Αναθεώρηση: Hyatt Place Νέα Υόρκη Midtown Νότια

Βρείτε το στη διασταύρωση της τιμής και της τοποθεσίας

Για οικογενειακές οικογένειες, η εύρεση ενός ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη που είναι τόσο φιλική για τα παιδιά όσο και σε προσιτές τιμές είναι το Άγιο Δισκοπότηρο. Η οικονομική προσιτότητα είναι, φυσικά, σχετική σε μια πόλη όπου η μέση ημερήσια τιμή δωματίου κυμαίνεται γύρω στα 300 δολάρια τη νύχτα, επομένως είναι λογικό να δοθεί προτεραιότητα στην αξία πέρα ​​από την τιμή. Αντί να επικεντρωθείτε σε αυτό που πληρώνετε, επικεντρωθείτε στο τι παίρνετε για τα χρήματά σας.

Σε μια πρόσφατη επίσκεψη στο Μανχάταν, στράφηκα σε μια αλυσίδα γνωστή για την παροχή μιας σειράς γενναιόδωρων πλεονεκτημάτων και διαπίστωσα ότι, παρά το μάλλον δυσκίνητο όνομα της, το Hyatt Place New York Midtown-South είναι μόνο το εισιτήριο για μια οικογενειακή διαμονή στη μεγάλη πόλη .

Για αρχάριους, είναι δύσκολο να νικήσετε την τοποθεσία στην 36η οδό (μεταξύ Πέμπτης και 6ης Aves) στο κέντρο του Μανχάταν, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Empire State Building και την Times Square , καθώς και από τα Macy's και πολλά μπουτίκ.

Στη συνέχεια, η μέση ημερήσια τιμή του ξενοδοχείου κυμαίνεται συνήθως μεταξύ $ 200 και $ 250 - σημαντικά κάτω από τον μέσο όρο της πόλης 300 € τη νύχτα - αν και το επιτόκιο σας εξαρτάται πολύ από τις ημερομηνίες ταξιδιού σας. Εάν τα σχέδιά σας είναι σταθερά και είστε άνετα με την πολιτική μη ακύρωσης. μπορείτε να εξοικονομήσετε 10 τοις εκατό με την πληρωμή της προκαταβολής.

Αλλά είναι ο κατάλογος των δωρεάν ανέσεις που πραγματικά κάνουν το Hyatt Place ένα σπίτι για οικογένειες. Υπάρχει ένα δωρεάν και εκτεταμένο ζεστό και κρύο πρωινό σε μπουφέ που διατίθεται κάθε πρωί (για το οποίο πληρώνετε εύκολα 20 δολάρια ανά άτομο αλλού), δωρεάν Wi-Fi και ένα γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου. Αν θέλετε να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να εκτυπώσετε κάρτες επιβίβασης, υπάρχουν επίσης πολλά τερματικά υπολογιστών και εκτυπωτής στο λόμπι που είναι επίσης διαθέσιμος για δωρεάν χρήση.

Όλοι μας, αυτές οι δωρεάν παροχές προσθέτουν πραγματική αξία στο ύψος των τουλάχιστον $ 100 τη νύχτα.

Τα καλύτερα δωμάτια: Τα δωμάτια είναι γενναιόδωρα μεγέθους από τα πρότυπα της Νέας Υόρκης. Πολλά, αλλά όχι όλα, διαθέτουν έναν καναπέ-κρεβάτι-ένα όφελος για τις οικογένειες που ταξιδεύουν. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, επιφάνεια εργασίας και μίνι ψυγείο. Ζητήστε ένα δωμάτιο σε έναν τελευταίο όροφο, εάν θέλετε μια θέα.

Καλύτερη εποχή: Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ είναι ένας προορισμός για όλες τις εποχές. Αυτό το Hyatt Place έχει μια τοποθεσία που το κάνει ένα καλό στοίχημα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Επισκέφτηκε: Οκτώβριος 2014

Έλεγχος τιμών στο Hyatt Place New York Midtown South

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!