Πώς να παντρευτείτε στη Νέα Υόρκη

Ο Μίνι-Οδηγός σας για Άδεια Γάμου της Νέας Υόρκης και Γάμοι Δημαρχείου

Η Νέα Υόρκη είναι μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις στον κόσμο - ένα τέλειο σημείο για το γάμο των ονείρων σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να παντρευτείτε στη Νέα Υόρκη, από την απόκτηση άδειας γάμου σας για την οργάνωση του γάμου σας.

Πώς μπορώ να αποκτήσω άδεια γάμου στη Νέα Υόρκη;

Θα χρειαστείτε άδεια γάμου της Νέας Υόρκης για να την κάνετε νόμιμη. Προκειμένου να αποκτήσει άδεια, ο μελλοντικός νύφης και ο γαμπρός πρέπει να εμφανιστούν αυτοπροσώπως σε ένα από τα γραφεία του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης:

Ποιες είναι οι Απαιτήσεις Εφαρμογής για Άδεια Γάμου της Νέας Υόρκης;

Η νύφη και ο γαμπρός θα κληθούν να συμπληρώσουν αίτηση για άδεια γάμου, η οποία είναι μια ένορκη βεβαίωση που ζητά προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης , αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και οικογενειακό ιστορικό.


Θα χρειαστείτε μια πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μια εντολή χρημάτων ύψους $ 35 (πληρωτέα στον "City Clerk της Νέας Υόρκης"), απόδειξη της ταυτότητάς σας και απόδειξη της ηλικίας σας εάν είστε ή φαίνεται να είστε κάτω των 18 ετών παλαιός.
Οι αποδεκτές μορφές αναγνώρισης περιλαμβάνουν:

Δεν απαιτείται εξέταση αίματος. Η άδεια γάμου της Νέας Υόρκης είναι καλή για 60 ημέρες. Παρόλο που η άδεια γάμου εκδίδεται αμέσως, υπάρχει μια απαιτούμενη περίοδος αναμονής 24 ωρών από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας. Αυτός ο κανόνας προφανώς σχεδιάστηκε για να αποθαρρύνει τις βιαστικές αποφάσεις του γάμου.

Παράξενο γεγονός από τον υπάλληλο της πόλης: Δεν υπάρχει κανένας νόμος κατά του γάμου μεταξύ δύο ξαδέρφων στη Νέα Υόρκη (!).

Πώς μπορώ να έχω μια τελετή γαμήλιας δεξίωσης του Δημαρχείου της Νέας Υόρκης;

Τον Ιανουάριο του 2009, το Γραφείο Γάμου του Μανχάταν πήρε ένα makeover 12,3 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταφέροντας σε ένα ιστορικό κτίριο 24.000 τετραγωνικών ποδιών με μαρμάρινα και χάλκινα σχεδιαστικά στοιχεία από την αρχική αρχιτεκτονική της δεκαετίας του 1920. Μαζί με τη γοητεία του παλιού κόσμου, το Manhattan Marriage Bureau διαθέτει τεχνολογία και άνεση του 21ου αιώνα. Μπορείτε να αποκτήσετε πιο αποτελεσματικά την άδεια γάμου ή την εγχώρια συνεργασία σας με ενοποιημένες γραμμές και αυτοεξυπηρετούμενα περίπτερα υπολογιστών. Θα βρείτε επίσης ένα άνετο καθιστικό με οθόνες βίντεο και τηλεφωνικούς μεταφραστές με υπηρεσία σε 170 γλώσσες.

Μπορείτε να παντρευτείτε στο Manhattan Marriage Bureau μόνο για $ 25 (πληρωτέα με πιστωτική κάρτα ή χρηματική εντολή πληρωτέα στον City Clerk).

Οι τελετές πολιτικού γάμου εκτελούνται στο γραφείο του Μανχάταν από τις 8:30 π.μ. έως τις 3:45 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. δεν γίνονται δεκτές κρατήσεις ή ραντεβού.

Τα ζευγάρια πρέπει να έχουν έγκυρες άδειες γάμου, ταυτότητα και τουλάχιστον έναν μάρτυρα ηλικίας άνω των 18 ετών που θα παρουσιαστεί στη γαμήλια τελετή (ο μάρτυρας πρέπει επίσης να φέρει έγκυρη ταυτότητα). Μετά την τελετή του πολιτικού γάμου, θα σας εκδοθεί πιστοποιητικό γάμου εκείνη την ημέρα. Συγχαρητήρια!