Δραστηριότητες σε Gilbert, AZ

Ο Gilbert έχει μεγαλώσει γρήγορα και συνεχίζει να μεγαλώνει!

Επισκέπτοντας τον Gilbert, την Αριζόνα, δεν θα ξέρατε ποτέ ότι βρίσκεστε σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κοινότητες του έθνους. Την τελευταία δεκαετία, ο Gilbert εξελίχθηκε σε ρυθμό απαράμιλλη από τις περισσότερες κοινότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καθώς ο Gilbert έχει μεγαλώσει, η κοινότητα έχει αναγνωρίσει την ανάγκη να αναπτύξει μια ισχυρή, διαφοροποιημένη οικονομία διατηρώντας ταυτόχρονα την επιθυμητή ποιότητα ζωής. Στο Gilbert υπάρχουν πάντα πράγματα διασκέδασης, η κοινότητα είναι ενεργή και οι επιχειρήσεις είναι ευημερούσες.

Αυτά τα ξενοδοχεία στο Gilbert και το Chandler θα σας φέρουν κοντά στη δράση!

Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές για πράγματα να κάνουμε σε Gilbert, Αριζόνα:

Ακρωτηριασμός
Στην παράκτια περιοχή διατηρούνται πάνω από 200 είδη πουλιών όλο το χρόνο. Υπάρχουν 4,5 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας και ψάρεμα στη λίμνη αναψυχής στο Water Ranch. Αυτή η μοναδική περιοχή σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο νερό για να δημιουργήσει ιζήματα άγριας ζωής υγροτόπων της Κοινότητας για αναψυχή, εκπαίδευση και έρευνα. Το Ινστιτούτο Riparian Institute προσφέρει επίσης προγράμματα και μαθήματα στο κοινό, όπως πεζοπορίες για πτηνά, παιδικά στρατόπεδα και προγράμματα, καθώς και δημόσιες προβολές στο νέο παρατηρητήριο.

Topgolf
Ανεξάρτητα από το επίπεδο γλωσσομάθειας που διαθέτετε, μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας και οι φίλοι σας να περάσετε ωραία παίζοντας γκολφ στόχου στο Topgolf. Πρόκειται για τρόφιμα και διασκέδαση - και είναι ελεγχόμενο για το κλίμα. Δεν χρειάζεστε τον δικό σας εξοπλισμό και όλες οι ηλικίες μπορούν να παίξουν.

San Tan Village
Σταματήστε και αγοράστε μέχρι να πετάξετε σε περισσότερα από εκατό καταστήματα όλων των μεγεθών και στυλ, καθώς και σαλόνια, εστιατόρια, ταινίες και πολλά άλλα.

Είναι ένας εξωτερικός προορισμός αγορών.

Μνημείο 9-11
Το 2011, η πόλη Gilbert ανέθεσε ένα μόνιμο, υπαίθριο μνημείο στα θύματα των 9-11. Μπορείτε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της ετήσιας 9-11 τελετής, ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα του έτους.

Νοτιοανατολική Περιφερειακή Βιβλιοθήκη
Βρίσκεται σε μια περιοχή 127 στρεμμάτων, η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όχι μόνο προσφέρει βιβλία, βίντεο, CD και πρόσβαση στο διαδίκτυο, οι επισκέπτες έχουν επίσης καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη στο Water Ranch .

Κληρονομιάς
Μια επίσημα αναγνωρισμένη και καθιερωμένη ιστορική περιοχή, η Heritage District σηματοδοτεί την αρχική τοποθεσία του Gilbert και εξακολουθεί να είναι το ιστορικό κέντρο της κοινότητας. Η περιοχή κληρονομιάς περιλαμβάνει ένα μοναδικό εστιατόριο, καταστήματα και γραφεία.

Hale Center Θέατρο
Το θέατρο Hale Center έχει μια θρυλική κληρονομιά ως η μεγαλύτερη, συνεχώς λειτουργούσα, ιδιωτική και λειτουργούσα εταιρεία θεάτρου στην Αμερική. Μπορείτε να το βρείτε τώρα στην περιοχή κληρονομιάς στο κέντρο του Gilbert, παρουσιάζοντας ποικίλες θεατρικές παραστάσεις.

Higley Κέντρο Τεχνών Τέχνης
Δράσεις, συναυλίες και ψυχαγωγία από τοπικές εταιρείες θεάτρου καθώς και καλλιτέχνες γνωστούς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ειδικές παραστάσεις ημέρας και τιμές εισιτηρίων για τα σχολεία.

