Το κατάστρωμα του Diner: Κάρτες έκπτωσης Manhattan

Προσφέρετε στον εαυτό σας κάποια εξοικονόμηση με τα Diner & Bar & Lounge Decks του City Shuffle

Το Deer's Deck είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να γνωρίσετε νέα εστιατόρια και μπαρ σε προσιτές τιμές. Το Deer's Deck κάνει επίσης ένα δημιουργικό δώρο για φίλους που επιθυμούν να εμπνευστούν για να δοκιμάσουν νέα μέρη ή που θα απολαύσουν τη δειγματοληψία μιας χούφτας στιγμών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο NYC.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων - Το κατάστρωμα του Diner: Κάρτες έκπτωσης Manhattan

Στην πρώτη ματιά, το Deer's Deck μπορεί να φαίνεται ότι είναι το μέσο κατάστρωμα καρτών σας, αλλά μόλις καταλάβετε ότι αντί των Aces και Kings, κάθε κάρτα αντιπροσωπεύει ένα εστιατόριο που μπορείτε να ζήσετε για $ 10 off, η τιμή των 30 $ φαίνεται σαν μια συμφωνία. Χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε τρεις από τις 52 κάρτες για να ανακτήσετε το κόστος του καταστρώματος, το οποίο είναι αρκετά εύκολο με την ποικιλία των εστιατορίων που περιλαμβάνονται σε κάθε κατάστρωμα.

Κάθε κάρτα στο κατάστρωμα διαθέτει το όνομα του εστιατορίου, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, την κουζίνα και τα γεύματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Τα μενού Prix-fixe και κάποια μπρασελέ δεν μπορούν να συνδυαστούν με την έκπτωση, αλλά αν δείτε το brunch που αναγράφεται στην κάρτα τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκπτωση στο a la carte μενού brunch.

Επί του παρόντος, προσφέρουμε δύο καταστρώματα της Νέας Υόρκης - ένα για εστιατόρια και ένα για μπαρ & σαλόνια, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των εγκαταστάσεων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα τους.

Το Deal's Deck 2016 περιλαμβάνει εστιατόρια σε όλη την πόλη, όπως:

Το Bar & Lounge Deck 2016 περιλαμβάνει μια ποικιλία από σημεία όπως: