Πώς να αποκτήσετε άδεια οδήγησης της Νέας Υόρκης

Η Νέα Υόρκη είναι μια από τις λίγες πόλεις που είναι εύκολο να ζήσουν χωρίς αυτοκίνητο. Στην πραγματικότητα, πολλοί Νέα Υόρκη βασίζονται αποκλειστικά στις δημόσιες συγκοινωνίες και την δύναμη των ποδιών για να περάσουν κάθε μέρα.

Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα στιγμές που ένα αυτοκίνητο μπορεί να κάνει τη ζωή στη Νέα Υόρκη πολύ πιο εύκολη. Εάν είστε κάτοικος της πολιτείας της Νέας Υόρκης, η άδεια οδήγησης είναι απαίτηση για να φτάσετε στο τιμόνι.

Εδώ είναι η σέσουλα για το πώς να πάρει άδεια οδήγησης της πολιτείας της Νέας Υόρκης:

1. Πάρτε την άδεια του μαθητή σας

Για να λάβετε τα απαραίτητα βήματα για να γίνετε κάτοχος άδειας, πρέπει πρώτα να λάβετε την άδεια ενός μαθητευόμενου, συμπληρώνοντας μια εξέταση, συμπληρώνοντας μια εξέταση ματιών και περάνοντας μια γραπτή εξέταση. Κάθε υποκατάστημα του Υπουργείου Μεταφορών της Νέας Υόρκης (DMV) προσφέρει τη γραπτή δοκιμασία, η οποία αποτελεί μια γενική επισκόπηση των βασικών νόμων περί κυκλοφορίας. Τα εγχειρίδια για έλεγχο είναι διαθέσιμα σε απευθείας σύνδεση και σε τοποθεσίες DMV. Σημειώστε ότι πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να υποβάλετε αίτηση.

Υπάρχουν 4 τοποθεσίες DMV του Μανχάταν: 11 οδός Γκρίνουιτς, 159 οδός Ε. 125, 366 οδός 31, και οδός 145 ο. 30 ος. Λάβετε οδηγίες για όλες τις τοποθεσίες DMV της Νέας Υόρκης.

2. Πάρτε μια κατηγορία οδήγησης

Τώρα που έχετε την άδεια, επιτρέπεται να βρίσκεστε στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου με άδεια οδηγού στο κάθισμα του συνοδηγού και ήρθε η ώρα να εξασκηθείτε. Ο οδηγός δεν είναι μόνο για το γυμνάσιο. οι καθορισμένες κατηγορίες προ-αδειοδότησης διατίθενται σε όλη την πόλη.

Αυτά τα μαθήματα προ-αδειοδότησης θα σας διδάξουν βασικές ικανότητες οδήγησης όπως στροφές τριών σημείων και παράλληλο parking. Εκτός από την πραγματική οδήγηση, τα μαθήματα περιλαμβάνουν ένα εκπαιδευτικό μάθημα, σε συνδυασμό με βίντεο οδήγησης ασφαλείας και περιστασιακά γραπτά κουίζ. Το εκπαιδευτικό μέρος του προγράμματος θα πρέπει να ισούται περίπου με 5 ώρες και απαιτείται να λάβει πιστοποιητικό MV-278, το οποίο είναι απαραίτητο για τον προγραμματισμό του οδικού τεστ.

Όσον αφορά τον πραγματικό χρόνο οδήγησης, το DMV συνιστά όλοι οι πιθανοί υποψήφιοι να έχουν τουλάχιστον 50 ώρες οδήγησης υπό εποπτεία πριν κάνουν τις οδικές δοκιμές τους, με τουλάχιστον 15 ώρες πρακτικής οδήγησης τη νύχτα (μετά το ηλιοβασίλεμα). Συνιστάται επίσης να διεξάγονται τουλάχιστον 10 ώρες οδήγησης υπό εποπτεία σε μέτρια έως βαριά κυκλοφορία.

3. Περάστε τη δοκιμή οδικής άδειας του οδηγού NYS

Ο προγραμματισμός της οδικής δοκιμής σας είναι τόσο εύκολος όσο ο επισκέπτης στον ιστότοπο του DMV ή καλείτε να κάνετε το ραντεβού σας. Για να προγραμματίσετε την οδική σας δοκιμή, θα χρειαστείτε τον αριθμό αναγνωριστικού DMV από την άδεια του μαθητή σας, την ημερομηνία γέννησής σας, το πιστοποιητικό μαθημάτων MV-278 πριν από τη χορήγηση άδειας ή το πιστοποιητικό εκπαίδευσης του οδηγού MV-285 και τον ταχυδρομικό κώδικα της τοποθεσίας όπου σχεδιάζετε για να πραγματοποιήσετε τη δοκιμή δρόμου.

4. Πάρτε την άδεια οδήγησης σας

Μόλις περάσετε το road test σας (συγχαρητήρια!), Θα λάβετε μια απόδειξη από τον εκπαιδευτή σας και μια προσωρινή άδεια. Αυτή η προσωρινή άδεια, σε συνδυασμό με την άδειά σας, αποτελεί απόδειξη της κατάστασής σας ως οδηγού με άδεια χρήσης. Η επίσημη άδεια θα φτάσει στο ταχυδρομείο σε περίπου δύο εβδομάδες.

Κάθε νέος οδηγός έχει εξάμηνη δοκιμαστική περίοδο που ξεκινά από την ημερομηνία που περάσατε το οδικό σας τεστ. Να είστε προειδοποιημένοι: Το DMV θα αναστείλει την άδεια οδήγησης εάν διαπράξετε συγκεκριμένες παραβιάσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής σας περιόδου.

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay