Πρώτα Σάββατα στο Μουσείο Μπρούκλιν: Ελεύθερος Πολιτισμός και Διασκέδαση

Target First Saturdays: Κόμμα ελεύθερου χορού, μουσική, διαλέξεις και διασκέδαση

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς πολιτιστικούς προορισμούς του Μπρούκλιν, το "Target First Saturdays" στο Μουσείο του Μπρούκλιν προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται για ελεύθερη νύχτα, για να δουν τα εκθέματα της γκαλερί, να ακούσουν ομιλητές και ζωντανή μουσική, να παρακολουθήσουν δωρεάν ταινίες και να συμμετάσχουν σε χειραψία τέχνης. Κάθε πρώτη εκδήλωση του Σαββάτου οργανώνεται γύρω από ένα διαφορετικό - και πάντα ενδιαφέρον - θέμα. Πρόκειται για μια εκδήλωση πολυ-εκδηλώσεων, φιλική προς την οικογένεια, έξι ωρών που διαρκεί από τις 5 μ.μ. έως τις 11 το πρωί

Και, είναι δωρεάν. Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το επόμενο Target First Saturday στο Μουσείο του Μπρούκλιν .

Μπορείτε να κάνετε μια βραδιά από αυτό. το καφέ του μουσείου σερβίρει νόστιμα σάντουιτς, σαλάτες και ποτά και οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τόσο κρασί όσο και μπύρα σε μπαρ με μετρητά. Όλες οι γκαλερί είναι ανοιχτές στο κοινό.

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Τα πάντα είναι δωρεάν, αλλά κάποια εισιτήρια είναι περιορισμένα

Συνιστάται στους επισκέπτες να φτάσουν νωρίς για ορισμένα προγράμματα, τα οποία, λόγω περιορισμών χώρου, απαιτούν εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν , αλλά για να λάβετε ένα, σας συνιστούμε να πάρετε μια γραμμή μισή ώρα νωρίτερα στο Κέντρο επισκεπτών στο λόμπι Rubin. (Τα μέλη του Μουσείου έχουν προτεραιότητα και μπορούν να λάβουν εισιτήρια την ίδια μέρα, στις 2 μ.μ.)

Αν δείτε ένα γεγονός που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να φτάσετε νωρίτερα, επειδή τα εισιτήρια τελειώνουν γρήγορα. Κανονικά οι γραμμές εισιτηρίων διαμορφώνονται συνήθως 30 λεπτά πριν από τη διανομή εισιτηρίων στο Κέντρο Επισκεπτών που βρίσκεται στο λόμπι Rubin. Τα μέλη μπορούν να παραλάβουν εισιτήρια από το γραφείο μελών, ενώ οι προμήθειες διαρκούν.

Τα θέματα και το ακριβές χρονοδιάγραμμα ανακοινώνονται λίγες εβδομάδες πριν από κάθε "Target First Saturday", το οποίο είναι φυσικά το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα. Δεν υπάρχει πρώτο Σάββατο το Σάββατο εντούτοις το Σεπτέμβριο, καθώς το Μουσείο του Μπρούκλιν είναι ο χώρος διεξαγωγής σειράς μεγάλων εκδηλώσεων που σχετίζονται με την Παρέλαση και το Καρναβάλι της Δυτικής Ινδίας.

Όχι σε κάθε εκδήλωση Target First Saturday ακολουθεί την ίδια μορφή (απαγορεύεται ο ουρανός!), Αλλά γενικά υπάρχει ένας συνδυασμός δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων μουσικής, διαλέξεων, παραστάσεων, συζήτησης βιβλίων και περισσότερων εκδηλώσεων.

Η λέξη "Target" αναφέρεται στο κατάστημα, Target, το οποίο χορηγεί αυτό το θαυμάσιο κοινοτικό γεγονός. Για το Σκοπό αυτό το πρώτο Σάββατο, δείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου Μπρούκλιν.

Αν τυχαίνει να έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε για έξι δολάρια στην παρτίδα τους, η οποία είναι ανοιχτή αργά για αυτό το δημοφιλές μηνιαίο γεγονός.

Ανεξάρτητα από το τι είναι στο δρομολόγιο, εδώ είναι τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Target First Saturdays στο Μουσείο του Μπρούκλιν:

Εάν είστε ντόπιος και έχετε αναγνωριστικό NYC, μπορείτε να πάρετε δωρεάν συμμετοχή στο μουσείο, το οποίο σας δίνει δωρεάν πρόσβαση στο μουσείο και εκπτώσεις στο κατάστημα δώρων. Το Μουσείο Shop είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παραλάβετε τα θέματα με θέμα το Brooklyn, τα εφευρετικά παιχνίδια και τα προϊόντα με μεγάλη έκπτωση σε σχέση με προηγούμενα εκθέματα που θα ευχαριστούσαν κάθε εραστή της τέχνης.

Δεν χρειάζεται να βιαστούμε στο Μουσείο κατάστημα, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22 μ.μ. στο Target Free Saturdays. Έχουν επίσης μια μεγάλη συλλογή από βιβλία τέχνης προς πώληση.

Σήμερα σε έκθεση είναι το δημοφιλές εκθετήριο Georgia O'Keeffe, το οποίο προσελκύει αρκετά πλήθος. Η έκθεση εκτελείται μέχρι τις 23 Ιουλίου 2017 και δεν πρέπει να χάσετε. Ωστόσο, το μουσείο έχει επίσης μια απίστευτη διαπεραστική συλλογή, την οποία θα πρέπει να δείτε κατά τη διάρκεια ενός από τα Target First Saturdays. Αφού χορέψατε στο λόμπι ή ακούσατε μια διάλεξη, φροντίστε να πάρετε τον ανελκυστήρα στον τρίτο όροφο στους εκθεσιακούς χώρους Temples and Tombs και να δείτε την αξιοσημείωτη συλλογή μούμιου και αιγυπτιακών αντικειμένων του μουσείου. Εάν οι μούμιες δεν είναι δικές σας, η συλλογή της αρχαίας αιγυπτιακής τέχνης του μουσείου είναι "μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Οι γκαλερί για αυτή την απαράμιλλη συλλογή έχουν αναδιοργανωθεί και επανεγκατασταθεί. "Δεν μπορείτε παρά να θαυμάσετε τα γλυπτά, τα κεραμικά και τα τεχνουργήματα από την αρχαία Αίγυπτο.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein