Λήψη απορριμμάτων στο Λας Βέγκας: Πώς λειτουργεί

Οι κάτοικοι πληρώνουν έναν ιδιωτικό εργολάβο, Republic Services, για την αποκομιδή απορριμμάτων

Η δημιουργία συλλογής απορριμμάτων στην κοιλάδα του Λας Βέγκας δεν είναι δημοφιλής στους καταναλωτές, οι οποίοι την αποκαλούν "τεράστιο πόνο" μεταξύ άλλων. Μπορεί να είναι δύσκολο να ρυθμίσετε την υπηρεσία, είτε είστε νέος στην περιοχή, δημιουργώντας υπηρεσία στο όνομά σας για πρώτη φορά είτε μετακομίζοντας σε μια νέα κατοικία. Ακολουθούν ορισμένοι δείκτες που θα σας βοηθήσουν να απλοποιήσετε τη διαδικασία παρέχοντας σας ένα μέρος για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τη συλλογή σκουπιδιών στην περιοχή του Λας Βέγκας.

Η αποκομιδή απορριμμάτων, από το νόμο, εκτελείται από έναν ιδιωτικό εργολάβο τον οποίο πληρώνετε άμεσα για την υπηρεσία αυτή:
Δημοκρατία Υπηρεσίες
770 E. Sahara Ave.
Las Vegas, NV 89104

Ενώ πολλές πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα χρησιμοποιούν φόρους για να πληρώσουν για υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων, το Κεφάλαιο 9.08 του Κώδικα Πόλης του Λας Βέγκας απαιτεί από τους κατοίκους του Λας Βέγκας να πληρώνουν ατομικά για αυτές τις υπηρεσίες, όπως και για το νερό και τον ηλεκτρισμό. Η Republic Services είναι υπεύθυνη για όλη τη συλλογή απορριμμάτων σε όλη την κοιλάδα του Λας Βέγκας. Επί του παρόντος, το τέλος συλλογής απορριμμάτων είναι λιγότερο από $ 20 το μήνα, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει.

Απορρόφηση απορριμμάτων

Η Republic Services παρέχει διπλή εβδομαδιαία παραλαβή απορριμμάτων. Για να παραγγείλετε νέα υπηρεσία, καλέστε (702) 735-5151 ή στείλτε με email την υπηρεσία της Δημοκρατίας με μια αίτηση υπηρεσίας. Κατά την παραγγελία της υπηρεσίας, η Δημοκρατία συμβουλεύει τους πελάτες να προσθέσουν το κινητό καλάθι της εταιρείας 96 γαλλικών για μια μικρή χρέωση μίσθωσης. διαφορετικά, πρέπει να διαθέσετε τα δικά σας δοχεία απορριμμάτων που δεν μπορούν να είναι μεγαλύτερα από 33 γαλόνια ανά τεμάχιο.

Για πιστωτικές και εμπράγματες έρευνες, email: RSSNCreditAndLien@repsrv.com. Αν προτιμάτε να στείλετε κάτι γραπτώς, στείλτε το στο:
Δημοκρατία Υπηρεσίες
PO Box 98508
Las Vegas, NV 89193-8508

Μπορείτε να πληρώσετε τις Υπηρεσίες της Republic online με μια εφάπαξ πληρωμή ή μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματες μηνιαίες πληρωμές.

Συμβουλές για τα σκουπίδια