Χάμπερ Μπέι Παρκ Ανατολή

Το Humber Bay Park East είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο πάρκο στο Etobicoke. Τόσο αυτό όσο και το Humber Bay Park West δημιουργήθηκαν στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν χρησιμοποιήθηκε χώρος υγειονομικής ταφής για να δημιουργηθούν σούβλες στο νερό γύρω από το στόμα του Mimico Creek. Τα πάρκα άνοιξαν για το κοινό το 1984 και προσφέρουν στους κατοίκους της περιοχής ένα γαλήνιο μέρος για περπάτημα, ποδήλατο, πικ-νικ ή χαλάρωση δίπλα στο νερό.

Από ανθρωπογενείς εκτάσεις γης σε φυσική όαση

Σήμερα, το Humber Bay Park East προσφέρει υπέροχη θέα στον ορίζοντα της πόλης και στη λίμνη Οντάριο, ευχάριστα μονοπάτια πεζοπορίας και συχνές ευκαιρίες για να εντοπίσετε πουλιά και άλλες άγριας ζωής - ειδικά πεταλούδες.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Humber Bay Butterfly Habitat βρίσκεται μέσα στο πάρκο. Αυτός ο ανοιχτός, εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί για να στηρίζει - και έτσι να προσελκύει - πεταλούδες και σκώρους σε όλα τα στάδια της ζωής. Ο βιότοπος πεταλούδας αποτελείται από μεγάλες εκτάσεις που φυτεύονται με εγγενή φυτά, όπως ένα μεγάλο λουλούδι από αγριολούλουδα, καθώς και βραχύ λιβάδι λιβάδι και άλλα δέντρα και θάμνους που υποστηρίζουν και προσελκύουν πεταλούδες. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό που αποκαλείται "Σπίτι Κήπος" εδώ, το οποίο εκπαιδεύει τους επισκέπτες για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα φιλικό προς τις πεταλούδες περιβάλλον στις δικές τους αυλές και τους κήπους τους. Κάντε μια περιήγηση με αυτο-καθοδήγηση για να ανακαλύψετε την περιοχή για τον εαυτό σας και ίσως ακόμη και να τραβήξετε κάποιες εικόνες πεταλούδας.

Περισσότερα Πάρκα Αξιοθέατα

Εκτός από την άγρια ​​φύση και την πεταλούδα πεταλούδα, Humber Bay Park Ανατολή κάνει για ένα εξαιρετικό μέρος για να αισθανθείτε σαν να έχετε δραπετεύσει την πόλη χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να πάει οπουδήποτε έξω από το Τορόντο. Το πάρκο είναι ένα δημοφιλές σημείο για πικ-νικ καθώς και για δραστηριότητες με βάση το νερό όπως καγιάκ και επιβίβαση στο σκάφος stand-up.

Υπάρχει μια παραλία, αλλά δεν παρακολουθείται από την πόλη για τα επίπεδα E.Coli. Οι άνθρωποι κολυμπούν εδώ, αλλά αν αποφασίσετε να κάνετε κατάδυση, κάντε το με δική σας ευθύνη.

Οι ποδηλάτες, οι joggers, οι σκούντες in-line και οι περιπατητές θα αγαπήσουν τα πολλά μονοπάτια του πάρκου που προσφέρουν την ευκαιρία να πάρουν λίγο φρέσκο ​​αέρα, άσκηση και ηλιοφάνεια από το νερό.

Το πάρκο, μαζί με τον ομόλογό του Humber Bay Park West, είναι ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι του παραθαλάσσιου χώρου της πόλης και μια εξαιρετική επιλογή για το πέρασμα του χρόνου από τη λίμνη.

Ένα μέρος για να θυμάστε

Το Humber Bay Park East φιλοξενεί επίσης το Μνημείο Air India του Τορόντο, το οποίο αποκαλύφθηκε στο κοινό τον Ιούνιο του 2007 και βρίσκεται στη μνήμη εκείνων που χάθηκαν κατά το βομβαρδισμό του Air India Flight 182. Το κύριο μέρος του μνημείου βρίσκεται μόνο ανατολικά του χώρου στάθμευσης.

Τοποθεσία Humber Bay Park

Το Humber Bay Park East βρίσκεται νότια της λεωφόρου Shore της λίμνης στη βάση του πάρκου Lawn Road. Αν και από το όνομα που θα περίμενε κανείς να είναι στο στόμα του ποταμού Humber, είναι στην πραγματικότητα πολύ δυτικά του Humber. Συνδυασμένη με το δυτικό αντίστοιχό της, το Humber Bay Park περιβάλλει στην πραγματικότητα το στόμα του Mimico Creek.

Πώς να φτάσετε στο πάρκο Humber Bay Park East με ποδήλατο ή με ποδήλατο

Το Humber Bay Park East είναι εύκολα προσβάσιμο με το Waterfront Trail. Στα δυτικά, το Humber Bay Park East συνδέεται με το Humber Bay Park West με μια πεζογέφυρα που διασχίζει το Mimico Creek. Περαιτέρω δυτικά είναι το πάρκο Mimico Waterfront, το οποίο άνοιξε το 2012 ως μια πλήρη σύνδεση με το μονοπάτι.

Στα ανατολικά, το μονοπάτι τρέχει παράλληλα με το Marine Parade Drive που συνδέει το πάρκο Palace Pier (στο πραγματικό στόμιο του ποταμού Humber).

Μετάβαση στο Humber Bay Park East

Το πάρκο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω δημόσιας συγκοινωνίας. Πάρτε το 501 Queen Streetcar στο Park Lawn Road και βρίσκεστε ακριβώς στην είσοδο του πάρκου. Δεν είναι τόσο μακριά από το 501 στο Long Branch Loop, όπου μπορούν να συνδεθούν και οι αναβάτες διαμετακόμισης από το Mississauga.

Μια άλλη επιλογή TTC είναι να πάρετε το λεωφορείο 66D Prince Edward από το σταθμό Old Mill στο πάρκο Lawn / Lake Shore Loop, που σας βάζει ακριβώς στην είσοδο του πάρκου. Σημειώστε ότι το 66A πηγαίνει μόνο μέχρι το Humber Loop, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεταφορά για να επιβιβαστείτε στο 501 τραμ και να κατευθυνθείτε δυτικά μέχρι το πάρκο Lawn Road.

Οδήγηση στο Humber Bay Park East

Οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στο πάρκο χρησιμοποιώντας το Park Lawn Road. Κάντε το πρώτο δικαίωμα επάνω στο Humber Bay Park Road East για πρόσβαση στον χώρο στάθμευσης.

Ενημερώθηκε από την Jessica Padykula