Καλοκαιρινά Προγράμματα Camp at Albuquerque Museums

Το Albuquerque διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μουσεία με συλλογές τέχνης, χώρο, επιστήμη και πολλά άλλα. Πολλά από τα μουσεία προσφέρουν ειδικά προγράμματα για παιδιά. Τα παρακάτω μουσεία προσφέρουν επίσης προγράμματα θερινών κατασκηνώσεων για παιδιά, ώστε να μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να εκπαιδεύονται όταν το σχολείο δεν βρίσκεται σε σύνοδο. Εφαρμόστε νωρίς, καθώς τα προγράμματα γεμίζουν γρήγορα.

Ενημερώθηκε για το 2014.

Κατασκηνώσεις BioPark
Preschool - Grade 9. 2 Ιουνίου - 25 Ιουλίου. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν για τα ζώα στο ζωολογικό κήπο, να ανακαλύψουν τον ωκεανό και τον ποταμό μέσω του Ενυδρείου ή να βυθίσουν σε πεταλούδες και φυτά στον Βοτανικό Κήπο.

Τα παιδιά μπορούν να πάρουν στρατόπεδα και στην παραλία Tingley . Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να μάθουν για τη σταδιοδρομία στη ζωολογία, τη βοτανική, τη βιολογία και πολλά άλλα.

Explora
Ηλικίες 5 - 15. 2 Ιουνίου - 1 Αυγούστου 1. Η επιστήμη είναι διασκεδαστική, ιδιαίτερα όταν ανακαλύπτει πώς λειτουργεί στην Explora. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν για την τέχνη, την τεχνολογία και την επιστήμη σε στρατόπεδα εστιασμένα σε τομείς όπως ο σχεδιασμός, η χημεία, η μηχανική, η φυσική, τα σφάλματα, η βιολογία, η οικολογία και πολλά άλλα. Η Explora έχει τώρα κατασκηνώσεις ημερών για εβδομάδες αμέσως μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και πριν αρχίσει το σχολείο. (505) 224-8323

Ινδικό πολιτιστικό κέντρο Pueblo
Ηλικίες 6-12 Ιουνίου 2 - 27. Οι μαθητές μαθαίνουν για τον πολιτισμό Pueblo, την ιστορία, την τέχνη, τη μουσική, τη γεωργία και το μαγείρεμα στο Pueblo House, που βρίσκεται στο μουσείο. Μάθετε την παραδοσιακή μέθοδο καλλιέργειας του Pueblo και τερματίζετε την εβδομάδα με μια γιορτή που περιλαμβάνει ψωμί καφέ.

Maxwell Μουσείο Ανθρωπολογίας καλοκαιρινό στρατόπεδο
Ηλικίες 8 - 12 Ιουνίου 9-12 ή 14-17 Ιουλίου. Τα παιδιά μπορούν να εγγραφούν για μία ημέρα ή ολόκληρη την εβδομάδα.

Τα θέματα περιλαμβάνουν την ανθρώπινη προέλευση, την παγκόσμια μουσική, τις παραδόσεις της Native American, τους παγκόσμιους πολιτισμούς και τις περιπέτειες αρχαιολογίας. Δημιουργήστε έργα, επισκεφθείτε το μουσείο και πολλά άλλα.

Εθνικό ισπανικό πολιτιστικό κέντρο
7 - 25 Ιουλίου. Το Εθνικό Ισπανικό Κέντρο συνεργάζεται με το Instituto Cervantes για να φέρει στα παιδιά ένα πρόγραμμα εντατικής ισπανικής γλώσσας.

Τα παιδιά συμμετέχουν στην τέχνη, το θέατρο, τη μουσική, το μαγείρεμα και το χορό ενώ μαθαίνουν ισπανικές ικανότητες συζήτησης. (505) 724-4777.

Εθνικό Μουσείο Πυρηνικής Επιστήμης και Ιστορίας
Ηλικίες 6 - 13. 27 Μαΐου - 8 Αυγούστου. Τα εβδομαδιαία στρατόπεδα επιστήμης "Πανεπιστήμιο Πανεπιστημίου" γίνονται σε μόδα, χρώμα, ακρωτηριολογία, ρομποτική, ρουκέτες και πολλά άλλα. Βρες περισσότερα.

Νέο Μεξικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστημών
Κ-Βαθμός 6. 2 Ιουνίου - 8 Αυγούστου. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας προσφέρει προγράμματα μισής ημέρας για τα μικρότερα παιδιά και προγράμματα πλήρους ημέρας για τους μεγαλύτερους κατασκηνωτές. Τα παιδιά μαθαίνουν για τους δεινόσαυρους, τα απολιθώματα και τον φυσικό κόσμο με χειροτεχνίες, έργα επιστήμης, εκδρομές στο χωράφι και πολλά άλλα. Ορισμένα από τα στρατόπεδα για μεγαλύτερα παιδιά έχουν ένα εξάμηνο συνιστώσα.

Κέντρο Φύσης του Ρίο Γκράντε
Για τα παιδιά που εισέρχονται σε βαθμούς 1 - 6. 2 Ιουνίου - 3 Ιουλίου. Το Rio Grande Nature Center προσφέρει πρακτικά εξερευνητικά στρατόπεδα σε νυχτερίδες, πουλιά, ερπετά, έντομα και άλλα, με βάση την επιστήμη του Rio Grande Bosque.