2017-18 Ημερολόγιο του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Υόρκης: Δημοτικό, Μέση, Γυμνάσιο του Μπρούκλιν

Διακοπές, σχολικές διακοπές, ημερολόγια για το δημόσιο σχολείο της Νέας Υόρκης 2017-18

Το Μπρούκλιν είναι γνωστό ότι διαθέτει μερικά από τα καλύτερα δημόσια σχολεία της πόλης. Οι λαοί συρρέουν στο Brownstone Brooklyn για τα πολυπόθητα σημεία στα τοπικά δημόσια σχολεία. Ωστόσο, το μυστικό είναι έξω και τώρα υπάρχουν λίστες αναμονής για τάξεις νηπιαγωγείου. Η πολεοδομική διαδικασία σε όλη την πόλη έχει κάποια σχολεία που είναι πιο σκληρά για να μπουν σε σύγκριση με κάποια από τα καλύτερα κολέγια της χώρας. Η πόλη έχει επίσης αυξήσει το σύστημα Pre-K, για να βοηθήσει στην κάλυψη της ανάγκης όλων των γονέων.

Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε πότε το σχολείο είναι σε συνεδρίαση και πότε δεν είναι, το νέο ημερολόγιο NYC DOE μόλις κυκλοφόρησε για το επερχόμενο σχολικό έτος.

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να πάρετε μια θέση σε αυτό το σχολικό έτος 2017-2018, εδώ είναι μια σύνδεση με το ημερολόγιο.

Απλά θέλω τα κυριώτερα σημεία; Το σχολικό έτος ξεκινάει την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και λήγει την Τρίτη 26 Ιουνίου . Το Winter Break διαρκεί από τις 25 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου . Η διανυκτέρευση είναι από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου . Το εαρινό διάλειμμα είναι η 30η-6η Μαρτίου . Τα τελευταία χρόνια, το DOE πρόσθεσε πρόσθετες διακοπές στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου του Eid al-Fitr στις 15 Ιουνίου.

Για πολλά χρόνια μόνο οι μαθητές του Μπρούκλιν και των Κουίνς πήραν την ημέρα Μπρούκλιν / Κουίνς, αλλά τώρα μετονομάστηκαν σε Ημέρα Επέτειος / Ημέρα Συνεδριάσεων Καγκελαρίου και ολόκληρο το σχολικό σύστημα είναι απενεργοποιημένο. Αυτό γίνεται την Πέμπτη 7 Ιουνίου. Άλλες ημέρες αργιών περιλαμβάνουν την 21η και 22η Σεπτεμβρίου για το Rosh Hashanah, την 9η Οκτωβρίου για την Ημέρα του Κολόμβου και την 7η Νοεμβρίου για την Ημέρα των Εκλογών.

Και βέβαια, διαλείμματα ευχαριστιών στις 23 και 24 Νοεμβρίου. Δευτέρα 15 Ιανουαρίου είναι η Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και η σεληνιακή Πρωτοχρονιά είναι η Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και η Δευτέρα 28 Μαΐου είναι Ημέρα Μνήμης.

Υπάρχουν ορισμένες ημέρες που έχουν οριστεί για τις ημέρες πριν από το Pre-K και για τους μαθητές γυμνασίου, ελέγξτε το ημερολόγιο στον παραπάνω σύνδεσμο για να βρείτε αυτές τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Σημειώστε ότι τα ιδιωτικά σχολεία του Μπρούκλιν ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα από τα δημόσια σχολεία, οπότε αν ψάχνετε για αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να επικοινωνήσετε με το συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο. Το ιδιωτικό σχολικό ημερολόγιο συνήθως διέρχεται άνοιξη τον Μάρτιο και το σχολείο τελειώνει στις αρχές Ιουνίου.

Αν έχετε παιδιά στη ρυμούλκηση και θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα όταν οι φοιτητές του NYC βρίσκονται στο σχολείο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που πρέπει να έχετε στο χέρι. Όταν τα σχολεία είναι έξω, υπάρχουν συχνά γραμμές στα μουσεία κλπ. Ψάχνετε για ένα παιδί φιλικό δρομολόγιο για το ταξίδι σας στο Μπρούκλιν και το μεγάλο μήλο, εδώ είναι οι επιλογές μας από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε στο Μπρούκλιν.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε το Μπρούκλιν με τα παιδιά. Παρόλο που ο δήμος μπορεί να είναι γνωστός για τις παραδοσιακές τρώγονες και τις ψαροταβέρνες, υπάρχουν πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Εάν έχετε μόνο μια σύντομη περίοδο για να περάσετε στο Μπρούκλιν με τα παιδιά ή εάν είστε γονέας πόλης και προσπαθείτε να γεμίσετε ένα από αυτές τις ημέρες μακριά με μια εκπαιδευτική δραστηριότητα, εδώ είναι μερικές ιδέες.

Ξεκινήστε τη μέρα σας εξερευνώντας τις πολλές παιδικές χαρές του Μπρούκλιν, όπου τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδρούν και να μαθαίνουν πολλές ζωτικές ικανότητες όπως το πώς να συνεργαστείτε με άλλους. Εάν δεν είστε οπαδός της υπαίθρου ή περιμένετε το παιδί σας να κάνει μια κούνια, κατευθυνθείτε στο Παιδικό Μουσείο του Μπρούκλιν.

Αυτό το ιστορικό παιδικό μουσείο συχνά φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις σε σχολικά διαλείμματα. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για διάλειμμα στο σχολείο, έχουν πάντα τακτικές εκδηλώσεις κάθε μέρα. Ή επισκεφθείτε το Μουσείο του Μπρούκλιν και δείτε τη συλλογή μούμια. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε την ημέρα είναι στην προκυμαία στο Πάρκο Bridge Brooklyn, όπου μπορείτε να κάνετε πατινάζ, καγιάκ, να κάνετε μια βόλτα με ποδήλατο και να φάτε πίτσα σε μια πιτσαρία στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στο χαμηλότερο Μανχάταν.

Μια ημέρα μακριά από το σχολείο δεν χρειάζεται να είναι μια μέρα μπροστά από την τηλεόραση. Ελπίζουμε να απολαύσετε το ταξίδι σας γύρω από το Μπρούκλιν και τις ημέρες σας μακριά από το σχολείο.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein