκατασταθούν εδώ. Η αγροτική κοινότητα που ήταν κάποτε νυσταγμένη τετραγωνικά μίλια εξέπληξε σχεδόν όλους όσους αγωνίστηκαν με επιτυχία τις δύο ομάδες μακριά από τα εκπαιδευτικά σπίτια της Φλόριντα. Η αίθουσα του Cactus League Spring Training και το στάδιο , μαζί με μια περιφερειακή βιβλιοθήκη , ένα υδάτινο κέντρο , ένα κέντρο αναψυχής και ένα παθητικό πάρκο 57 στρεμμάτων είναι τα κεντρικά σημεία της ανάπτυξης του τετραγωνικού μιλίου και του κέντρου, τοποθετώντας το Surprise καλά στο δρόμο του να γίνει η παιδική χαρά της Δυτικής κοιλάδας . Αν ταξιδεύετε με το Surprise (οι επιλογές δημόσιων συγκοινωνιών είναι περιορισμένες σε αυτόν τον τομέα), εδώ είναι μερικοί εκτιμώμενοι χρόνοι οδήγησης και χιλιόμετρα από άλλες πόλεις του Greater Phoenix .

Ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο κοντά στο ξενοδοχείο; Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για ξενοδοχεία στην περιοχή Surprise.

  1. Ψάχνετε για μια δροσερή καλοκαιρινή διασκέδαση; Το Aquatics Center 10.562 τετραγωνικών ποδιών της Surprise παίρνει το κολύμπι πέρα ​​από το κουτί. Περιλαμβάνει χώρο παιχνιδιού νερού μήκους 4.700 τετραγωνικών ποδιών με μηδενικό βάθος εισόδου, ανταγωνιστική πισίνα οκτώ λωρίδων, καταδύσεις καλά με δύο πλάκες ενός μέτρου, δύο διαφάνειες, υδρομασάζ, τάξη, παραχωρήσεις και πολλά άλλα.
  1. Δεν χρειάζεστε όμως ένα τεράστιο υδάτινο κέντρο, για να χαρείτε τα μικρά παιδιά. Μπορούν να έχουν όλη τη δροσερή, καλοκαιρινή διασκέδαση που χρειάζονται σε ένα από τα παπούτσια της Surprise .
  2. Πεζοπορία ή ποδήλατο σε ένα σπάνιο καταρράκτη στην έρημο στο White Tank Regional Park που βρίσκεται στη δυτική άκρη του Surprise. Το Waterfall Trail είναι μια πολύ δημοφιλής και εύκολη πεζοπορία, κατάλληλη για όλη την οικογένεια.
  1. Χτυπήστε τα χόρτα σε ένα από τα γήπεδα γκολφ του Surprise. Cimarron στο Sun City Grand, σχεδιάστηκε από τον Greg Nash.
  2. Παίξτε τένις, ρακέτ και πινγκ-πονγκ στο συγκρότημα Surprise Tennis και Racquet Complex. Έχουν πρωταθλήματα καθώς και πτώση τένις. Από καιρό σε καιρό μπορείτε να πάρετε επίσης επαγγελματικό τένις εδώ.
  3. Το one-stop-shop για οικογενειακή ψυχαγωγία, το Uptown Alley διαθέτει μπόουλινγκ, ετικέτα λέιζερ και παιχνίδια, καθώς και ένα πλήρες εστιατόριο και ευκαιρίες νυχτερινής ζωής για το πλήθος ενηλίκων.
  4. Περάστε μια μέρα στη Βορειοδυτική Περιφερειακή Βιβλιοθήκη της περιφέρειας Maricopa. Η βιβλιοθήκη των 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων, 20.000 τετραγωνικών ποδιών, διαθέτει κατάστημα δώρων και πολλούς υπολογιστές επίπεδης οθόνης με κοινόχρηστο κοινό και ξεχωριστούς χώρους ενηλίκων, εφήβων και παιδιών με αίθουσες ανάγνωσης θερμοκηπίου με θέα σε μια λίμνη 5 στρεμμάτων.
  5. Απολαύστε το μπέιζμπολ Cactus League στην Έκπληξη! Δείτε το Kansas City Royals και το Texas Rangers σε δράση στο γήπεδο πολλαπλών χρήσεων αξίας $ 48 + εκατομμυρίων. Αθλητικά παιχνίδια του μπέιζμπολ κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.
  6. Το φθινόπωρο, υπάρχει περισσότερη δράση μπέιζμπολ όταν το Surprise Saguaros παίζει στο baseball του Fall League στο Surprise Stadium.
  7. Όταν οι διακοπές περνούν γύρω, σκεφτείτε την Έκπληξη. Ανεξάρτητα από τις θερμοκρασίες, υπάρχει πάντα χιονισμένο χτύπημα στο ετήσιο πάρκο έκπληξη του City το Δεκέμβριο, καθώς και πυροτεχνήματα και φανταστικές εκδηλώσεις την 4η Ιουλίου .

Απολαύστε την επίσκεψή σας στο Surprise, Αριζόνα!