Γεύματα για $ 5 ή λιγότερα στη Νέα Υόρκη

Κρατήστε τον προϋπολογισμό σας σε καλό δρόμο με αυτά τα προσιτά γεύματα της Νέας Υόρκης

Για λιγότερο από $ 5, μην περιμένετε πολλή ατμόσφαιρα ή υπηρεσία, αλλά μπορείτε να περιμένετε να έχετε κάποια νόστιμη φαγητό στη Νέα Υόρκη. Αυτές είναι μεγάλες επιλογές όταν είστε πεινασμένοι και χαμηλά σε μετρητά ή σύντομα στην ώρα τους. Εάν θέλετε ένα καλύτερο μέρος για να καθίσετε ενώ τρώτε ένα φτηνό γεύμα, ίσως να θέλετε να δείτε τα γεύματα της Νέας Υόρκης κάτω από $ 10 .

Dojo
Υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό το χορτοφαγικό φιλικό εστιατόριο είναι δημοφιλές με τους κοντινούς φοιτητές της Νέας Υόρκης: πολλές επιλογές, μεγάλες μερίδες και μικρές τιμές.


Τι να παραγγείλετε: Σάντουιτς μπιφτέκι σόγιας + κρέμα αυγού σοκολάτας = 4,25 δολάρια

Βανίλια
Όχι μόνο μπορείτε να γεμίσετε τον εαυτό σας με νόστιμη σούπα και dumplings σε αυτό το πολυσύχναστο κατάστημα ζυμαρικών, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε όλα προετοιμασμένα ενώ περιμένετε. Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, δείξτε κάτι που μαγειρεύουν και ζητήστε το - η παραγγελία απευθείας από το μενού μπορεί μερικές φορές να σημαίνει ότι περιμένετε για πάντα.
118 Eldridge St (Grand & Broome)
212-625-8008
Γειτονιά: Chinatown ( Χάρτης )
Μετρό: Β, Δ στην Grand Street
Τι να παραγγείλετε: Σουσάμι τηγανητό με βόειο κρέας + σχοινόπρασο και χοιρινό τηγανητό + ζάχαρη σόγιας = 3,25 δολάρια

Παπάγια του Γκρέι
Δημοφιλή με τους New Yorkers (και τους επισκέπτες) εν κινήσει, η Papaya του Gray εξυπηρετεί νόστιμα franks σε μια τιμή που είναι δύσκολο να νικήσει.


Τι να παραγγείλετε: Ειδική ύφεση (2 χοτ ντογκ και ένα μέτριο ποτό) = 2,75 δολάρια

Βασιλιά Παπάγια
Υπάρχουν μόνο λίγα τραπέζια και καρέκλες σε αυτές τις κλασικές στάμπες hot dog της Νέας Υόρκης που ισχυρίζονται ότι λατρεύουν τους οπαδούς όπως η Sarah Jessica Parker και η Julia Child.
Τι να παραγγείλετε: Πρωτότυπο Special # 1 (2 franks και 16 ουγκιά τροπικό ποτό) = 4,76 δολάρια

Η πιτσαρία του Patsy
2287-91 First Ave. (117η και 118η Sts)
212-534-9783
Οι φέτες φούρνου καπνιστού άνθρακα είναι διαθέσιμες για να μεταβούν από μία από τις κλασικές αρθρώσεις πίτσας της Νέας Υόρκης. Αυτή η τοποθεσία είναι η αυθεντική πιτσαρία του Patsy, αν και πωλούσαν το όνομα και υπάρχουν πολλές άλλες πιτσαρίες του Patsy's γύρω από το Μανχάταν.
Γειτονιά: Ισπανικά Χάρλεμ ( Χάρτης )
Μετρό: 6 έως 116η οδός
Τι να παραγγείλετε: Δύο φέτες για να πάει = $ 3

Δείτε περισσότερα οικονομικά εστιατόρια με γεύματα στη Νέα Υόρκη για $ 10 ή λιγότερα . Προσπαθώντας να υπολογίσετε πώς να τεντώσετε τον προϋπολογισμό ταξιδιού της Νέας Υόρκης; Ο Mark έχει μερικές εξαιρετικές συμβουλές για ταξίδια προϋπολογισμού στη Νέα Υόρκη για όλες τις πτυχές του ταξιδιού σας.