ΠΑΓΟΣ! στο Gaylord Palms στο Ορλάντο είναι ένα Must-See Holiday Event

Δύο εκατομμύρια λίβρες πάγου μετατρέπονται σε κάθε φανταστική εικόνα των Χριστουγέννων στο Gaylord Palms Resort του Marriott στο Kissimmee της Φλόριντα. Ναι, πάγο στη Φλόριντα! - 36 φορτία φορτίου, για να είμαστε ακριβείς. Ξεκινώντας από το Νοέμβριο και συνεχίζοντας την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, το ICE είναι ένα αστέρι της περιόδου διακοπών της Φλώριδας.

Μια μοναδική έκθεση διακοπών

Αυτή η εκδήλωση για το χειμώνα χαρακτηρίζεται κυριολεκτικά από τόνους γλυπτών πάγου που έχουν σκαλισθεί από καλλιτέχνες από το Χαρμπίν της Κίνας και απεικονίζουν σκηνές εορτασμών διακοπών από όλο τον κόσμο.

Ο διαμορφωμένος, κομμένος, φωτισμένος και συχνά χρωματισμένος πάγος αναλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του συνεδριακού κέντρου του θερέτρου. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το μέγεθος και το εύρος του αξιοθέατου, διαθέτει 1.500 φώτα φθορισμού που είναι κατεψυγμένα σε τρία διαφορετικά είδη πάγου: διαυγές γυάλινο πάγο από κρυστάλλους. λευκό παγωτό σαν πακέτο χιονιού και έγχρωμο πάγο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας, κυριολεκτικά περιβάλλεται από γλυπτά πάγου που απεικονίζουν χαρακτήρες και σκηνές από την εορταστική περίοδο δημιουργημένες σε μια σειρά θεματικών περιοχών.

Απαιτείται σωστή ενδυμασία

Ακόμα κι αν αυτή είναι ηλιόλουστη Φλόριντα, ελάτε προετοιμασμένοι για να είστε σε ένα ψυχρό περιβάλλον 9 βαθμών-Φαρενάιτ. Όλοι οι επισκέπτες είναι εφοδιασμένοι με παπούτσια χειμώνα με κουκούλα σε όλα τα μεγέθη για να ταιριάζουν σε όλους από βρέφη σε μεγάλους ενήλικες. Οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μακρυά παντελόνια και παπούτσια κλειστού τύπου (χωρίς πλαϊνά flip-flops). Τα καπέλα και τα γάντια συνιστώνται για την άνεσή σας και είναι διαθέσιμα για αγορά.

Το ICE Tour

Η αυτοκατευθυνόμενη περιήγηση του ICE ξεκινά με ένα σύντομο πεντάλεπτο βίντεο που εξηγεί πώς ήρθε η εκπομπή ICE στην Αμερική και πώς συναρμολογείται κάθε χρόνο. Το βίντεο εξηγεί τι χρειάζεται για να γίνουν αυτές οι περίπλοκες δημιουργίες και πώς διατηρούνται για να επιβιώσουν στο εύκρατο κλίμα της Φλόριντα.

Στη συνέχεια, θα περπατήσετε πραγματικά σε μια γέφυρα που έχει κατασκευαστεί από πάγο και είναι αρκετά μεγάλη για να κρατήσει πέντε έως 10 άτομα. Ίσως το πιο δραματικό και ισχυρό γλυπτό πάγου είναι το κρυστάλλινο, ρεαλιστικό αντίγραφο της σκηνής της Γεννήσεως. Υπάρχει επίσης μια περίτεχνα σκηνή τραπεζαρίας που δημιουργήθηκε εντελώς από πάγο χωρίς καμία λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένης της οικογενειακής γάτας.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο ICE

Τα παιδιά μπορούν να τραβήξουν τη φωτογραφία τους με το γλυπτό πάγου Santa Claus 10 ποδιών, γεμάτο με το κόκκινο κοστούμι του από πάγο, αλλά το βράδυ της ημέρας θα είναι οι παγοκύστες. Αυτό είναι σωστό, οι νέοι και οι νεαροί στην καρδιά μπορούν να γλιστρήσουν κάτω από πέντε μεγάλες διαφάνειες πάγου. Δεν υπάρχει υποχρεωτικό έλκηθρο - απλά κάθεστε στο παρκέ σας, διπλώστε τα χέρια σας στο στήθος σας και πηγαίνετε. Τα παιδιά πρέπει να είναι σε θέση να περπατήσουν επάνω στις σκάλες από μόνοι τους για να οδηγήσουν τη διαφάνεια. Ο καθένας μπορεί επίσης να σμικρύνει ένα χιόνι καλυμμένο στους εσωτερικούς σωλήνες. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να δείτε έναν από τους τεχνίτες που εργάζονται σε ένα γλυπτό στο Frostbite Factory, τη ζώνη σκάλισμα που προβάλλει τους τεχνίτες ζωντανά.

Πληροφορίες εισόδου

Αν και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στην πόρτα, συνιστάται ιδιαίτερα να τα αγοράζετε ηλεκτρονικά εκ των προτέρων για να εγγυηθείτε την είσοδο όποτε θέλετε.

Δεν είναι αποζημίωση αλλά μπορούν να ανταλλάσσονται για άλλη μέρα ή ώρα. Διατίθενται διάφορα διαφορετικά εισιτήρια συνδυασμού, όπως το ICE μαζί με τις χιονοστιβάδες, το Play and Save και τα περάσματα απεριόριστης πρόσβασης. Οι κάτοικοι της Φλώριδας απολαμβάνουν τιμές έκπτωσης Διατίθεται χώρος στάθμευσης έναντι αμοιβής.