Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Peoria, Αριζόνα

Η Peoria αναπτύσσεται γρήγορα

Peoria, Αριζόνα είναι η ένατη μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία της Αριζόνα , με πληθυσμό πάνω από 160.000 ανθρώπους. Είναι επίσης μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κοινότητες του κράτους. Στην πραγματικότητα, μεταξύ του 1990 και του 2000 η Peoria ήταν η 2η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Γεωγραφικά, η Πεόρια καλύπτει 170 τετραγωνικά μίλια στο βορειοδυτικό τμήμα της κοιλάδας.

  1. Μόλις λίγα λεπτά μακριά και μερικά δολάρια μπορείτε να απολαύσετε μια όαση στην έρημο. Ακριβώς βόρεια της Peoria μπορείτε να κάνετε πλεύσεις, σκι, ψάρεμα ή κατασκήνωση στο Lake Pleasant Regional Park .
  1. Μπορείτε να πετάξετε προσομοιωμένες αποστολές πτήσης διαστήματος! Ολοκληρωμένες με κονσόλες υπολογιστών, ακουστικά επικοινωνίας, συνεχή μηνύματα στα μεγάφωνα, ηλεκτρονικά μηνύματα, συμπαίκτες και πρακτικές δραστηριότητες σε επιστημονικούς σταθμούς. Κάντε ένα ταξίδι στα αστέρια στο διαστημικό κέντρο Challenger της Αριζόνα .
  2. Το Theatre Works φέρνει ζωντανή σκηνή ψυχαγωγίας στη βορειοδυτική κοιλάδα του Peoria Center for Performing Arts .
  3. Το θέατρο δείπνου, συνήθως μουσικής ποικιλίας, είναι η ειδικότητα του θεάτρου Broadway της Αριζόνα .
  4. Το Rio Vista Community Park διαθέτει ένα πάρκο skate, ένα splash pad, ένα αστικό πρόγραμμα αλιείας, καθώς και ένα υπέροχο κέντρο αναψυχής που προσφέρει και καθημερινά περάσματα.
  5. Πηγαίνετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας στο Πάρκο Τραμπολίνο στο εσωτερικό της Sky Zone . Μπορείτε να παίξετε 3-D dodge μπάλα, μπάσκετ τραμπολίνο, άλμα σε μια κοιλότητα αφρού, να λάβει μια τάξη ή μόλις .... άλμα.
  6. Πιάσε τον πυρετό το βράδυ του Σαββάτου στο Canyon Speedway Park (γνωστό και ως Canyon Raceway). Το Canyon Raceway είναι ένα οβάλ πηλό 3/8 μιλίων που τρέχει το Modifieds.
  1. Δείτε το Baseball Spring Training ή μία από τις πολλές ειδικές εκδηλώσεις στο αθλητικό συγκρότημα Peoria . Εκτός από τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές δραστηριότητες του μπέιζμπολ, το αθλητικό συγκρότημα Peoria φιλοξενεί φεστιβάλ, εκθέσεις τέχνης και χειροτεχνίας, αρκετές συναυλίες, αθλητικό φεστιβάλ και υπαίθριες εκθέσεις σκαφών για τα ακίνητα των 150 στρεμμάτων.
  1. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας με πυροβόλα όπλα ρεπλίκα και εικονικές προσομοιώσεις μεγάλης οθόνης στο Modern Round .
  2. Δοκιμάστε την ικανότητά σας να χτυπήσετε εκείνη την μικρή λευκή μπάλα γύρω από πολλά γήπεδα γκολφ , τόσο εκτελεστικά όσο και πρωταθλήματα, στην Peoria.
  3. Περπατήστε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας στο White Tanks ή στο Bradshaw Mountains μόνο λίγα λεπτά από την πόλη. Το καταρράκτη είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να πάρω τα παιδιά να δουν πετρογλυφικά!
  4. Κερδίστε τα παγοπέδιλά σας για δροσερή διασκέδαση στο AZ Ice . Υπάρχουν προγράμματα όλο το χρόνο για όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα και τα ενδιαφέροντα.
  5. Υπάρχουν 14 κινηματογραφικές αίθουσες κινηματογράφου Harkins , εστιατόρια και ειδικά καταστήματα σε ένα από τα νεότερα υπαίθρια εμπορικά κέντρα στην περιοχή Park West Mall .

Απολαύστε την επίσκεψή σας στην Peoria της Αριζόνα!

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.