Πώς να φτάσετε μεταξύ του αεροδρομίου Brooklyn και LaGuardia

Δείτε πώς να περιηγηθείτε από το Brooklyn στο αεροδρόμιο LaGuardia και από το αεροδρόμιο LaGuardia (LGA) στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

1. Καμπίνες και υπηρεσίες αυτοκινήτων από LaGuardia

Το LaGuardia είναι το φθηνότερο από τα τρία αεροδρόμια της περιοχής της Νέας Υόρκης για να φτάσετε με ταξί από το Μπρούκλιν. Μπορείτε να καλέσετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου ή να χρησιμοποιήσετε το πράσινο "Boro taxis" για να προεπιλέξετε μια παραλαβή στο Μπρούκλιν. Αφήστε μισή ώρα έως μία ώρα για το χρόνο ταξιδιού. Ρωτήστε τους αποστολείς.

Δεν υπάρχουν διόδια. Συμβουλές, χρόνος αναμονής για ταξί αν κανονίσετε παραλαβή, στάθμευση και οποιαδήποτε άλλα τέλη δεν συμπεριλαμβάνονται. Καλά νέα: Δεν υπάρχουν επιπλέον τέλη για επιπλέον επιβάτες.

Συμβουλή ασφαλείας: Μην δεχτείτε προσφορά μεταφοράς από δικηγόρους που κρέμονται γύρω από το τερματικό. Πιθανότατα δεν είναι αδειοδοτημένοι και ανασφάλιστοι, και η πρόσκληση στο αεροδρόμιο είναι στην πραγματικότητα παράνομη. Αναζητήστε το περίπτερο του Οργανισμού Λιμενικής Αρχής ή απλά πηγαίνετε έξω στο περίπτερο ταξί.

2. Δημόσιες συγκοινωνίες προς και από το LaGuardia

Η λιγότερο δαπανηρή επιλογή, διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι μεταξύ Μπρούκλιν και LaGuardia μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών . Δείτε επίσης το Trip Planner της MTA για επιλογές ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο, με εκτιμώμενες ώρες ανάλογα με την ημέρα και την ώρα που θα βρίσκεστε καθ 'οδόν.

3. Ιδιωτικό Express Bus & Subway Combo: Λεωφορείο NYC Airporter προς LaGuardia

Μπορείτε να πάρετε ένα ιδιωτικό express λεωφορείο από και προς LaGuardia που αναχωρεί περίπου κάθε μισή ώρα. Πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο, μπορείτε να το φτάσετε στο τερματικό λεωφορείου Port Authority του Μανχάταν, στον σταθμό Grand Central ή στον σταθμό Penn. Ερχόμενοι από το αεροδρόμιο, το λεωφορείο NYC Airporter θα σας οδηγήσει σε αυτά τα ίδια μεγάλα κέντρα μεταφοράς.

Από αυτούς τους κόμβους, μπορείτε εύκολα να πάρετε ένα μετρό σε οπουδήποτε στο Μπρούκλιν.

Το τέλος είναι μόνο $ 13 ανά άτομο (τιμές 2013), περίπου το ένα τρίτο του κόστους ενός ταξί. Είναι επίσης ρητή και επομένως μπορεί να είναι ταχύτερη από το δημόσιο λεωφορείο.

4. Φορτηγά με κοινόχρηστο όχημα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου LaGuardia, "Κρατήσεις για υπηρεσίες κοινόχρηστων οχημάτων και ιδιωτικών αυτοκινήτων μπορούν να γίνουν στο Κέντρο υποδοχής που βρίσκεται στο επίπεδο Αφίξεων κάθε τερματικού σταθμού. Αν το μετρητή είναι κλειστό, υπάρχει ένα βολικό αυτοεξυπηρετούμενο περίπτερο κοντά μπορείτε να επικοινωνήσετε με εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες κοινόχρηστων ή ιδιωτικών αυτοκινήτων. " Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι οικονομικά αποδοτικά μόνο αν ταξιδεύετε με μια ομάδα. διαφορετικά, θα είναι πιο ακριβά από μια καμπίνα που περιμένει στο σταθμό στο αεροδρόμιο. Σημειώστε ότι επειδή ονομάζονται "κοινόχρηστα φορτηγά" δεν είναι ιδιαίτερα "πράσινα". Ακόμα, αν ταξιδεύετε με τη ζώνη σας και πολλά εργαλεία, ή πηγαίνετε σε μια εκτεταμένη οικογενειακή διακοπές και θέλετε να πάτε με στυλ, ίσως αξίζει το κόστος. Υπηρεσίες που συνιστώνται στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου:

Vans

Ιδιωτικές Υπηρεσίες Αυτοκινήτων

5. Drive και Park

Φυσικά, μπορείτε να οδηγήσετε στο LaGuardia. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης, έναντι αμοιβής. Ελέγξτε τον ιστότοπο για να προσδιορίσετε ποιο τερματικό διαθέτει διαθεσιμότητα