Πώς να πάρετε μια άδεια οδήγησης Pennsylvania

Μάθετε πώς να αποκτήσετε μια νέα άδεια οδήγησης της Pennsylvania, να αντικαταστήσετε την άδειά σας εκτός του κράτους ή να ανανεώσετε την άδεια οδήγησης της Pennsylvania. Εάν είστε νέοι στο κράτος, μπορεί επίσης να ενδιαφέρεστε για να πάρετε μια άδεια κυνηγιού ή άδεια αλιείας .

Βασικά στοιχεία της εξασφάλισης άδειας οδήγησης Pennsylvania

  1. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να υποβάλετε αίτηση για άδεια οδήγησης της Πενσυλβανίας ή Άδεια εκπαιδευόμενου.
  2. Για να υποβάλετε αίτηση για άδεια οδήγησης της Πενσυλβάνια, πρέπει να εμφανίζεστε προσωπικά σε ένα Κέντρο Άδειας Χρήσης Πενσυλβανίας Driver, να παρέχετε την απαιτούμενη ταυτοποίηση, να συμπληρώνετε τις παρεχόμενες φόρμες, να κάνετε μια δοκιμασία προβολής όρασης και να παρέχετε ένα επιταγή ή χρηματική εντολή πληρωτέα στο PennDOT για το σωστό ποσό .
  1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ: Εάν αυτή είναι η πρώτη άδεια οδήγησης ή η άδεια οδήγησης εκτός του κράτους σας έχει λήξει για περισσότερο από έξι μήνες, θα πρέπει πρώτα να υποβάλετε αίτηση για Άδεια Εκπαιδευόμενου της Πενσυλβανίας, η οποία απαιτεί γραπτό έλεγχο για να μετρήσετε τις γνώσεις σας τα σήματα κυκλοφορίας, τους νόμους οδήγησης της Πενσυλβανίας και τις πρακτικές ασφαλούς οδήγησης.
  2. Για να υποβάλετε αίτηση για Άδεια Εκπαιδευόμενου και να κάνετε τη Δοκιμή Γνώσης σας, θα χρειαστεί να μεταφέρετε τα ακόλουθα στοιχεία σε Κέντρο Άδειας Οδηγοί Αυτοκινήτων της Πενσυλβάνια: 1) Απόδειξη ημερομηνίας γέννησης και ταυτότητας (τα έγγραφα αυτά πρέπει να είναι πρωτότυπα) και 2) ή αποδεκτή απόδειξη του αριθμού σας κοινωνικής ασφάλισης.
  3. Μόλις λάβετε έγκυρη άδεια φοιτητή, θα πρέπει στη συνέχεια να λάβετε και να περάσετε μια δοκιμασία οδήγησης δεξιοτήτων για να λάβετε την άδεια οδήγησης Pennsylvania. Εάν είστε κάτω από την ηλικία των 18 ετών, πρέπει να περιμένετε έξι μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας και να έχετε υπογράψει Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης για τις 50 ώρες κατάρτισης πριν κάνετε το road test.
  1. ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΥ: Οι νέοι κάτοχοι έγκυρης άδειας οδήγησης από άλλο κράτος πρέπει να λάβουν άδεια οδήγησης από την ΠΔ εντός 60 ημερών από την καθιέρωση μόνιμης κατοικίας στην Πενσυλβάνια. Θα χρειαστεί να μεταφέρετε μαζί σας στο κέντρο δοκιμών την έγκυρη άδεια οδήγησης ή την άδεια οδήγησης που εκπέμφθηκε πρόσφατα (έξι μήνες ή λιγότερο) από την προηγούμενη σας κατάσταση, μαζί με την Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης, πρόσθετη ταυτότητα και απόδειξη διαμονής. Δείτε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις αναγνώρισης και κατοίκησης για τους πολίτες των ΗΠΑ .
  1. Δεν απαιτείται γνώση ή δοκιμασία οδήγησης για την αλλαγή έγκυρης άδειας οδήγησης από την πολιτεία σε άδεια οδήγησης της Πενσυλβανίας, αλλά θα χρειαστεί να περάσετε μια εξέταση ελέγχου της όρασης. Όταν εκδοθεί άδεια οδήγησης της Pennsylvania, η άδεια οδήγησης από την προηγούμενη σας κατάσταση πρέπει να παραδοθεί στον εξεταστή στο Κέντρο άδειας οδήγησης.
  2. Εάν η άδειά σας για μη εξουσιοδοτημένο οδηγό έχει λήξει πριν από περισσότερο από έξι μήνες, θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για Άδεια Μαθητών της Πενσυλβανίας και να ολοκληρώσετε όλες τις δοκιμές πριν λάβετε την Άδεια Οδηγού Pennsylvania.
  3. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε την έγκυρη άδεια οδήγησης της Pennsylvania, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας για ανανέωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ένα γραφείο εξυπηρέτησης ή σε οποιοδήποτε κέντρο εξυπηρέτησης οδηγών και οχήματος της Pennsylvania. Μόλις λάβετε την αίτηση ανανέωσης, μια κάρτα κάμερας θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά εντός δέκα ημερών. Για να λάβετε μια νέα άδεια φωτογραφίας, πάρτε την κάρτα κάμερας και άλλο τύπο αναγνώρισης σε μια Άδεια οδήγησης και στο Κέντρο άδειας φωτογραφιών.

Συμβουλές άδειας οδήγησης PA

  1. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: Οι πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να φέρουν κάρτα κοινωνικής ασφάλισης και ένα από τα ακόλουθα: Πιστοποιητικό γέννησης των ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων των εδαφών των ΗΠΑ ή του Πουέρτο Ρίκο) με αυξημένη σφραγίδα, πιστοποιητικό αμερικανικής ιθαγένειας ή πολιτογράφησης, PA Photo ID, το έγκυρο Αμερικάνικο Διαβατήριο ή μια έγκυρη κάρτα ταυτότητας των ΗΠΑ Στρατιωτικής Φωτογραφίας. Εάν το όνομα στο πρωτότυπο έγγραφο σας διαφέρει από το τρέχον όνομα, πρέπει να δώσετε ένα πρωτότυπο πιστοποιητικό γάμου, διάταγμα διαζυγίου ή δικαστικό έγγραφο.
  1. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Για να πληρούνται οι προϋποθέσεις κατοικίας, πρέπει να παρουσιάσετε δύο από τα παρακάτω: οι τρέχοντες λογαριασμοί κοινής ωφέλειας (λογαριασμοί για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας ή τηλεειδοποίησης δεν είναι αποδεκτοί), φορολογικά αρχεία , συμβάσεις μίσθωσης, έγγραφα υποθήκης, έντυπο W-2 .
  2. Το Εγχειρίδιο οδηγού της Πενσυλβάνια διατίθεται στο διαδίκτυο, καθώς και στα Κέντρα Άδειας Χρήσης Πενσυλβανίας, τα περισσότερα κέντρα παροχής υπηρεσιών αγγελιοφόρων, συμβολαιογράφοι και αυτόματες λέσχες.
  3. Η Πενσυλβάνια τιμά έγκυρη άδεια αλλοδαπής οδηγού με διεθνή άδεια οδήγησης για περίοδο έως ενός έτους. Εάν η άδεια αλλοδαπής άδειας ή / και η διεθνής άδεια οδήγησης λήξει πριν από ένα έτος, το άτομο πρέπει να υποβάλει αίτηση για άδεια οδήγησης της Pennsylvania για να συνεχίσει την οδήγηση στην Πενσυλβάνια.
  4. Μόνο άτομα με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή αριθμό ITIN μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άδεια οδήγησης. Συνεπώς, οι συζύγοι στις θεωρήσεις F-2 ή J-2 (χωρίς άδεια εργασίας) πρέπει πρώτα να αποκτήσουν έναν αριθμό ITIN πριν υποβάλουν αίτηση για άδεια οδήγησης.