Πλατεία Gilbert Town
Το Gilbert Town Square, ένα αστικό χωριό που δημιουργήθηκε από την Triple Five Arizona Development, διαθέτει θέατρο megaplex με 14 οθόνες, καταστήματα λιανικής και εστιατόρια.

Ημέρες του Gilbert
Το Νοέμβριο σηματοδοτεί τις ημέρες Gilbert, μια μοναδική, τριήμερη γιορτή που σηματοδοτεί την οδόστρωμα του Gilbert Road μέσω του κέντρου. Το Gilbert Days προσφέρει δραστηριότητες γεμάτες διασκέδαση για όλη την οικογένεια, όπως οι εκδηλώσεις Gilbert Days 5K Run και 1 Mile Fun Run, μια παρέλαση στο κέντρο της πόλης και η δράση και το καρναβάλι IPRA Rodeo.

Μουσείο ιστορικής κοινωνίας Gilbert
Η ιστορία της πόλης έχει συλληφθεί στο μουσείο ιστορικής κοινωνίας Gilbert. Βρίσκεται σε ένα κτίριο που ήταν κάποτε η αρχική σχολή πόλεων στις 10 S. Gilbert Road, τηλέφωνο 480-926-1577.

Κεντρικό σύστημα Trail
Το σύστημα διαδρομής πολλαπλών χρήσεων του Gilbert προσφέρει 135 μίλια από την απόλαυση για τους λάτρεις της υπαίθρου. Υπάρχουν 40 χιλιόμετρα ιππασίας, 54 χιλιόμετρα σηματοδοτημένων ποδηλατικών μονοπατιών, μονοπάτια τριών μιλίων μίας πλευράς με σημαδεμένα μονοπάτια ποδηλάτου, 16 μίλια μονοπάτια πορείας χωρίς σήμανση, 17 μίλια διαδρομών πολλαπλών χρήσεων κατά μήκος των καναλιών και πέντε χιλιόμετρα μη καναλιών διαδρομές.

Freestone Skate Park
Από τον πρωτοπόρο inline skater στον ακραίο skateboarder, το skate park του Gilbert διαθέτει χαρακτηριστικά που φιλοξενούν όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Το πάρκο skate που βρίσκεται στο Freestone Park προσφέρει δωρεάν, μη εποπτευόμενο πατινάζ στους επισκέπτες.

Freestone Park
Το ναυαρχικό πάρκο του Gilbert είναι πραγματικά ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφτείτε και να παίξετε. Το Freestone Park διαθέτει γήπεδα σπορ, αθλητικά γήπεδα, τρένο, παραχώρηση κλουβιών, παιδικές χαρές και ράμματα για πικ-νικ για να απολαύσουν οι επισκέπτες. Στο πάρκο θα βρείτε επίσης το αμφιθέατρο, το Skate Park του Gilbert και το Freestone Recreation Centre.

Ανατολή και ποτό
Ο Gilbert έχει γίνει ένας προορισμός της Ανατολικής κοιλάδας για μοναδικές και συναρπαστικές επιλογές για φαγητό. Πολλές από τις εγκαταστάσεις υπάρχουν στην ιδιοκτησία και λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο. East Valley προορισμός για μοναδικές και συναρπαστικές επιλογές για φαγητό. Πολλές από τις εγκαταστάσεις υπάρχουν στην ιδιοκτησία και λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο.

Νερό διασκέδαση
Όλο το καλοκαίρι θα βρείτε οικογενειακές βρεγμένες στο σιντριβάνι pop-jet στο Heritage Square, ακριβώς κάτω από τον πύργο του νερού Gilbert και απέναντι από το θέατρο Hale. Είναι δωρεάν! Ο Gilbert διαθέτει επίσης τέσσερις δημόσιες πισίνες.

Αναψυχή για το σκυλί
Ο Gilbert έχει ορίσει περιοχές όπου μπορείτε να επιτρέψετε στο σκυλί σας να παίξει off-leash. Ένας από αυτούς, Cosmo, είναι μοναδικός στο ότι υπάρχει μια λίμνη όπου τα σκυλιά μπορούν να κολυμπήσουν.

Αγροτουρισμός
Ενδιαφέρεστε για το πώς ο Gilbert και οι γειτονικές κοινότητες υποστηρίζουν την τοπική γεωργία και προσκαλούν τους ντόπιους και τους τουρίστες να συμμετάσχουν; Διαβάστε περισσότερα για τον αγροτουρισμό και τον οικοτουρισμό στην Ανατολική κοιλάδα.

Απολαύστε τον εαυτό σας στο Gilbert της Αριζόνα!