Είναι αυτό ένα δάγκωμα Bug Bed;

Ερώτηση: Είναι αυτό ένα δάγκωμα Bug Bug;

Είναι αυτό το δάγκωμα του σκύλου; Αν ένα χτύπημα εμφανιστεί ξαφνικά στο δέρμα σας, μπορεί να ανησυχείτε ότι είναι ένα δάγκωμα bug bug . Αν μένετε σε ένα ξενοδοχείο όταν παρατηρήσετε το τσίμπημα, είναι σημαντικό να το αναγνωρίσετε ότι έρχεται από ένα bug bug αμέσως, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα υπάρχοντά σας μεταβαίνοντας σε άλλο δωμάτιο αμέσως. Θα θέλατε επίσης να είστε σίγουροι για το τι προκάλεσε το τσίμπημα πριν να το αναφέρετε στο ξενοδοχείο για να βεβαιωθείτε ότι το παράπονό σας λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

(Είναι καλύτερο να εντοπίσετε ένα από τα μικρά παράσιτα στο δωμάτιό σας, να τραβήξετε φωτογραφίες κινητού τηλεφώνου ή να το συλλάβετε σε πλαστική σακούλα.)

Απάντηση:

Ένα δάγκωμα bug bug γενικά δεν φαίνεται μόνο, αλλά σε ομάδες των τριών, δεδομένου ότι ένα σκυλάκι κρεβάτι μπορεί να σας δαγκώσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Αυτό το πρότυπο των τριών αποκαλείται συνήθως "γεύματα πρωινού, μεσημεριανού και δείπνου". Ορεκτικά, σωστά; (Δείτε εικόνες για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ένα δάγκωμα bug bug .)

Ένα bug bug μπορεί να σας δαγκώσει σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, αλλά γενικά θα πάτε για εκτεθειμένο δέρμα. Φορώντας επιπλέον ρούχα στο κρεβάτι μπορεί να σας βοηθήσει να σας προστατεύσουμε από το δάγκωμα ενός bug bug.

Ένα δάγκωμα από ένα σκυλάκι κρεβάτι θα φαίνονται διαφορετικά σε όλους, καθιστώντας τους δύσκολο να εντοπιστούν. Ακόμη και οι γιατροί συχνά τα διαγνώσουν ως εξάνθημα, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν μια αλλεργική αντίδραση στο δάγκωμα ενός σκύλου και ξεσπώνται στο κόκκινο, φλεγμονώδες, κνησμώδες δέρμα. Μερικοί άνθρωποι θα έχουν προκαλέσει προσκρούσεις όπου θα δαγκώνονταν. άλλοι θα έχουν απλώς μια γενικευμένη κόκκινη περιοχή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το τσίμπημα του σκύλου κνησμού σαν τρελό.

Πόσο καιρό το δάγκωμα δάχτυλο bug θα παραμείνει στο δέρμα σας είναι επίσης πολύ μεταβλητή ανάλογα με το άτομο. Όσοι είναι πιο αλλεργικοί θα πάρουν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να ξεκαθαρίσουν, μέχρι και μερικές εβδομάδες. Για άλλους, το τσίμπημα του κρεβατιού θα ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες. Είναι σημαντικό να μην γρατσουνιστεί το δάγκωμα, καθώς θα μπορούσε να μολυνθεί και να αφήσει μια ουλή.

Δείτε τις θεραπείες για τα δαγκώματα του σκύλου

Λάβετε απαντήσεις σε περισσότερες από τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα τσιμπήματα κηλίδων: